credita Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 witam :p Kochani ja też nie robiłam imprezki w domu,rany oszalała bym :crazyeye:,miałam wcześniej gości na odwiedzinach,dlatego nie miałam czasu zaglądnąć do was :oops: Wszystko poszło gładko :p Oskar nawet nie skrzywił się na lanie wody zuch chłopak mówię wam aż sama byłam w szoku bo w kościele lodownia była że sama wymarzłam i aż dziw że Oskar się nie rozchorował.Teraz obiecuję systematyczne zaglądanie o ile moje dziecko mi da chwilkę:evil_lol:no to jak zdążę to zamieszczę fotki na razie śpi moje maleństwo więc może się udać :p Quote
Menrzuś Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 credita napisał(a):witam :p Kochani ja też nie robiłam imprezki w domu,rany oszalała bym :crazyeye:,miałam wcześniej gości na odwiedzinach,dlatego nie miałam czasu zaglądnąć do was :oops: Wszystko poszło gładko :p Oskar nawet nie skrzywił się na lanie wody zuch chłopak mówię wam aż sama byłam w szoku bo w kościele lodownia była że sama wymarzłam i aż dziw że Oskar się nie rozchorował.Teraz obiecuję systematyczne zaglądanie o ile moje dziecko mi da chwilkę:evil_lol:no to jak zdążę to zamieszczę fotki na razie śpi moje maleństwo więc może się udać :p Fajnie by było zobaczyć zucha :lol: Tylko z teraz muszę wyskoczyć na małego sika z pieskami A tak w ogóle, to cześć Creditka :multi: Quote
credita Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 spoko spoko jeszcze się wgrywa ,a tak poza tym dogo mi coś wolno chodzi :shake: No Menrzuś potrzeba ważna rzecz :evil_lol: Quote
credita Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 oto mój skarb miał jeszcze beret ,ale mało męsko wyglądał więc do fotki ściągnęłam :evil_lol: to już po chrzcinach fotka na przewijaku :p Quote
credita Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 jutro zamieszczę fotki ze spaceru , a teraz znikam pa :p Quote
Menrzuś Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 credita napisał(a):oto mój skarb miał jeszcze beret ,ale mało męsko wyglądał więc do fotki ściągnęłam :evil_lol: to już po chrzcinach fotka na przewijaku :p Wygląda jak Presley w tym stroju :lol: Quote
Menrzuś Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 credita napisał(a):jutro zamieszczę fotki ze spaceru , a teraz znikam pa :p Czymnijcie się ciepło ;) Quote
apple Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 [quote name='credita']witam :p Kochani ja też nie robiłam imprezki w domu,rany oszalała bym :crazyeye:,miałam wcześniej gości na odwiedzinach,dlatego nie miałam czasu zaglądnąć do was :oops: Wszystko poszło gładko :p Oskar nawet nie skrzywił się na lanie wody zuch chłopak mówię wam aż sama byłam w szoku bo w kościele lodownia była że sama wymarzłam i aż dziw że Oskar się nie rozchorował.Teraz obiecuję systematyczne zaglądanie o ile moje dziecko mi da chwilkę:evil_lol:no to jak zdążę to zamieszczę fotki na razie śpi moje maleństwo więc może się udać :pNo to super miałaś- Zuch chłopiec, Ala jak się rozdarła to nie było słychać księdza:evil_lol: normalnie jakby diobła z niej wyganiali:diabloti: [quote name='credita']Ale gentelman:loveu: Quote
credita Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 dzięki za miłe opinie ;) widzisz apple ja liczyłam na to że się rozryczy to by może troszkę krócej to trwało :evil_lol: Quote
credita Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 dobra może uda mi się wstawić troszkę fotek :cool3: Quote
