Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Menrzuś']Myslisz, że jakieś smary pomogą? :razz:

Pewnie Oskarek znowu sie skrzynką bawił:evil_lol:[FONT=Century Gothic]nie wiem ale jak widać pomogły -się dziewczyna wystraszyła że jej skrzynke wysmarujesz:evil_lol:

Nooooooooooo! Jaki boski kolo! :loveu::loveu::loveu:
http://s54.radikal.ru/i144/0810/86/b118540b6239.jpg

łapie ten usmiech i wkładam do kieszeni żeby mi rozpromieniał dzisiejszy dzień:loveu:

Muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuua!:loveu:
[/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']A Ty się znasz - zaraz byś coś w uszy mu włożyła :eviltong:
[FONT=Century Gothic]Chlopcu nigdy bym nic w uszy nie wsadziła:shake: nigdy bym mu takiej krzywdy nie zrobiła:shake:[/FONT]

Posted

credita napisał(a):
Piękny dziś dzień:p No i już po świętach dla mnie dołujących więc dobrze że już minęły ;) pozdrawiamy

Jaki tam piękny. Mgła, że końca smyczy nie widać :crazyeye::shake:

Korzystajcie z pogody, bo zimno powoli się zbliża ;)

Posted

za parę dni nie będziemy mieli neta bo rezygnujemy z bezprzewodowego i przechodzimy na stacjonarny może wtedy będzie lepiej no i proszę o cierpliwość w mojej nieobecności;)

Posted

[quote name='credita']za parę dni nie będziemy mieli neta bo rezygnujemy z bezprzewodowego i przechodzimy na stacjonarny może wtedy będzie lepiej no i proszę o cierpliwość w mojej nieobecności;)[FONT=Century Gothic]No wiesz u kogo jak u kogo ale u mnie z cierpliwościa mogą być problemy:evil_lol:[/FONT]

Posted

apple napisał(a):
[FONT=Century Gothic]No wiesz u kogo jak u kogo ale u mnie z cierpliwościa mogą być problemy:evil_lol:[/FONT]

....a u mnie napewno te problemy wystąpią :placz:.....ale miejmy nadzieję, że będzie lepiej ;)

Posted

Menrzuś napisał(a):
....a u mnie napewno te problemy wystąpią :placz:.....ale miejmy nadzieję, że będzie lepiej ;)
[FONT=Century Gothic]Będziemy się wspierać:evil_lol:[/FONT]

Posted

Menrzuś napisał(a):
Już Ty mnie nie podpieraj - jeszcze pion potrafię zachować :eviltong:

[FONT=Century Gothic]No patrzaj Creditko ja tu mu serce na dłoni podaję a ten co..............pffff nie to nie:obrazic: łaski bzzzzzzzzy[/FONT]

Posted

apple napisał(a):
[FONT=Century Gothic]No patrzaj Creditko ja tu mu serce na dłoni podaję a ten co..............pffff nie to nie:obrazic: łaski bzzzzzzzzy[/FONT]

....a drugiej dłoni bejsbol pewnie :evil_lol:

No już nie pfyfaj :calus:

Posted

Menrzuś napisał(a):
....a drugiej dłoni bejsbol pewnie :evil_lol:

No już nie pfyfaj :calus:
[FONT=Century Gothic]No i do czego to doszło:shake: jakie ty masz o mnie zdanie......ehhhhhh:roll:[/FONT]

Posted

apple napisał(a):
[FONT=Century Gothic]No i do czego to doszło:shake: jakie ty masz o mnie zdanie......ehhhhhh:roll:[/FONT]

Jak najlepsiejsze:razz:......ale znam los Twojego TZta :shake:

Posted

Menrzuś napisał(a):
Jak najlepsiejsze:razz:......ale znam los Twojego TZta :shake:

[FONT=Century Gothic]Hmmmm każdy ma jakiś krzyż do dźwigania w zyciu:evil_lol: a co ja poradzę że jemu się taki trafił:evil_lol:[/FONT]

Posted

apple napisał(a):
[FONT=Century Gothic]Hmmmm każdy ma jakiś krzyż do dźwigania w zyciu:evil_lol: a co ja poradzę że jemu się taki trafił:evil_lol:[/FONT]

Biedny TZ :shake:.....dobrze, że w szpilkach chodzisz - przynajmniej ma miejsce na szyję :evil_lol: