Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='credita']no Apple u nas tak często bez prądu następny nasz zakup to agregat prądotwórczy będzie bo przy małym dziecku to ryzyko szczególnie zimą bo piec od centralnego też jest zasilany prądem,a u nas we wsi stara instalacja i na słupach często zrywa ją wiatr:shake: no Oskar nam rośnie ;)No to musowo:cool1:

Jaki leń? On pilnuje dywanika:evil_lol:
http://i036.radikal.ru/0806/0c/b0e3f6cdb2ab.jpg

[quote name='Menrzuś']A GDZIE MOJE POSTY????? :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:
hihihihihihih zjadło ci posty:turn-l:

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Menrzuś']Dwa sążnisteeeeeee :placz:.....napisałem się.....serce całe w to włożyłem i doopa :placz:Ojjjj nie płakaj - duzy chłopak jesteś:loveu:

Posted

[quote name='apple']Eeeetam tak się martwisz o swój image:razz::diabloti:

zawsze :razz:

[quote name='Agniest']cześć Creditko :)

Oskarek duży chłopak i takie fajne pucułki ma :)

Tez tak chyba pisałem, ale mi dogo posty zeżarło :placz:

A tak w ogóle, to Creditka - pojaw sie u mnie :mad:

:loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']

A tak w ogóle, to Creditka - pojaw sie u mnie :mad:

:loveu:Taaaak szybciutko klikaj do Menrzusia bo DZIEŃ SĄDU OSTaTECZNEGO NASTAŁ:razz::lol::loveu:

Posted

[quote name='apple']Taaaak szybciutko klikaj do Menrzusia bo DZIEŃ SĄDU OSTaTECZNEGO NASTAŁ:razz::lol::loveu:

Taaaaaa......schowała sie pewnie....i neta jeszcze do tego wyłączyła.

:loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']Taaaaaa......schowała sie pewnie....i neta jeszcze do tego wyłączyła.

:loveu:No co ty kto by sie chował przed pieszczotkami:loveu:

Posted

ukrywałam się wczoraj bo stałam sie starsza o rok i miałam gości :eviltong: ale fajnie że do mnie zaglądacie:loveu: dogo dziś ledwo dycha :shake: wieszają mi się strony to chyba powód że was nie ma :-(

Posted

credita napisał(a):
ukrywałam się wczoraj bo stałam sie starsza o rok i miałam gości :eviltong: ale fajnie że do mnie zaglądacie:loveu: dogo dziś ledwo dycha :shake: wieszają mi się strony to chyba powód że was nie ma :-(

I ja o tym nic nie wiedziałem? :crazyeye:......:mad:

Nareszcie pełnoletniej 100 lat :multi::multi:.....a ja taki nieprzygotowany :placz:

Posted

[quote name='credita']ukrywałam się wczoraj bo stałam sie starsza o rok i miałam gości :eviltong: ale fajnie że do mnie zaglądacie:loveu: dogo dziś ledwo dycha :shake: wieszają mi się strony to chyba powód że was nie ma :-(Bosszzz wstydam sromotnie................................

NAJLEPSZEGO!

CREDITKO,
Z bukietem róż nie mogę przyjść
by złożyć Ci życzenia,
lecz w rytmie tym przesyłam myśl
niech spełnią się Twoje marzenia:
te duże - większe, te małe - mniejsze
i te wyśnione, te najpiękniejsze
a w sercu Twym niech gości
wiele szczęścia i radości.

Posted

Dziękuję wam bardzo jesteście kochani :loveu:
Przepraszam że tak długo nie zaglądałam ,ale mały coś fiksuje chyba mu zęby idą,ryczy i ryczy i Huzarowi się obrywa bo jak mały płacze to on się pęta pod nogami i nie wie co się dzieje:shake: Jak minie to całe szaleństwo to się pojawię pa:loveu:

Posted

credita napisał(a):
Dziękuję wam bardzo jesteście kochani :loveu:
Przepraszam że tak długo nie zaglądałam ,ale mały coś fiksuje chyba mu zęby idą,ryczy i ryczy i Huzarowi się obrywa bo jak mały płacze to on się pęta pod nogami i nie wie co się dzieje:shake: Jak minie to całe szaleństwo to się pojawię pa:loveu:

Ty to masz wejścia :evil_lol:

Ja tam jestem cierpliwy, ale Jabłuszko będzie tylko jutro :placz:

Dobrej nocki Wam :loveu:

Posted

[quote name='credita']Dziękuję wam bardzo jesteście kochani :loveu:
Przepraszam że tak długo nie zaglądałam ,ale mały coś fiksuje chyba mu zęby idą,ryczy i ryczy i Huzarowi się obrywa bo jak mały płacze to on się pęta pod nogami i nie wie co się dzieje:shake: Jak minie to całe szaleństwo to się pojawię pa:loveu:[FONT=Century Gothic]No wiem znam to skądś.......Creditko smaruj i masuj mu dziąsełka, są takie fajne nakładki masujące na palec........Ala to bardzo lubiła, no i oczywiście Oralgel do smarowania i meliska do picia od czasu do czasu.........ehhhhhh biedaczek malutki:loveu:

Bedzięmy na ciebie czekać:loveu:
[/FONT]

[quote name='Menrzuś']Ty to masz wejścia :evil_lol:

Ja tam jestem cierpliwy, ale Jabłuszko będzie tylko jutro :placz:
[FONT=Century Gothic]Nio niestety tylko dzisiaj a potem dopiero za 2 tyg:placz: no chyba że zrobię niespodziankę wczesniej:evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No wiem znam to skądś.......Creditko smaruj i masuj mu dziąsełka, są takie fajne nakładki masujące na palec........Ala to bardzo lubiła, no i oczywiście Oralgel do smarowania i meliska do picia od czasu do czasu.........ehhhhhh biedaczek malutki:loveu:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Bedzięmy na ciebie czekać:loveu:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Nio niestety tylko dzisiaj a potem dopiero za 2 tyg:placz: no chyba że zrobię niespodziankę wczesniej:evil_lol:[/FONT]

Creditka - słuchaj się Jabłkowej - na każdą rzecz ma lekarstwo. A jak TZ ma zły humor, to mu "jezioro łabędzie" przedstawia :cunao:

:lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Creditka - słuchaj się Jabłkowej - na każdą rzecz ma lekarstwo. A jak TZ ma zły humor, to mu "jezioro łabędzie" przedstawia :cunao:

:lol:[FONT=Century Gothic]Eeeee tam jezioro łabędzie.......mam inne sposoby:diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Eeeee tam jezioro łabędzie.......mam inne sposoby:diabloti:[/FONT]

No widzisz Creditka? Nawet na to ma inne sposoby :diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']No widzisz Creditka? Nawet na to ma inne sposoby :diabloti:[FONT=Century Gothic]Ale ciiiii bo to sekret:roll::diabloti: Nie moze sie roznieść bo wtedy wszystkie TZ-ty bedą szczęśliwe- bosszzz apokalipsa:evil_lol:[/FONT]