apple Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 [quote name='credita']dzięki za miłe opinie ;) widzisz apple ja liczyłam na to że się rozryczy to by może troszkę krócej to trwało :evil_lol:Moja ryczała i wcale krócej to nie trwało a tylko nie wiem na co odpowiedałam księdzu:evil_lol: [quote name='credita']dobra może uda mi się wstawić troszkę fotek :cool3:No dawaj dawaj foty :multi: Quote
apple Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 [quote name='credita'] spacerek :lol:Fajowy spacerek w ciepły dzień- super! Ale u was pieknie.:loveu: jeszcze jeszcze:multi: Quote
Agniest Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 cześć Creditko :multi: foteczki wstawiłaś :loveu: ale ślicznie we trójkę wyglądacie :evil_lol: :loveu: buziaczki ;) Quote
credita Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 apple tak wygląda kawałek za naszym domem no jakieś 4 min drogi od domu ;) ale fajnie że ci się podoba,tak wiejsko:evil_lol: witam Agniestko fajnie że zaglądnełaś :p Quote
apple Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 [quote name='credita']apple tak wygląda kawałek za naszym domem no jakieś 4 min drogi od domu ;) ale fajnie że ci się podoba,tak wiejsko:evil_lol: witam Agniestko fajnie że zaglądnełaś :p No super ja uwielbiam wieś....mogła bym mieszkać na wsi:loveu: A ty skąd jesteś, gdzie to takie pikne okolice sa:razz: Quote
credita Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 kurcze mały nie da mi spokoju mam nadzieję że teraz trochę posiedzę :cool3: Apple mieszkamy 50 km od Częstochowy jest to wyżyna Częstochowsko-Krakowska ,ale my mieszkamy na typowej wsi,3 lata temu mieszkaliśmy jeszcze w Zabrzu z Zabrza pochodzimy w zasadzie,ludzie wsi się wstydzą ,ale to wspaniałe warunki na większą ilość psiaków,można trzymać konia i nikogo to nie dziwi ;)Fajnie jest latem no zimą troszkę gorzej:roll: Quote
apple Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 [quote name='credita']kurcze mały nie da mi spokoju mam nadzieję że teraz trochę posiedzę :cool3: Apple mieszkamy 50 km od Częstochowy jest to wyżyna Częstochowsko-Krakowska ,ale my mieszkamy na typowej wsi,3 lata temu mieszkaliśmy jeszcze w Zabrzu z Zabrza pochodzimy w zasadzie,ludzie wsi się wstydzą ,ale to wspaniałe warunki na większą ilość psiaków,można trzymać konia i nikogo to nie dziwi ;)Fajnie jest latem no zimą troszkę gorzej:roll:Kochana uwielbiam prawdziwą wieś. często jeżdże i spedzam wakacje na prawdziwej wiosce. Kanalizacji nie mam, wody w kranie tez nie, jest światło ale to dlatego że 5 lat temu zrobiliśmy z mieszkańcami burdę...ale uwielbiam te spartańskie warunki;) Ty to pewnie mieszkasz na bardziej cywizlizowanej wioseczce:evil_lol: Super o mały bedzie zdrowo rósł i raj dla psów;) Quote
credita Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 tak mamy wodę prąd ,centralne ogrzewanie teraz mieszkamy jak ludzie,ale nim się postawiło nowy domek to przez rok koczowaliśmy na pokoju z kuchnią w przybudówce,na naszej działce no i ogrzewaliśmy piecem takim blaszanym wiejskim ten stary budynek pamiętam jak nasze boksery wylegiwały się koło pieca ach jest co wspominać...jeszcze Gapcia żyła,ale nowego domu też się doczekała szkoda że odeszła:-( Quote
credita Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 [URL=http://radikal.ru/F/i038.radikal.ru/0805/d9/082519a41fd7.jpg.html][IMG]http://i038.radikal.ru/0805/d9/082519a41fd7t.jpg[/ Grobek naszej kochanej Gapci, leży w naszym ogrodzie widzimy ją z okna kuchennego jak opuszczam żaluzje to zawsze mi się łezka kręci w oku... Quote
Recommended Posts