Agniest Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 tak mi przykro..... :( Gapunia była szczęśliwa z wami, może to doda ci trochę otuchy jesli pomyślisz, że odeszła jak pies szczęśliwy, pies który kochał i był kochany, pies który miał własny cudowny dom i cudownych kochajacych go ludzi........ :( ...... trzymajcie się. Quote
Aganiok Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Bardzo, bardzo mi przykro :-(:-(:-( Trzymajcie się kochani, daliście Gapie tyle wspaniałych dni. Gapuniu [*] :( Quote
credita Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 nie potrafię się pozbierać :-( to tak boli,serce mi pęka :placz: dziękuję że jesteście ze mną... Quote
mosii Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Kasiu , bardzo Ci wspólczuje...... Gapcia była mi bardzo bliska... Quote
Menrzuś Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 credita napisał(a):nie potrafię się pozbierać :-( to tak boli,serce mi pęka :placz: dziękuję że jesteście ze mną... Cały czas jestem z Tobą......jeszcze posklejasz serducho :glaszcze: Quote
Agniest Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='credita']nie potrafię się pozbierać :-( to tak boli,serce mi pęka :placz: dziękuję że jesteście ze mną...[/quote] jesteśmy z tobą ;) ja też nie potrafię przestać myśleć o Gapuni..... Quote
credita Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Menrzuś Huzar piszczał przez 3 noce nie chciał spać na legowisku,w dniu kiedy chowaliśmy Gapcię,pokazaliśmy Huzarkowi ciało Gapci i powiedzieliśmy że Gapa śpi,szczekał chodził dookoła Gapci,bał się jej,Yeta zachowała się inaczej wąchała ją i trącała nosem póżniej długo leżała koło jej grobku :-(:-(:-(....i znowu mi płyną łzy to koszmarne jak długo to jeszcze potrwa...pozdrawiam was Quote
Menrzuś Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [quote name='credita']Menrzuś Huzar piszczał przez 3 noce nie chciał spać na legowisku,w dniu kiedy chowaliśmy Gapcię,pokazaliśmy Huzarkowi ciało Gapci i powiedzieliśmy że Gapa śpi,szczekał chodził dookoła Gapci,bał się jej,Yeta zachowała się inaczej wąchała ją i trącała nosem póżniej długo leżała koło jej grobku :-(:-(:-(....i znowu mi płyną łzy to koszmarne jak długo to jeszcze potrwa...pozdrawiam was[/quote] Psy też mają uczucia Trzymaj się :calus: Quote
simbik Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Dawno mnie tu nie było, wchodzę i takie wieści :-(:-(:-(... na moich kolanach odchodziła moja poprzednia dożyca Simba, ból we mnie tkwił bardzo długo i nigdy chyba już całkiem nie odejdzie, bo ona tkwi gdzieś głęboko w moim sercu na zawsze. Trzymajcie się ciepło :calus: i pamiętajcie że dzięki wam jeszcze nie jedno psie serduszko może bić mocniej chyba to właśnie daje człowiekowi otuchę po takich chwilach....dlatego teraz mam już dwa psie serduszka przy sobie :lol:. Quote
credita Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 dziękuję simbik widzę że,dokładnie wiesz jak to jest i masz rację że nie da się zapomnieć tak do końca,obiecaliśmy sobie z mężem że za jakiś czas,znowu weżmiemy pod nasz dach jakąś boksiową staruszkę.pozdrawiamy wszystkich Quote
credita Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 wstawię fotkę Huzarka zobaczycie jaki jest smutny,no i śpi dosłownie na brzegu legowiska :shake: Quote
Menrzuś Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Biedak - faktycznie smutek z niego wyziera :shake: Quote
Bodziulka Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Psy potrafią się pięknie śmaić, ale też smutek widać u nich, jak u ludzi... ehhh... niech mi ktoś powie, że boksery nie mają ludzkich twarzy :( Quote
credita Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 zgadzam się z przedmówcami,i jak tu nie kochać takich faflunków :loveu: Quote
apple Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [FONT=Century Gothic]hejka...........wpadłam z rewizytką:loveu:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]hejka...........wpadłam z rewizytką:loveu:[/FONT] to Ty tutaj też trafiłaś? Twoja lista subskrypcji to chyba w setkach sie liczy :evil_lol: [quote name='credita']bardzo nam miło :loveu: Cześć Creditka - znajdź jakiś parasol, bo Jabłkowa zaleje Cię potokiem słów :evil_lol: Quote
apple Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='Menrzuś']to Ty tutaj też trafiłaś? Twoja lista subskrypcji to chyba w setkach sie liczy :evil_lol: [FONT=Century Gothic]Nie w setkach kochany a w tysiacach:diabloti: A ja jako dobrze wychowany Dogomaniak przychodze z rewizyta jak należy......ale moge sobie iść:roll:[/FONT] Cześć Creditka - znajdź jakiś parasol, bo Jabłkowa zaleje Cię potokiem słów :evil_lol:[FONT=Century Gothic] pppppppppppppppppppppfffffffffffffffffffffffffff:obrazic:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic] pppppppppppppppppppppfffffffffffffffffffffffffff:obrazic:[/FONT] Jak Ty te tysiące obrabiasz? :crazyeye: No już nie srocz się sroczko :modla::iloveyou: Quote
apple Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='Menrzuś']Jak Ty te tysiące obrabiasz? :crazyeye: No już nie srocz się sroczko :modla::iloveyou:[FONT=Century Gothic]Ma się tą krzepę :razz: No dobra wstawaj z tych kleczkóf bo reumatyzm cię chwyci :diabloti: Cześć Creditko i jak tam Oskarek dzisiaj? Pogoda do .......... więc moze być dzisiaj niespokojny. Całuski posyłam:loveu:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ma się tą krzepę :razz: No dobra wstawaj z tych kleczkóf bo reumatyzm cię chwyci :diabloti:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Cześć Creditko i jak tam Oskarek dzisiaj? Pogoda do .......... więc moze być dzisiaj niespokojny. Całuski posyłam:loveu:[/FONT] Po dobie sobie przypomniałaś :shake: Oskareeeeek.....ćwicz płucka i nie dawaj się położyć. U mamusi na rączkach jest wygodniej :multi: Quote
apple Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='Menrzuś']Po dobie sobie przypomniałaś :shake: [FONT=Century Gothic] No sooooo :roll:[/FONT] Oskareeeeek.....ćwicz płucka i nie dawaj się położyć. U mamusi na rączkach jest wygodniej :multi: [FONT=Century Gothic]Oj menrzus edytuj posta bo jak creditka przeczyta to kuniec twój marny nastanie:cool1::diabloti:[/FONT] Quote
Recommended Posts