Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

credita napisał(a):
Menrzuś jak możesz to podziel te czary na pół za Gapcię też :roll:

Argonowi pomogło, to może......chociaż Gapcia ma swoje lata

Spróbuję...bądź dobrej myśli

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no i noc Gapci wyglądała na snuciu się po kątach,nie wiem co się z nią dzieje ma jakąś depresje,może ktoś ją wyrzucił jak się pojawiło małe dziecko,a teraz widzi łóżeczko i wszystkie rzeczy jej się przypominają :shake: a my jej poświęcamy więcej uwagi niż Huzarkowi , jutro mąż jedzie z nią do weta a ja dziś już po południu do szpitala :-( nie chcę tak mi smutno :placz:

Posted

credita napisał(a):
no i noc Gapci wyglądała na snuciu się po kątach,nie wiem co się z nią dzieje ma jakąś depresje,może ktoś ją wyrzucił jak się pojawiło małe dziecko,a teraz widzi łóżeczko i wszystkie rzeczy jej się przypominają :shake: a my jej poświęcamy więcej uwagi niż Huzarkowi , jutro mąż jedzie z nią do weta a ja dziś już po południu do szpitala :-( nie chcę tak mi smutno :placz:

Może i tak z Gapcią było....któż to wie. Może czuje narodziny.
Pomyśl o tym co niedługo się stanie....będzie weselej ;)

Posted

Creditko - wszystko będzie dobrze !
Gapcia może wyczuwa, że coś się dzieje i może boi się tych zmian, ale szybko zrozumie, że nadal ją kochacie....
Nie może być ci smutno !!! Narodziny i macierzyństwo to najwspanialsza rzecz jaka nam się przytrafia :)
Będę czekać na wiadomość :)
Pozdrawiam

Posted

no to na mnie czas będę się zbierać,muszę jeszcze coś ugotować i wyjazd do Zabrza o 13.Net mi ledwo chodzi tak bym jeszcze posiedziała ale strony się wieszają albo w ogóle ich nie da się otworzyć.Pozdrawiam i do zobaczenia :loveu:

• 4 weeks later...
Posted

Credita i maleństwo są już w domku !!! :multi::multi:

:smilecol::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool:

Składamy gratulacje i czekamy cierpliwie na relacje mamusi - i fotki oczywiście ;)

Posted

witam dzięki za cierpliwość ;) brakuje mi czasu dosłownie na wszystko :crazyeye:,mały wymaga ciągłej opieki mało śpi i ma kolki,jak dojdę do siebie to poklikamy na razie nie wiem jak organizować czas :roll: Z Gapcią wszystko dobrze kulawizna minęła,teraz częściej chodzi po podwórku bo ciepło się zrobiło,pozdrawiamy ciepło i do zobaczenia mam nadzieję że za niedługo pa :loveu:

Posted

staraj się spać wtedy kiedy śpi maleństwo - inaczej zawsze będziesz zmęczona. No i koniecznie musisz porozdzielać obowiązki :) u mnie przez pierwsze 2 miesiące obiady gotowała mama, a praniem i prasowaniem ciuszków i pieluszek (tak, tak, bo ja jeszcze używałam tetrowych, tak mi zalecił lekarz, ale po 3 mies. zmieniłam na pampersy) zajmował się mój mąż :) i dzięki temu jakoś przetrwałam...... nie martw się z dnia na dzień będzie coraz lepiej.

Całujemy was mocno i czekamy na fotki synka :)

Posted

witam :p
Agniest dzięki za podsunięcie pomysłu z drzemkami ,faktycznie dobrze mi to zrobi :p teraz mały śpi,ale ja mam przynajmniej chwilę na relax :lol: Gapcia dziś pojechała na zabieg usunięcia guzów to już 3 raz w tym samym miejscu,tak się zestresowałam od rana że pokarmu nie mogę odciągnąć(mały pije tylko z butli bo piersi nie łapie :shake:)martwię się o Gapulkę ona jest już taka stara a każdy zabieg to ryzyko :shake: ten robiony jest na nasze życzenie bo wet twierdzi że to już ma mały sens w tym wieku u bokserki ,ale to z miłości do staruszki po co się ma męczyć z tymi guzkami,one po prostu odrastają ostatni zabieg był 7miesięcy temu:roll: żeby teraz dłużej to dało efekt myślę pozytywnie,mąż nawet tel nie zabrał żebym nie dzwoniła co rusz,zabieg ma mieć o 9.00.a mnie brzuch boli jakbym sama miała być krojona trzymajcie kciuki za staruszkę Pozdrawiam i w wolnej chwili będę pisać co u nas pa:loveu:

Posted

Gapcia się Oskara boi ,Huzar jest ciekawy wszystkiego co się robi z dzieckiem ale pozytywnie,myślałam że będą zazdrosne ,ale zachowanie na 6 ;) uciekam bo mały się wierci pa

Posted

Ja tu jestem z małym poślizgiem zdrowotnym :shake:
Przez te pierwsze tygodnie to patrz na siebie i młodego - reszta nie jest ważna. Agniestka i ja jesteśmy cierpliwi :p..... tylko przy okazji wklej zdjęcie młodego, no i przydałoby się kilka słów o "babci"

Trzymcie sie ciepło :loveu:

Posted

szybko piszę i krótko Gapcia dostała antybiotyk,w piątek kontrola ewentualnie cięcie brzucha bo ma na razie stan zapalny,czuje się dobrze apetyt ma,nie wymiotuje dam znać co i jak pozdr

Posted

credita napisał(a):
szybko piszę i krótko Gapcia dostała antybiotyk,w piątek kontrola ewentualnie cięcie brzucha bo ma na razie stan zapalny,czuje się dobrze apetyt ma,nie wymiotuje dam znać co i jak pozdr

Dzielna babcia - łatwo się nie podda. Będzie dobrze :thumbs:

credita napisał(a):
o widzę że menrzuś powrócił ;) dużo zdrowia życzę żeby więcej poślizgów nie było pa :p

Też mam nadzieję, że poślizgów nie będzie - a Ty dbaj o siebie i nie przemęczaj się.....jeżeli to w ogóle jest możliwe teraz.

Posted

Gapuni dalej utrzymuje się stan zapalny :shake:we wtorek szczegółowe badania krew, prześwietlenie płuc czy nie ma przerzutów tak się boję,na razie staruszka się trzyma dzielnie łyka antybiotyk i dostaje witaminy,Menrzuś masz rację nie mam szansy na wypoczynek,ale to nic odpocznę na emeryturze ;) pozdrawiam

Posted

Będzie dobrze.....narazie nie ma się czym martwić.

Ponoć najwięcej roboty jest przy dziecku przez pierwsze pół roku. Później jest tylko gorzej :evil_lol:
Weekenduj spokojnie ;)

Posted

credita napisał(a):
Gapuni dalej utrzymuje się stan zapalny :shake:we wtorek szczegółowe badania krew, prześwietlenie płuc czy nie ma przerzutów tak się boję,na razie staruszka się trzyma dzielnie łyka antybiotyk i dostaje witaminy,Menrzuś masz rację nie mam szansy na wypoczynek,ale to nic odpocznę na emeryturze ;) pozdrawiam

trzymam kciuki za Gapunię ;)
i za ciebie - żeby maluszek dużo spał i pozwalał ci odpocząć ;)

a jest szansa na choć jedno malutkie zdjęcie Oskarka ? :loveu: nie daj się prosić.....