apple Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 [quote name='Menrzuś']Myslisz, że jakieś smary pomogą? :razz: Pewnie Oskarek znowu sie skrzynką bawił:evil_lol:[FONT=Century Gothic]nie wiem ale jak widać pomogły -się dziewczyna wystraszyła że jej skrzynke wysmarujesz:evil_lol: Nooooooooooo! Jaki boski kolo! :loveu::loveu::loveu: http://s54.radikal.ru/i144/0810/86/b118540b6239.jpg łapie ten usmiech i wkładam do kieszeni żeby mi rozpromieniał dzisiejszy dzień:loveu: Muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuua!:loveu:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Chłopak jak malowanie :multi:...... wyściskaj go ode mnie ;) (aleś go ulizała :evil_lol:) Quote
apple Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [quote name='Menrzuś'] (aleś go ulizała :evil_lol:)[FONT=Century Gothic]Ty sie nie odzywaj......bo się nie znasz:eviltong:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ty sie nie odzywaj......bo się nie znasz:eviltong:[/FONT] A Ty się znasz - zaraz byś coś w uszy mu włożyła :eviltong: Quote
apple Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [quote name='Menrzuś']A Ty się znasz - zaraz byś coś w uszy mu włożyła :eviltong: [FONT=Century Gothic]Chlopcu nigdy bym nic w uszy nie wsadziła:shake: nigdy bym mu takiej krzywdy nie zrobiła:shake:[/FONT] Quote
credita Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 pamiętamy o tobie iskierko kochana:bluepaw: Quote
Agniest Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Gapcia dzięki wam poznała szczęście...... szkoda, że tak szybko odeszła, ale pamiętajcie - odeszła szczęśliwa. Quote
credita Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Piękny dziś dzień:p No i już po świętach dla mnie dołujących więc dobrze że już minęły ;) pozdrawiamy Quote
credita Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Tak Agniestko i odwrotnie ona nam też wniosła szczęście i radość do domu.... Quote
Menrzuś Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 credita napisał(a):Piękny dziś dzień:p No i już po świętach dla mnie dołujących więc dobrze że już minęły ;) pozdrawiamy Jaki tam piękny. Mgła, że końca smyczy nie widać :crazyeye::shake: Korzystajcie z pogody, bo zimno powoli się zbliża ;) Quote
credita Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 za parę dni nie będziemy mieli neta bo rezygnujemy z bezprzewodowego i przechodzimy na stacjonarny może wtedy będzie lepiej no i proszę o cierpliwość w mojej nieobecności;) Quote
apple Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 [quote name='credita']za parę dni nie będziemy mieli neta bo rezygnujemy z bezprzewodowego i przechodzimy na stacjonarny może wtedy będzie lepiej no i proszę o cierpliwość w mojej nieobecności;)[FONT=Century Gothic]No wiesz u kogo jak u kogo ale u mnie z cierpliwościa mogą być problemy:evil_lol:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]No wiesz u kogo jak u kogo ale u mnie z cierpliwościa mogą być problemy:evil_lol:[/FONT] ....a u mnie napewno te problemy wystąpią :placz:.....ale miejmy nadzieję, że będzie lepiej ;) Quote
apple Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Menrzuś napisał(a):....a u mnie napewno te problemy wystąpią :placz:.....ale miejmy nadzieję, że będzie lepiej ;)[FONT=Century Gothic]Będziemy się wspierać:evil_lol:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Będziemy się wspierać:evil_lol:[/FONT] Już Ty mnie nie podpieraj - jeszcze pion potrafię zachować :eviltong: Quote
apple Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Menrzuś napisał(a):Już Ty mnie nie podpieraj - jeszcze pion potrafię zachować :eviltong: [FONT=Century Gothic]No patrzaj Creditko ja tu mu serce na dłoni podaję a ten co..............pffff nie to nie:obrazic: łaski bzzzzzzzzy[/FONT] Quote
Menrzuś Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]No patrzaj Creditko ja tu mu serce na dłoni podaję a ten co..............pffff nie to nie:obrazic: łaski bzzzzzzzzy[/FONT] ....a drugiej dłoni bejsbol pewnie :evil_lol: No już nie pfyfaj :calus: Quote
apple Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Menrzuś napisał(a):....a drugiej dłoni bejsbol pewnie :evil_lol: No już nie pfyfaj :calus:[FONT=Century Gothic]No i do czego to doszło:shake: jakie ty masz o mnie zdanie......ehhhhhh:roll:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]No i do czego to doszło:shake: jakie ty masz o mnie zdanie......ehhhhhh:roll:[/FONT] Jak najlepsiejsze:razz:......ale znam los Twojego TZta :shake: Quote
apple Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Menrzuś napisał(a):Jak najlepsiejsze:razz:......ale znam los Twojego TZta :shake: [FONT=Century Gothic]Hmmmm każdy ma jakiś krzyż do dźwigania w zyciu:evil_lol: a co ja poradzę że jemu się taki trafił:evil_lol:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Hmmmm każdy ma jakiś krzyż do dźwigania w zyciu:evil_lol: a co ja poradzę że jemu się taki trafił:evil_lol:[/FONT] Biedny TZ :shake:.....dobrze, że w szpilkach chodzisz - przynajmniej ma miejsce na szyję :evil_lol: Quote
Recommended Posts