credita Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Apple dzięki za komplementy:loveu: Menrzuś jeżeli chodzi o podłogę to czasem się rozjeżdżają a jak biegną do drzwi to jak w bajkach najpierw buksują w miejscu Huzar już przywykł ,ale Ginger to kilka razy zaliczyła ścianę w przedpokoju bo jak się rozpędziła to na łuku nie potrafiła wyhamować i łup o ścianę teraz już zwania zuch dziewczyna pojęła szybko technikę ;) Matko ale było wczoraj koszmarnie u nas myślałam że mi okna powyrywa tak wiało,burza była koszmarna a jeszcze mi prąd siadł i mój mąż na nocce i zasięgu w telefonie brak było a Oskar piszczał za każdym huknięciem pioruna koszmar mówię wam na szczęście nie urwało dachu a we wsi niektórym uszkodziło dachy:shake: Dziś na szczęście tylko pada i trochę pobłyskuje ,ale to luz przechodzi już;) pozdrawiam:loveu: Quote
Menrzuś Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Przechodzi....ale do nas :shake: Dzisiaj całe popołudnie prądu nie miałem - ponoć najgorzej ma być w nocy. Jak się nie odezwę, to znaczy, że mnie wywiało do Szwecji :roll: Quote
apple Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 [quote name='Menrzuś']Przechodzi....ale do nas :shake: Dzisiaj całe popołudnie prądu nie miałem - ponoć najgorzej ma być w nocy. Jak się nie odezwę, to znaczy, że mnie wywiało do Szwecji :roll: Cie nie wywiało:multi: Ależ Creditko żadne tam komplementy.....same szczere obserwacje:loveu: Quote
Menrzuś Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 [quote name='apple'] Cie nie wywiało:multi: Ależ Creditko żadne tam komplementy.....same szczere obserwacje:loveu: Ano jeszcze raz mi się udało :p Quote
apple Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 [quote name='Menrzuś']Ano jeszcze raz mi się udało :pjak to mówi stare przysłowie:...........ma zawsze szczęście:diabloti: Quote
credita Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 biedny Menrzuś pewnie znowu nie ma prądu Appelko Quote
Menrzuś Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 [quote name='apple']jak to mówi stare przysłowie:...........ma zawsze szczęście:diabloti: Te kropki, to pewnie - zapobiegliwy? :razz: [quote name='credita']biedny Menrzuś pewnie znowu nie ma prądu Appelko Prynd był, ale mnie nie było.....ale grunt, że już jestem :multi: Quote
apple Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [quote name='credita']biedny Menrzuś pewnie znowu nie ma prądu Appelkoeeeee tam:roll: [quote name='Menrzuś']Te kropki, to pewnie - zapobiegliwy? :razz: Skoro tak mówisz:diabloti: Quote
Menrzuś Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [quote name='apple']eeeee tam:roll: Skoro tak mówisz:diabloti: Co za eeee tam :mad:....mogło przecież tego pryndu nie być :eviltong: Tak tylko nieśmiało próbuje rozszyfrować Twoje kropki :razz: Quote
apple Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [quote name='Menrzuś']Co za eeee tam :mad:....mogło przecież tego pryndu nie być :eviltong: Mogło ale wiem ze był:diabloti: Tak tylko nieśmiało próbuje rozszyfrować Twoje kropki :razz:To próbuj dalej....na razie pudło:diabloti: Quote
Menrzuś Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [quote name='apple']To próbuj dalej....na razie pudło:diabloti: Eeeee tam - napewno trafiłem - przecież źle byś o mnie nie mówiła :razz: Quote
apple Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [quote name='Menrzuś']Eeeee tam - napewno trafiłem - przecież źle byś o mnie nie mówiła :razz:Nieeeee nigdy:shake::lol: Quote
Menrzuś Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [quote name='apple']Nieeeee nigdy:shake::lol: To żadne tam pudło, tylko trafiony i zatopiony :multi::evil_lol: Quote
apple Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [quote name='Menrzuś']To żadne tam pudło, tylko trafiony i zatopiony :multi::evil_lol: I w dodatku czteromasztowy:evil_lol: Nie jakaś tam Omega:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [quote name='apple']I w dodatku czteromasztowy:evil_lol: Nie jakaś tam Omega:evil_lol: Eeeee tam - w czteromasztowca to ślepak nawet trafi - to napewno ponton był :evil_lol: Quote
apple Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [quote name='Menrzuś']Eeeee tam - w czteromasztowca to ślepak nawet trafi - to napewno ponton był :evil_lol:No dobra kółko z dinozaurem:evil_lol: Quote
credita Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 mam trochę utrapienia jak to minie to się pokażę narazie nie mam głowy do niczego :shake: Quote
apple Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [quote name='credita']mam trochę utrapienia jak to minie to się pokażę narazie nie mam głowy do niczego :shake:Creditko co jest? Mam nadzieję ze to nic takiego strasznego:roll:.......oby sie szybko wyprostowało....wracaj do nas:lol: Quote
Menrzuś Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 credita napisał(a):mam trochę utrapienia jak to minie to się pokażę narazie nie mam głowy do niczego :shake: Powodzenia - żeby Ci się wszystko udało......i pokaż się szybko ;) Quote
Menrzuś Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Jeszcze Ciebie to utrapienie trzyma? Wracaaaaaaaj już :-( Quote
apple Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 [quote name='Menrzuś']Jeszcze Ciebie to utrapienie trzyma? Wracaaaaaaaj już :-( Popieram..........pogoń te problemy na trzy wiatry i wracaj:lol: Quote
Menrzuś Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 [quote name='apple']Popieram..........pogoń te problemy na trzy wiatry i wracaj:lol: W trójkę zawsze łatwiej te problemy pogonić. Czymnij się :multi: Quote
apple Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 [quote name='Menrzuś']W trójkę zawsze łatwiej te problemy pogonić. Czymnij się :multi: No właśnie.......hmmm czasem temu Menrzusiowi uda się powiedzieć coś mądrego :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 [quote name='apple']No właśnie.......hmmm czasem temu Menrzusiowi uda się powiedzieć coś mądrego :evil_lol: Poranne olśnienie - czasami mi się uda :eviltong::evil_lol: Quote
Agniest Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 credita napisał(a):mam trochę utrapienia jak to minie to się pokażę narazie nie mam głowy do niczego :shake: Creditko nie daj się ;) jesteś silną kobietą, która radzi sobie w każdej sytuacji (niejednokrotnie mnie zadziwiłaś :razz:) więc mam nadzieję, że ten problemy już dawno za tobą..... Pozdrowionka :multi: Quote
Recommended Posts