Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

apple napisał(a):
[FONT=Century Gothic]No przecież nie kraczę nooooo.....bossszz juz nic nie można powiedzieć:roll:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]:evil_lol:[/FONT]

Powiedzieć zawsze można, ale nie kracząc na drucie :eviltong::evil_lol:

Idzie na dobre - mówię Wam :multi:

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Menrzuś napisał(a):
Powiedzieć zawsze można, ale nie kracząc na drucie :eviltong::evil_lol:

Idzie na dobre - mówię Wam :multi:

[FONT=Century Gothic]Ty sie nie naśmiewaj ze mnie i z Izy bo jak jej powiem to cię zaptasiorzymy wspólnymi siłami:evil_lol: [/FONT]

Posted

apple napisał(a):
[FONT=Century Gothic]Ty sie nie naśmiewaj ze mnie i z Izy bo jak jej powiem to cię zaptasiorzymy wspólnymi siłami:evil_lol: [/FONT]

Mła się naśmiewa? :crazyeye: I to jeszcze z Izy? :crazyeye:
Jakbym śmiał :shake:

:diabloti:

Posted

Menrzuś napisał(a):
Mła się naśmiewa? :crazyeye: I to jeszcze z Izy? :crazyeye:
Jakbym śmiał :shake:

[FONT=Century Gothic]Taaaaaaaa juz ja cie znam:p
[/FONT]

Posted

Menrzuś napisał(a):
Eeeee tam:oops:....zaraz tam znasz :razz:
[FONT=Century Gothic]No trochę znam......;) nie duzo ale tak ciut ciut:evil_lol:[/FONT]

Posted

apple napisał(a):
[FONT=Century Gothic]No trochę znam......;) nie duzo ale tak ciut ciut:evil_lol:[/FONT]

Ciut ciut może być - już myslałem, że mnie na wylot przejrzałaś i trzeba by interesik zwijać :evil_lol:

Posted

Menrzuś napisał(a):
Ciut ciut może być - już myslałem, że mnie na wylot przejrzałaś i trzeba by interesik zwijać :evil_lol:
[FONT=Century Gothic]Eeee no coś ty....przeca ty taki tajemniczy jesteś że nie tak łatwo cie przejrzeć na wylot:evil_lol:[/FONT]

Posted

apple napisał(a):
[FONT=Century Gothic]Eeee no coś ty....przeca ty taki tajemniczy jesteś że nie tak łatwo cie przejrzeć na wylot:evil_lol:[/FONT]

Chociaż coś :lol:

Posted

apple napisał(a):
[FONT=Century Gothic]No ale mógł byś jeszcze uchylić tego rombka tajemnicy;)[/FONT]

Żadnego tam uchylania - jeszcze za dużo się odsłoni :evil_lol::eviltong:

Posted

Menrzuś napisał(a):
Żadnego tam uchylania - jeszcze za dużo się odsłoni :evil_lol::eviltong:
[FONT=Century Gothic]Bossszzzz jaki wstydniś.............boszzzz[/FONT]

Posted

apple napisał(a):
[FONT=Century Gothic]Bossszzzz jaki wstydniś.............boszzzz[/FONT]

Agniest napisał(a):
Japuszkowa przecież to nie wstydniś, to takie celowe działanie jest :cool3:, bo tajemniczość działa na kobiety :evil_lol: :razz:

Wy tu mi nie pitu-pitu na mój temat :evil_lol:
credita napisał(a):
no proszę jakie ładne dyskusje sie tu odbywają :loveu: witam was kochani idę zajrzeć do was co nowego:p:p:p

a ileż tu głębokich myśli się przelewa? :p

Posted

[quote name='Agniest']Japuszkowa przecież to nie wstydniś, to takie celowe działanie jest :cool3:, bo tajemniczość działa na kobiety :evil_lol: :razz:[FONT=Century Gothic]taaaaa na mnie działa tak że pypcia dostaje:evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]taaaaa na mnie działa tak że pypcia dostaje:evil_lol:[/FONT]

Musisz koniecznie do dermatologa iść - to może być zaraźliwe :eek2:

Posted

[quote name='Menrzuś']Musisz koniecznie do dermatologa iść - to może być zaraźliwe :eek2:

:diabloti:[FONT=Century Gothic]Myślisz:cool1:...............................uważaj:diabloti:[/FONT]

Posted

no to krótko opiszę co u nas:p
Więc Oskar rośnie jak szalony,jest coraz bardziej wymagający bo tylko chce żeby go nosić i pokazywać mu wszystko dziś skończył 5msc :cool3: Nasza nowa bokserka to niezła uciekinierka z tyłu ogrodu mam ogrodzenie z betonowego płotu na wysokość 1.70 wyobrażcie sobie że ona to przeskakuje wskakuje przednimi łapami na górę a potem się podciąga i fik i jej nie ma przychodzi po paru godzinach pod bramę,teraz już ma szlaban i siedzi na dworze tylko jak my jesteśmy bo nie sposób jej inaczej upilnować,mieszka już z Huzarem w domu bo na szczęście Huzar ma już w nosie jej cieczkę dostał nowe zabawki a to dla niego ważniejsze niż suczka:evil_lol:Tak w ogóle to nazwałam ją Ginger na razie nikt się nie zgłosił po zgubę jak skończy cieczkę to czeka ją sterylizacja jak znajdzie się właściciel to dostanie ją sterylną taka karma:razz: ale chyba już nikt się nie zgłosi rozwiesiłam ogłoszenie w okolicy ale nikt się nie odzywa:roll: Yeta zaakceptowała też Ginger więc nie ma problemu jest wyleczona z kaszlu ,miała tasiemca ogromnego po raz pierwszy to widziałam na żywo:crazyeye:obrzydliwe odrobaczyliśmy ją i już problem z głowy jeszcze szczepienia i to tyle chyba jest skazana na nas,Oskara ładnie pilnuje w wózku jak jesteśmy w ogrodzie,ogólnie jest grzeczna więc zostanie jak co;) no i oczywiście już ładnie ją podtuczyłam :multi:pozdrawiamy ciepło i następnym razem wstawię fotki;)

Posted

Oskarek ma 5 miesięcy..... mmmmmmmm....teraz to On Ci da popalić :diabloti:

No to Huzarek wreszcie ma się do kogo przytulić :multi:
Skoczna dziewczynka jest - 1,7m przeskoczyć? Może kiedyś trenowała?

Mój piewszy Argon też tasiemca miał i znam ten widok :mdleje:

Czekam na fotki :p

Posted

Witam:p z tym przeskakiwaniem Menrzusiu to ona jest jakaś pochrzaniona :evil_lol:w ogóle jest bardzo skoczna :crazyeye:jak ganiają z Huzarem to cały czas prze niego skacze:laugh2_2: