Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

witam :p
Kochani ja też nie robiłam imprezki w domu,rany oszalała bym :crazyeye:,miałam wcześniej gości na odwiedzinach,dlatego nie miałam czasu zaglądnąć do was :oops:
Wszystko poszło gładko :p Oskar nawet nie skrzywił się na lanie wody zuch chłopak mówię wam aż sama byłam w szoku bo w kościele lodownia była że sama wymarzłam i aż dziw że Oskar się nie rozchorował.Teraz obiecuję systematyczne zaglądanie o ile moje dziecko mi da chwilkę:evil_lol:no to jak zdążę to zamieszczę fotki na razie śpi moje maleństwo więc może się udać :p

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

credita napisał(a):
witam :p
Kochani ja też nie robiłam imprezki w domu,rany oszalała bym :crazyeye:,miałam wcześniej gości na odwiedzinach,dlatego nie miałam czasu zaglądnąć do was :oops:
Wszystko poszło gładko :p Oskar nawet nie skrzywił się na lanie wody zuch chłopak mówię wam aż sama byłam w szoku bo w kościele lodownia była że sama wymarzłam i aż dziw że Oskar się nie rozchorował.Teraz obiecuję systematyczne zaglądanie o ile moje dziecko mi da chwilkę:evil_lol:no to jak zdążę to zamieszczę fotki na razie śpi moje maleństwo więc może się udać :p

Fajnie by było zobaczyć zucha :lol:

Tylko z teraz muszę wyskoczyć na małego sika z pieskami

A tak w ogóle, to cześć Creditka :multi:

Posted

credita napisał(a):
oto mój skarb miał jeszcze beret ,ale mało męsko wyglądał więc do fotki ściągnęłam :evil_lol: to już po chrzcinach fotka na przewijaku :p

Wygląda jak Presley w tym stroju :lol:

Posted

[quote name='credita']witam :p
Wszystko poszło gładko :p Oskar nawet nie skrzywił się na lanie wody zuch chłopak mówię wam aż sama byłam w szoku bo w kościele lodownia była że sama wymarzłam i aż dziw że Oskar się nie rozchorował.Teraz obiecuję systematyczne zaglądanie o ile moje dziecko mi da chwilkę:evil_lol:no to jak zdążę to zamieszczę fotki na razie śpi moje maleństwo więc może się udać :pNo to super miałaś- Zuch chłopiec, Ala jak się rozdarła to nie było słychać księdza:evil_lol: normalnie jakby diobła z niej wyganiali:diabloti:

[quote name='credita']Ale gentelman:loveu:

Posted

[quote name='credita']dzięki za miłe opinie ;)
widzisz apple ja liczyłam na to że się rozryczy to by może troszkę krócej to trwało :evil_lol:Moja ryczała i wcale krócej to nie trwało a tylko nie wiem na co odpowiedałam księdzu:evil_lol:

[quote name='credita']dobra może uda mi się wstawić troszkę fotek :cool3:No dawaj dawaj foty :multi:

Posted

apple tak wygląda kawałek za naszym domem no jakieś 4 min drogi od domu ;) ale fajnie że ci się podoba,tak wiejsko:evil_lol:
witam Agniestko fajnie że zaglądnełaś :p

Posted

[quote name='credita']apple tak wygląda kawałek za naszym domem no jakieś 4 min drogi od domu ;) ale fajnie że ci się podoba,tak wiejsko:evil_lol:
witam Agniestko fajnie że zaglądnełaś :p
No super ja uwielbiam wieś....mogła bym mieszkać na wsi:loveu:

A ty skąd jesteś, gdzie to takie pikne okolice sa:razz:

Posted

kurcze mały nie da mi spokoju mam nadzieję że teraz trochę posiedzę :cool3:
Apple mieszkamy 50 km od Częstochowy jest to wyżyna Częstochowsko-Krakowska ,ale my mieszkamy na typowej wsi,3 lata temu mieszkaliśmy jeszcze w Zabrzu z Zabrza pochodzimy w zasadzie,ludzie wsi się wstydzą ,ale to wspaniałe warunki na większą ilość psiaków,można trzymać konia i nikogo to nie dziwi ;)Fajnie jest latem no zimą troszkę gorzej:roll:

Posted

[quote name='credita']kurcze mały nie da mi spokoju mam nadzieję że teraz trochę posiedzę :cool3:
Apple mieszkamy 50 km od Częstochowy jest to wyżyna Częstochowsko-Krakowska ,ale my mieszkamy na typowej wsi,3 lata temu mieszkaliśmy jeszcze w Zabrzu z Zabrza pochodzimy w zasadzie,ludzie wsi się wstydzą ,ale to wspaniałe warunki na większą ilość psiaków,można trzymać konia i nikogo to nie dziwi ;)Fajnie jest latem no zimą troszkę gorzej:roll:Kochana uwielbiam prawdziwą wieś. często jeżdże i spedzam wakacje na prawdziwej wiosce. Kanalizacji nie mam, wody w kranie tez nie, jest światło ale to dlatego że 5 lat temu zrobiliśmy z mieszkańcami burdę...ale uwielbiam te spartańskie warunki;) Ty to pewnie mieszkasz na bardziej cywizlizowanej wioseczce:evil_lol:

Super o mały bedzie zdrowo rósł i raj dla psów;)

Posted

tak mamy wodę prąd ,centralne ogrzewanie teraz mieszkamy jak ludzie,ale nim się postawiło nowy domek to przez rok koczowaliśmy na pokoju z kuchnią w przybudówce,na naszej działce no i ogrzewaliśmy piecem takim blaszanym wiejskim ten stary budynek pamiętam jak nasze boksery wylegiwały się koło pieca ach jest co wspominać...jeszcze Gapcia żyła,ale nowego domu też się doczekała szkoda że odeszła:-(

Posted

[URL=http://radikal.ru/F/i038.radikal.ru/0805/d9/082519a41fd7.jpg.html][IMG]http://i038.radikal.ru/0805/d9/082519a41fd7t.jpg[/
Grobek naszej kochanej Gapci, leży w naszym ogrodzie widzimy ją z okna kuchennego jak opuszczam żaluzje to zawsze mi się łezka kręci w oku...