Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale nam się Creditka rozfociła.....:evil_lol:.....normalnie nie poznaję..:evil_lol:

Huzarek, widzę bardzo kocha Oskarka ;) widać cierpliwośc w jego oczach do dzieci ;)
........jak pięknie raze wyglądają :loveu:

Napisz jak zdrówko Oskarka.

Posted

mam stresa,za chwilkkę jedziemy do Katowic a na 17.00 do Zabrza wymiotować mi się chce:shake: a w sercu nadzieja że ktoś na górze czuwa nad nami jutro napiszę,muszę kończyć bo czas goni pa

Posted

[quote name='credita']mam stresa,za chwilkkę jedziemy do Katowic a na 17.00 do Zabrza wymiotować mi się chce:shake: a w sercu nadzieja że ktoś na górze czuwa nad nami jutro napiszę,muszę kończyć bo czas goni pa[FONT=Century Gothic]Będzie dobrze................trzymam mocno:thumbs: i czekam na dobre wiadmości;)[/FONT]

Posted

credita napisał(a):
mam stresa,za chwilkkę jedziemy do Katowic a na 17.00 do Zabrza wymiotować mi się chce:shake: a w sercu nadzieja że ktoś na górze czuwa nad nami jutro napiszę,muszę kończyć bo czas goni pa

Będzie dobrze dziewczyno......tylko trzymaj się :thumbs:

Posted

jest super oczywiście jeżeli chodzi o postępy:multi: napiszę na PW bardziej szczegółowo ,ale na razie muszę lecieć bo mały się denerwuje już a mam go na kolanach i nie da się tak pisać bo co rusz mi coś wciska na klawiaturze :evil_lol: Kochani oby tak dalej a będę najszczęśliwszą mamą na świecie:loveu: a i jeszcze coś Ginger się zakochała w Huzarze nie odstępuje go na krok tuli się cały czas do niego:loveu:no mówię wam miłość że ho ho.POZDRAWIAMY:p

Posted

credita napisał(a):
jest super oczywiście jeżeli chodzi o postępy:multi: napiszę na PW bardziej szczegółowo ,ale na razie muszę lecieć bo mały się denerwuje już a mam go na kolanach i nie da się tak pisać bo co rusz mi coś wciska na klawiaturze :evil_lol: Kochani oby tak dalej a będę najszczęśliwszą mamą na świecie:loveu: a i jeszcze coś Ginger się zakochała w Huzarze nie odstępuje go na krok tuli się cały czas do niego:loveu:no mówię wam miłość że ho ho.POZDRAWIAMY:p

Trochę wiary, a wszystko będzie dobrze. Jestem tego pewien.
To co wisi - jeszcze powisi :loveu:......powoli zaczynam w to wierzyć :roll:

Miłego weekendowania.....i ucałuj Oskarka ;)

Posted

[quote name='credita']jest super oczywiście jeżeli chodzi o postępy:multi: napiszę na PW bardziej szczegółowo ,ale na razie muszę lecieć bo mały się denerwuje już a mam go na kolanach i nie da się tak pisać bo co rusz mi coś wciska na klawiaturze :evil_lol: Kochani oby tak dalej a będę najszczęśliwszą mamą na świecie:loveu: a i jeszcze coś Ginger się zakochała w Huzarze nie odstępuje go na krok tuli się cały czas do niego:loveu:no mówię wam miłość że ho ho.POZDRAWIAMY:p
[FONT=Century Gothic]Yuppi! a nie mówiłam........japkowej trzeba zawsze słuchać:multi:;)[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]taaaaak......ty jesteś przykładny słuchacz:evil_lol:[/FONT]
.... tylko czasami zapomną zatkać jedno ucho i przelatuje mi :oops:

:evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś'].... tylko czasami zapomną zatkać jedno ucho i przelatuje mi :oops:

:evil_lol:[FONT=Century Gothic]To przez ten przeciąg:diabloti::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']....ale jak czyści za to zwoje :p[FONT=Century Gothic]Uważaj bo jak ci te zwoje zawieje to dopiero bedzie katastrofa:evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Uważaj bo jak ci te zwoje zawieje to dopiero bedzie katastrofa:evil_lol:[/FONT]

Fakt - skórczą się i pomarszczą :shake:.....boszszsz - sypię się już :crazyeye:

Ależ ta Creditka wystawia nas na próbę :shake:...... PW nie doszło :shake:...... zdjęć nie ma:shake:......Jej też nie ma:shake:......eeeeech :shake:

Posted

[quote name='Menrzuś']Fakt - skórczą się i pomarszczą :shake:.....boszszsz - sypię się już :crazyeye:

[FONT=Century Gothic]No tak to już te lata:evil_lol::evil_lol::evil_lol:;)[/FONT][FONT=Century Gothic]Trzeba pomyśleć o konserwacji:evil_lol:[/FONT]
Ależ ta Creditka wystawia nas na próbę :shake:...... PW nie doszło :shake:...... zdjęć nie ma:shake:......Jej też nie ma:shake:......eeeeech :shake:[FONT=Century Gothic]Tak....zgadzam się :cool1:.........bardzo czekam na to PW a tu ciągle nic............ojjj:shake:

CZEKAM:cool1:
[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Tak....zgadzam się :cool1:.........bardzo czekam na to PW a tu ciągle nic............ojjj:shake:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]CZEKAM:cool1:[/FONT]
Myslisz, że jakieś smary pomogą? :razz:

Pewnie Oskarek znowu sie skrzynką bawił:evil_lol: