apple Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 [quote name='credita']no Apple u nas tak często bez prądu następny nasz zakup to agregat prądotwórczy będzie bo przy małym dziecku to ryzyko szczególnie zimą bo piec od centralnego też jest zasilany prądem,a u nas we wsi stara instalacja i na słupach często zrywa ją wiatr:shake: no Oskar nam rośnie ;)No to musowo:cool1: Jaki leń? On pilnuje dywanika:evil_lol: http://i036.radikal.ru/0806/0c/b0e3f6cdb2ab.jpg [quote name='Menrzuś']A GDZIE MOJE POSTY????? :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: hihihihihihih zjadło ci posty:turn-l: Quote
Menrzuś Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 [quote name='apple']No to musowo:cool1: Jaki leń? On pilnuje dywanika:evil_lol: http://i036.radikal.ru/0806/0c/b0e3f6cdb2ab.jpg hihihihihihih zjadło ci posty:turn-l: Dwa sążnisteeeeeee :placz:.....napisałem się.....serce całe w to włożyłem i doopa :placz: Quote
apple Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Menrzuś']Dwa sążnisteeeeeee :placz:.....napisałem się.....serce całe w to włożyłem i doopa :placz:Ojjjj nie płakaj - duzy chłopak jesteś:loveu: Quote
Menrzuś Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='apple']Ojjjj nie płakaj - duzy chłopak jesteś:loveu: Aaaaaa tam ........cały czas kłody pod nogi :placz:....bu Quote
apple Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Menrzuś']Aaaaaa tam ........cały czas kłody pod nogi :placz:....buPrzeskakuj;) Quote
Menrzuś Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='apple']Przeskakuj;) I mam tak drybdać przed Creditą? Skropelkuje się ze śmiechu :lol: Quote
apple Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Menrzuś']I mam tak drybdać przed Creditą? Skropelkuje się ze śmiechu :lol: Eeeetam tak się martwisz o swój image:razz::diabloti: Quote
Agniest Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 cześć Creditko :) Oskarek duży chłopak i takie fajne pucułki ma :) Quote
Menrzuś Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='apple']Eeeetam tak się martwisz o swój image:razz::diabloti: zawsze :razz: [quote name='Agniest']cześć Creditko :) Oskarek duży chłopak i takie fajne pucułki ma :) Tez tak chyba pisałem, ale mi dogo posty zeżarło :placz: A tak w ogóle, to Creditka - pojaw sie u mnie :mad: :loveu: Quote
apple Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='Menrzuś'] A tak w ogóle, to Creditka - pojaw sie u mnie :mad: :loveu:Taaaak szybciutko klikaj do Menrzusia bo DZIEŃ SĄDU OSTaTECZNEGO NASTAŁ:razz::lol::loveu: Quote
Menrzuś Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='apple']Taaaak szybciutko klikaj do Menrzusia bo DZIEŃ SĄDU OSTaTECZNEGO NASTAŁ:razz::lol::loveu: Taaaaaa......schowała sie pewnie....i neta jeszcze do tego wyłączyła. :loveu: Quote
apple Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='Menrzuś']Taaaaaa......schowała sie pewnie....i neta jeszcze do tego wyłączyła. :loveu:No co ty kto by sie chował przed pieszczotkami:loveu: Quote
Menrzuś Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='apple']No co ty kto by sie chował przed pieszczotkami:loveu: Widać wie, że cos przeskrobała, bo czemu się ukrywa? :razz: Quote
credita Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 ukrywałam się wczoraj bo stałam sie starsza o rok i miałam gości :eviltong: ale fajnie że do mnie zaglądacie:loveu: dogo dziś ledwo dycha :shake: wieszają mi się strony to chyba powód że was nie ma :-( Quote
Menrzuś Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 credita napisał(a):ukrywałam się wczoraj bo stałam sie starsza o rok i miałam gości :eviltong: ale fajnie że do mnie zaglądacie:loveu: dogo dziś ledwo dycha :shake: wieszają mi się strony to chyba powód że was nie ma :-( I ja o tym nic nie wiedziałem? :crazyeye:......:mad: Nareszcie pełnoletniej 100 lat :multi::multi:.....a ja taki nieprzygotowany :placz: Quote
apple Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='credita']ukrywałam się wczoraj bo stałam sie starsza o rok i miałam gości :eviltong: ale fajnie że do mnie zaglądacie:loveu: dogo dziś ledwo dycha :shake: wieszają mi się strony to chyba powód że was nie ma :-(Bosszzz wstydam sromotnie................................ NAJLEPSZEGO! CREDITKO, Z bukietem róż nie mogę przyjść by złożyć Ci życzenia, lecz w rytmie tym przesyłam myśl niech spełnią się Twoje marzenia: te duże - większe, te małe - mniejsze i te wyśnione, te najpiękniejsze a w sercu Twym niech gości wiele szczęścia i radości. Quote
Agniest Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 i ja też życzeń nie złozyłam :placz: wybaczysz ? :oops: ale z głębi serca wszystkiego najlepszego :loveu: Quote
credita Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Dziękuję wam bardzo jesteście kochani :loveu: Przepraszam że tak długo nie zaglądałam ,ale mały coś fiksuje chyba mu zęby idą,ryczy i ryczy i Huzarowi się obrywa bo jak mały płacze to on się pęta pod nogami i nie wie co się dzieje:shake: Jak minie to całe szaleństwo to się pojawię pa:loveu: Quote
Menrzuś Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 credita napisał(a):Dziękuję wam bardzo jesteście kochani :loveu: Przepraszam że tak długo nie zaglądałam ,ale mały coś fiksuje chyba mu zęby idą,ryczy i ryczy i Huzarowi się obrywa bo jak mały płacze to on się pęta pod nogami i nie wie co się dzieje:shake: Jak minie to całe szaleństwo to się pojawię pa:loveu: Ty to masz wejścia :evil_lol: Ja tam jestem cierpliwy, ale Jabłuszko będzie tylko jutro :placz: Dobrej nocki Wam :loveu: Quote
apple Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='credita']Dziękuję wam bardzo jesteście kochani :loveu: Przepraszam że tak długo nie zaglądałam ,ale mały coś fiksuje chyba mu zęby idą,ryczy i ryczy i Huzarowi się obrywa bo jak mały płacze to on się pęta pod nogami i nie wie co się dzieje:shake: Jak minie to całe szaleństwo to się pojawię pa:loveu:[FONT=Century Gothic]No wiem znam to skądś.......Creditko smaruj i masuj mu dziąsełka, są takie fajne nakładki masujące na palec........Ala to bardzo lubiła, no i oczywiście Oralgel do smarowania i meliska do picia od czasu do czasu.........ehhhhhh biedaczek malutki:loveu: Bedzięmy na ciebie czekać:loveu:[/FONT] [quote name='Menrzuś']Ty to masz wejścia :evil_lol: Ja tam jestem cierpliwy, ale Jabłuszko będzie tylko jutro :placz: [FONT=Century Gothic]Nio niestety tylko dzisiaj a potem dopiero za 2 tyg:placz: no chyba że zrobię niespodziankę wczesniej:evil_lol:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No wiem znam to skądś.......Creditko smaruj i masuj mu dziąsełka, są takie fajne nakładki masujące na palec........Ala to bardzo lubiła, no i oczywiście Oralgel do smarowania i meliska do picia od czasu do czasu.........ehhhhhh biedaczek malutki:loveu:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Bedzięmy na ciebie czekać:loveu:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Nio niestety tylko dzisiaj a potem dopiero za 2 tyg:placz: no chyba że zrobię niespodziankę wczesniej:evil_lol:[/FONT] Creditka - słuchaj się Jabłkowej - na każdą rzecz ma lekarstwo. A jak TZ ma zły humor, to mu "jezioro łabędzie" przedstawia :cunao: :lol: Quote
apple Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='Menrzuś']Creditka - słuchaj się Jabłkowej - na każdą rzecz ma lekarstwo. A jak TZ ma zły humor, to mu "jezioro łabędzie" przedstawia :cunao: :lol:[FONT=Century Gothic]Eeeee tam jezioro łabędzie.......mam inne sposoby:diabloti:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Eeeee tam jezioro łabędzie.......mam inne sposoby:diabloti:[/FONT] No widzisz Creditka? Nawet na to ma inne sposoby :diabloti: Quote
apple Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='Menrzuś']No widzisz Creditka? Nawet na to ma inne sposoby :diabloti:[FONT=Century Gothic]Ale ciiiii bo to sekret:roll::diabloti: Nie moze sie roznieść bo wtedy wszystkie TZ-ty bedą szczęśliwe- bosszzz apokalipsa:evil_lol:[/FONT] Quote
Recommended Posts