Menrzuś Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 apple napisał(a):No ale ja tylko raz....słowo tylko raz dopuściłam się molestowania I pełnomocnik mnie olał, tzn zastosował metodę nie odpisywania na pw Hmmmm ktoś inny wycisną informacje, nooo mam na Dogo konkurencję, kogoś o większej sile rażenia ....bo dostała polecenie zamknięcia dzioba :D ....a tak naprawdę to prośbę o powstrzymywanie się z odpowiedziami ;) Quote
apple Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Menrzuś napisał(a):....bo dostała polecenie zamknięcia dzioba :D ....a tak naprawdę to prośbę o powstrzymywanie się z odpowiedziami ;) Brutalu ty, narażać boguducha winną istotke na takie męczarnie, oj ty niedobry:shake: Quote
credita Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 o proszę jakie dyskusje się tu odbywają :cool3: Quote
Menrzuś Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 apple napisał(a):Brutalu ty, narażać boguducha winną istotke na takie męczarnie, oj ty niedobry:shake: Bez zająknięcia zgodziła się. Ponoć dla zdbycia funduszy dla boksiów, to nie było największe wyrzeczenie :eviltong: credita napisał(a):o proszę jakie dyskusje się tu odbywają :cool3: to jest tzw "dyskusja prowokująca", żeby i gospodyni cuś powiedziała :lol: Quote
apple Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 credita napisał(a):o proszę jakie dyskusje się tu odbywają :cool3:No to gospodyni nie wie ze jak nie ma kota to myszy harcują :razz::diabloti: Menrzuś napisał(a):Bez zająknięcia zgodziła się. Ponoć dla zdbycia funduszy dla boksiów, to nie było największe wyrzeczenie :eviltong: Aaaa no to jak dla boksiów to ja już nic nie mówię:roll: to jest tzw "dyskusja prowokująca", żeby i gospodyni cuś powiedziała :lol: Prowokator:eviltong::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 apple napisał(a): Prowokator:eviltong::evil_lol: Już chyba kiedyś uzgodniliśmy, że nie żaden Prowokator, tylko Motywator :evil_lol: Miłego dnia Creditko :multi:.... Quote
apple Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Menrzuś napisał(a):Już chyba kiedyś uzgodniliśmy, że nie żaden Prowokator, tylko Motywator :evil_lol: Miłego dnia Creditko :multi:....No to zawrzyjmy kompromis:razz:-Motyprowokator:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 apple napisał(a):No to zawrzyjmy kompromis:razz:-Motyprowokator:evil_lol: Jak zwał, tak zwał - grunt, żeby nowe foty się tu znalazły :evil_lol::p Quote
apple Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Menrzuś napisał(a):Jak zwał, tak zwał - grunt, żeby nowe foty się tu znalazły :evil_lol::pno nie wiem........nie znam Agniestki na tyle, nie wiem jak czesto fotz wstawia ale odkad ja tu jestem to jeszcze nie widzialam:roll: A u mnie Alutke ty widzial:razz: Quote
Agniest Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 apple napisał(a):no nie wiem........nie znam Agniestki na tyle, nie wiem jak czesto fotz wstawia ale odkad ja tu jestem to jeszcze nie widzialam:roll: A u mnie Alutke ty widzial:razz: no to zrozumiałe, że ja tu fotów nie wstawiam, bo to przeca nie mój wątek :evil_lol::diabloti: Ściskam wszystkich mocno :loveu: a szczególnie Oskarka :loveu: Quote
apple Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Agniest napisał(a):no to zrozumiałe, że ja tu fotów nie wstawiam, bo to przeca nie mój wątek :evil_lol::diabloti: Ściskam wszystkich mocno :loveu: a szczególnie Oskarka :loveu:O masz ale wpadka:mdleje:ale tak to tzlko ja potrafie:roflt::roflt: Quote
