Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Apple dzięki za komplementy:loveu: Menrzuś jeżeli chodzi o podłogę to czasem się rozjeżdżają a jak biegną do drzwi to jak w bajkach najpierw buksują w miejscu Huzar już przywykł ,ale Ginger to kilka razy zaliczyła ścianę w przedpokoju bo jak się rozpędziła to na łuku nie potrafiła wyhamować i łup o ścianę teraz już zwania zuch dziewczyna pojęła szybko technikę ;) Matko ale było wczoraj koszmarnie u nas myślałam że mi okna powyrywa tak wiało,burza była koszmarna a jeszcze mi prąd siadł i mój mąż na nocce i zasięgu w telefonie brak było a Oskar piszczał za każdym huknięciem pioruna koszmar mówię wam na szczęście nie urwało dachu a we wsi niektórym uszkodziło dachy:shake: Dziś na szczęście tylko pada i trochę pobłyskuje ,ale to luz przechodzi już;) pozdrawiam:loveu:

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przechodzi....ale do nas :shake: Dzisiaj całe popołudnie prądu nie miałem - ponoć najgorzej ma być w nocy. Jak się nie odezwę, to znaczy, że mnie wywiało do Szwecji :roll:

Posted

[quote name='Menrzuś']Przechodzi....ale do nas :shake: Dzisiaj całe popołudnie prądu nie miałem - ponoć najgorzej ma być w nocy. Jak się nie odezwę, to znaczy, że mnie wywiało do Szwecji :roll: Cie nie wywiało:multi:

Ależ Creditko żadne tam komplementy.....same szczere obserwacje:loveu:

Posted

[quote name='apple']jak to mówi stare przysłowie:...........ma zawsze szczęście:diabloti:
Te kropki, to pewnie - zapobiegliwy? :razz:
[quote name='credita']biedny Menrzuś pewnie znowu nie ma prądu Appelko
Prynd był, ale mnie nie było.....ale grunt, że już jestem :multi:

Posted

[quote name='credita']biedny Menrzuś pewnie znowu nie ma prądu Appelkoeeeee tam:roll:

[quote name='Menrzuś']Te kropki, to pewnie - zapobiegliwy? :razz:
Skoro tak mówisz:diabloti:

Posted

[quote name='apple']eeeee tam:roll:

Skoro tak mówisz:diabloti:
Co za eeee tam :mad:....mogło przecież tego pryndu nie być :eviltong:

Tak tylko nieśmiało próbuje rozszyfrować Twoje kropki :razz:

Posted

[quote name='Menrzuś']Co za eeee tam :mad:....mogło przecież tego pryndu nie być :eviltong:

Mogło ale wiem ze był:diabloti:

Tak tylko nieśmiało próbuje rozszyfrować Twoje kropki :razz:To próbuj dalej....na razie pudło:diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']To żadne tam pudło, tylko trafiony i zatopiony :multi::evil_lol:
I w dodatku czteromasztowy:evil_lol: Nie jakaś tam Omega:evil_lol:

Posted

[quote name='apple']I w dodatku czteromasztowy:evil_lol: Nie jakaś tam Omega:evil_lol:
Eeeee tam - w czteromasztowca to ślepak nawet trafi - to napewno ponton był :evil_lol:

Posted

[quote name='credita']mam trochę utrapienia jak to minie to się pokażę narazie nie mam głowy do niczego :shake:Creditko co jest? Mam nadzieję ze to nic takiego strasznego:roll:.......oby sie szybko wyprostowało....wracaj do nas:lol:

Posted

credita napisał(a):
mam trochę utrapienia jak to minie to się pokażę narazie nie mam głowy do niczego :shake:

Powodzenia - żeby Ci się wszystko udało......i pokaż się szybko ;)

Posted

[quote name='Menrzuś']W trójkę zawsze łatwiej te problemy pogonić.

Czymnij się :multi:
No właśnie.......hmmm czasem temu Menrzusiowi uda się powiedzieć coś mądrego :evil_lol:

Posted

[quote name='apple']No właśnie.......hmmm czasem temu Menrzusiowi uda się powiedzieć coś mądrego :evil_lol:
Poranne olśnienie - czasami mi się uda :eviltong::evil_lol:

Posted

credita napisał(a):
mam trochę utrapienia jak to minie to się pokażę narazie nie mam głowy do niczego :shake:

Creditko nie daj się ;) jesteś silną kobietą, która radzi sobie w każdej sytuacji (niejednokrotnie mnie zadziwiłaś :razz:) więc mam nadzieję, że ten problemy już dawno za tobą.....

Pozdrowionka :multi: