apple Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 [quote name='credita']tak mamy wodę prąd ,centralne ogrzewanie teraz mieszkamy jak ludzie,ale nim się postawiło nowy domek to przez rok koczowaliśmy na pokoju z kuchnią w przybudówce,na naszej działce no i ogrzewaliśmy piecem takim blaszanym wiejskim ten stary budynek pamiętam jak nasze boksery wylegiwały się koło pieca ach jest co wspominać...jeszcze Gapcia żyła,ale nowego domu też się doczekała szkoda że odeszła:-(Ojjjj nie smutaj odeszła na kolorowe łąki za TM i czuwa;) A w tych chłodach przy piecu, jak sie tak trzeba było intensywnie grzać to nabawiliście się chyba Oskarka;) Quote
credita Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Ha dobre :evil_lol: Oskarek był planowany od 3 lat,ale wszystko dobrze się zbiegło i w końcu jest :loveu: Quote
apple Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 [quote name='credita']Ha dobre :evil_lol: Oskarek był planowany od 3 lat,ale wszystko dobrze się zbiegło i w końcu jest :loveu: No to super że w koncu plany się zrealizowały, tak sobie tylko zażartowałam- nie gniewasz się chyba:roll: Quote
credita Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 no coś ty apple ja się nie potrafię gniewać,a poza ty o co ?:p no i moje szczęście się budzi to sobie chyba już nie posiedzę :lol: Quote
apple Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 [quote name='credita']no coś ty apple ja się nie potrafię gniewać,a poza ty o co ?:p no i moje szczęście się budzi to sobie chyba już nie posiedzę :lol:No to bardzo się cieszę, leć do małego i uciumkaj od cioteczki Japkowej:loveu: Quote
credita Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 chłopak uciumkany i nawet się uspokoił na razie leży i patrzy w karuzelę,ale zaraz mu się znudzi :loveu: Quote
apple Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 [quote name='credita']chłopak uciumkany i nawet się uspokoił na razie leży i patrzy w karuzelę,ale zaraz mu się znudzi :loveu:jak każdemu chłopu, oni to się szybko nudzą, chociaz ja sobie przypomnę Alutkę to ta wcale nie chciała patrzyc na karuzelę tylko ciagle do mamy:evil_lol: Quote
credita Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 no właśnie do mamy!!! idę bo skrzeczy jak papużka pa i miłego weekendu :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
apple Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 [quote name='credita']no właśnie do mamy!!! idę bo skrzeczy jak papużka pa i miłego weekendu :loveu::loveu::loveu::loveu: papapapapa tobie też:loveu::loveu::loveu: Quote
Menrzuś Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 [quote name='credita'] spacerek :lol: Boszszsz.......znowu blondyna :diabloti: A tak normalnie - bardzo dobrze wyglądasz. Czytając, co Ciebie doświadczyło, to myślałem, że w gorszej kondycji jesteś. No i zazdroszczę Co powietrza ;) [quote name='apple']Fajowy spacerek w ciepły dzień- super! Ale u was pieknie.:loveu: jeszcze jeszcze:multi: Właśnie - jeszcze, jeszcze :multi: [quote name='Agniest']cześć Creditko :multi: foteczki wstawiłaś :loveu: ale ślicznie we trójkę wyglądacie :evil_lol: :loveu: buziaczki ;) Ja tam tylko dwójkę widzę :roll: Skąd wiesz, czy z zakupów nie wracała? :eviltong::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Fajnie było poczytać dwie mamy :loveu: Miłego weekendu ;) Quote
credita Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Menrzuś faktycznie dobrze stwierdzasz "wyglądam dobrze"-muszę jeszcze zrzucić 12kg żeby dojść do poprzedniej wagi:angryy:,ale mój stan zdrowia ulega poprawie,ćwiczę,spaceruję i jestem na diecie :lol:biodro boli na zmianę pogody,więc nie jest żle zapowiadało się jeszcze 5msc temu tragicznie:shake: pozdrawiam:p Quote
credita Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Teraz coś ważnego!!! Dostałam przesyłkę,ślicznego pluszaka misia koala dla OSKARA ale nie wiem komu podziękować,na imię ma Justyna,proszę ujawnij się:Rose:dziękuję Quote
Menrzuś Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 credita napisał(a):Menrzuś faktycznie dobrze stwierdzasz "wyglądam dobrze"-muszę jeszcze zrzucić 12kg żeby dojść do poprzedniej wagi:angryy:,ale mój stan zdrowia ulega poprawie,ćwiczę,spaceruję i jestem na diecie :lol:biodro boli na zmianę pogody,więc nie jest żle zapowiadało się jeszcze 5msc temu tragicznie:shake: pozdrawiam:p Czyś Ty zgłupŁa?? :crazyeye:....12kg?? :crazyeye:.....z czego?? Dobrze, że z biodrem jest lepiej. Ale jak myślisz - skończy się rehabilitacją, czy jednak zabiegiem? 12kg - normalnie wariatka :shake: Quote
apple Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 [quote name='credita']Teraz coś ważnego!!! Dostałam przesyłkę,ślicznego pluszaka misia koala dla OSKARA ale nie wiem komu podziękować,na imię ma Justyna,proszę ujawnij się:Rose:dziękuję No coś ty:crazyeye: ja też dostałam i też od Justyny! Ale nie wiem kto jej to zlecił:cool1:......Creditka normalnie wszczynamy śledztwo chyba:evil_lol::razz: Quote
Agniest Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 a ja wiem ale nie powiem ;) :evil_lol: miłego dnia życzę :loveu: Quote
apple Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [quote name='Agniest']a ja wiem ale nie powiem ;) :evil_lol: miłego dnia życzę :loveu:A ja też już wiem:eviltong: Tzn wiedziałam od poczatku tylko mi tu ktoś kity pociskał;):evil_lol: Quote
Menrzuś Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [quote name='apple']A ja też już wiem:eviltong: Tzn wiedziałam od poczatku tylko mi tu ktoś kity pociskał;):evil_lol: To są czcze insynuacje :mad:..... proszę mi te kity wskazać :eviltong: Quote
Agniest Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 wskazywać paluchem jest niegrzecznie - mamusia nie uczyła ? :eviltong: (ale i tak się pewnie wyda :evil_lol:) Quote
apple Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [quote name='Menrzuś']To są czcze insynuacje :mad:..... proszę mi te kity wskazać :eviltong: Zaraz znajde:diabloti: [quote name='Agniest']wskazywać paluchem jest niegrzecznie - mamusia nie uczyła ? :eviltong: (ale i tak się pewnie wyda :evil_lol:)A co ty się tak mamusi słuchasz:razz::diabloti: Quote
apple Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Proszę!:diabloti: 5-2008, 11:38 #14526 Menrzuś Zarejestrowany: Dec 2006 Miasto: Gdańsk Postów: 8103 Cytat: Napisał apple Tak! No i co?:razz: To ty czy nie ty?:roll: No bo już nie mam pomysłu a zawartość przesyłki mogła by sugerować ciebie:roll: Aaaa i Witaj w lecie:multi: Nic nie wysyłałem, ani nie zlecałem wysłania czegokolwiek Tobie :p Lato - najgorszy okres w roku :shake: Quote
Menrzuś Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [quote name='Agniest']wskazywać paluchem jest niegrzecznie - mamusia nie uczyła ? :eviltong: (ale i tak się pewnie wyda :evil_lol:) Widzisz Jabłuszkowa....widzisz? Ale Ci się dostało :diabloti: [quote name='apple']Zaraz znajde:diabloti: A co ty się tak mamusi słuchasz:razz::diabloti: A Alutka się Ciebie słucha? :razz::eviltong: Quote
Menrzuś Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [quote name='apple']Proszę!:diabloti: 5-2008, 11:38 #14526 Menrzuś Zarejestrowany: Dec 2006 Miasto: Gdańsk Postów: 8103 Cytat: Napisał apple Tak! No i co?:razz: To ty czy nie ty?:roll: No bo już nie mam pomysłu a zawartość przesyłki mogła by sugerować ciebie:roll: Aaaa i Witaj w lecie:multi: Nic nie wysyłałem, ani nie zlecałem wysłania czegokolwiek Tobie :p Lato - najgorszy okres w roku :shake: Ja Tobie nie poleciłem wysłać, tylko Alutce :eviltong::loveu: Quote
Recommended Posts