Menrzuś Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 apple napisał(a):no nie wiem........nie znam Agniestki na tyle, nie wiem jak czesto fotz wstawia ale odkad ja tu jestem to jeszcze nie widzialam:roll: A u mnie Alutke ty widzial:razz: Aleś się rozpędziła :diabloti:.....pewnie, że widziałem rano Creditka - mła prosi o foty :multi: Agniest napisał(a):no to zrozumiałe, że ja tu fotów nie wstawiam, bo to przeca nie mój wątek :evil_lol::diabloti: Ściskam wszystkich mocno :loveu: a szczególnie Oskarka :loveu: Tez mocno ściskam :loveu: Quote
apple Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Menrzuś napisał(a):Aleś się rozpędziła :diabloti:.....pewnie, że widziałem rano Ciiiiiiiii:roll::lol: Creditka - mła prosi o foty :multi: tak tak:multi: Tez mocno ściskam :loveu: Tylko tak z wyczuciem:razz: bo wiesz Agniestka jest delikatna:lol: Quote
Menrzuś Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 apple napisał(a):Tylko tak z wyczuciem:razz: bo wiesz Agniestka jest delikatna:lol: Ale ja do Creditki pisałem - z Agniestką się już naściskaliśmy :evil_lol: Quote
apple Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Menrzuś napisał(a):Ale ja do Creditki pisałem - z Agniestką się już naściskaliśmy :evil_lol: Boszzzzzz....ja dzisiaj nie kumam, normalnie do wymiany jestem:roll:...chyba sie nie bede odzywac:roll: Quote
credita Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 kule takie fajne dyskusje,a ja nie mogę dzisiaj z tym dogo ledwo to chodzi tracę cierpliwość:angryy:pozdrawiam Quote
Menrzuś Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 apple napisał(a):Boszzzzzz....ja dzisiaj nie kumam, normalnie do wymiany jestem:roll:...chyba sie nie bede odzywac:roll: Widać Twe delikatne ciałko prysznica nie znosi......oczywiście z nieba :evil_lol: credita napisał(a):kule takie fajne dyskusje,a ja nie mogę dzisiaj z tym dogo ledwo to chodzi tracę cierpliwość:angryy:pozdrawiam Mnie też od ostatniej rozmowy dopiero wpuściło - no cóż, zostało nam tylko trzymac jakoś nerwy na wodzy :shake: Spokojnego spania do rana :multi: Quote
apple Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Witaj Creditko! Mam nadzieję że dzisiaj dogo wpuści cię chociaż na chwileczkę:lol: Quote
Menrzuś Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 apple napisał(a):Witaj Creditko! Mam nadzieję że dzisiaj dogo wpuści cię chociaż na chwileczkę:lol: Wpuściło.....ale pewnie nie dało Jej nic napisać :-( Quote
Agniest Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 cześć Creditko :multi: życzę troszkę słoneczka na ten weekend - przydałoby się...... Oskarek pewnie też chciałby na specerek ;) może więc nam zaświeci ? Pozdrawiam :loveu: Quote
Menrzuś Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Agniest napisał(a):cześć Creditko :multi: życzę troszkę słoneczka na ten weekend - przydałoby się...... Oskarek pewnie też chciałby na specerek ;) może więc nam zaświeci ? Pozdrawiam :loveu: Dawać mi tu Oskarka nad morze - pogoda extra, ciągle po lasach z psami wedruję, to i się chłopak dotleni :multi:....nawet nocka dzisiaj jest ciepła I odzywać się mi tu :razz:......kurka Dobrej :hand: Quote
apple Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Cześć Creditko przyszłam do ciebie z życzeniami z okazji dnia matki:loveu::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 [quote name='apple']Cześć Creditko przyszłam do ciebie z życzeniami z okazji dnia matki:loveu::evil_lol: chyba właśnie zamatkowana jest na maxa :lol: Quote
apple Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 [quote name='Menrzuś']chyba właśnie zamatkowana jest na maxa :lol: No chyba że impezuje:roll::razz: Quote
Menrzuś Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 [quote name='apple']No chyba że impezuje:roll::razz: Nooooo.....pewnie......już sobie to wyobrażam: Siedzi sobie w fotelu jak jaka matrona i przyjmuje TZta hołdy, a ten drybda naokoła i obsypuje Ją płatkami kwiatków wołając - Ave Mamuśka :lol: Quote
Recommended Posts