Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tak mi przykro..... :(
Gapunia była szczęśliwa z wami, może to doda ci trochę otuchy jesli pomyślisz, że odeszła jak pies szczęśliwy, pies który kochał i był kochany, pies który miał własny cudowny dom i cudownych kochajacych go ludzi........

:( ...... trzymajcie się.

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

credita napisał(a):
nie potrafię się pozbierać :-( to tak boli,serce mi pęka :placz: dziękuję że jesteście ze mną...

Cały czas jestem z Tobą......jeszcze posklejasz serducho :glaszcze:

Posted

[quote name='credita']nie potrafię się pozbierać :-( to tak boli,serce mi pęka :placz: dziękuję że jesteście ze mną...[/quote]

jesteśmy z tobą ;)
ja też nie potrafię przestać myśleć o Gapuni.....

Posted

Menrzuś Huzar piszczał przez 3 noce nie chciał spać na legowisku,w dniu kiedy chowaliśmy Gapcię,pokazaliśmy Huzarkowi ciało Gapci i powiedzieliśmy że Gapa śpi,szczekał chodził dookoła Gapci,bał się jej,Yeta zachowała się inaczej wąchała ją i trącała nosem póżniej długo leżała koło jej grobku :-(:-(:-(....i znowu mi płyną łzy to koszmarne jak długo to jeszcze potrwa...pozdrawiam was

Posted

[quote name='credita']Menrzuś Huzar piszczał przez 3 noce nie chciał spać na legowisku,w dniu kiedy chowaliśmy Gapcię,pokazaliśmy Huzarkowi ciało Gapci i powiedzieliśmy że Gapa śpi,szczekał chodził dookoła Gapci,bał się jej,Yeta zachowała się inaczej wąchała ją i trącała nosem póżniej długo leżała koło jej grobku :-(:-(:-(....i znowu mi płyną łzy to koszmarne jak długo to jeszcze potrwa...pozdrawiam was[/quote]

Psy też mają uczucia

Trzymaj się :calus:

Posted

Dawno mnie tu nie było, wchodzę i takie wieści :-(:-(:-(... na moich kolanach odchodziła moja poprzednia dożyca Simba, ból we mnie tkwił bardzo długo i nigdy chyba już całkiem nie odejdzie, bo ona tkwi gdzieś głęboko w moim sercu na zawsze. Trzymajcie się ciepło :calus: i pamiętajcie że dzięki wam jeszcze nie jedno psie serduszko może bić mocniej chyba to właśnie daje człowiekowi otuchę po takich chwilach....dlatego teraz mam już dwa psie serduszka przy sobie :lol:.

Posted

dziękuję simbik widzę że,dokładnie wiesz jak to jest i masz rację że nie da się zapomnieć tak do końca,obiecaliśmy sobie z mężem że za jakiś czas,znowu weżmiemy pod nasz dach jakąś boksiową staruszkę.pozdrawiamy wszystkich

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]hejka...........wpadłam z rewizytką:loveu:[/FONT]

to Ty tutaj też trafiłaś? Twoja lista subskrypcji to chyba w setkach sie liczy :evil_lol:
[quote name='credita']bardzo nam miło :loveu:

Cześć Creditka - znajdź jakiś parasol, bo Jabłkowa zaleje Cię potokiem słów :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']to Ty tutaj też trafiłaś? Twoja lista subskrypcji to chyba w setkach sie liczy :evil_lol:

[FONT=Century Gothic]Nie w setkach kochany a w tysiacach:diabloti:
A ja jako dobrze wychowany Dogomaniak przychodze z rewizyta jak należy......ale moge sobie iść:roll:
[/FONT]

Cześć Creditka - znajdź jakiś parasol, bo Jabłkowa zaleje Cię potokiem słów :evil_lol:[FONT=Century Gothic] pppppppppppppppppppppfffffffffffffffffffffffffff:obrazic:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic] pppppppppppppppppppppfffffffffffffffffffffffffff:obrazic:[/FONT]

Jak Ty te tysiące obrabiasz? :crazyeye:

No już nie srocz się sroczko :modla::iloveyou:

Posted

[quote name='Menrzuś']Jak Ty te tysiące obrabiasz? :crazyeye:

No już nie srocz się sroczko :modla::iloveyou:[FONT=Century Gothic]Ma się tą krzepę :razz: No dobra wstawaj z tych kleczkóf bo reumatyzm cię chwyci :diabloti:

Cześć Creditko i jak tam Oskarek dzisiaj? Pogoda do .......... więc moze być dzisiaj niespokojny. Całuski posyłam:loveu:
[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ma się tą krzepę :razz: No dobra wstawaj z tych kleczkóf bo reumatyzm cię chwyci :diabloti:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Cześć Creditko i jak tam Oskarek dzisiaj? Pogoda do .......... więc moze być dzisiaj niespokojny. Całuski posyłam:loveu:[/FONT]

Po dobie sobie przypomniałaś :shake:

Oskareeeeek.....ćwicz płucka i nie dawaj się położyć. U mamusi na rączkach jest wygodniej :multi:

Posted

[quote name='Menrzuś']Po dobie sobie przypomniałaś :shake:
[FONT=Century Gothic]
No sooooo :roll:
[/FONT]

Oskareeeeek.....ćwicz płucka i nie dawaj się położyć. U mamusi na rączkach jest wygodniej :multi:
[FONT=Century Gothic]Oj menrzus edytuj posta bo jak creditka przeczyta to kuniec twój marny nastanie:cool1::diabloti:[/FONT]