Bodziulka Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Biedna Gapa - na "gołej ziemi" musi leżeć :shake::diabloti::evil_lol: Quote
credita Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 no tak, faktycznie tak to wygląda a ja jestem złą macochą która wprowadza drastyczne zasady w tym domu:diabloti: we wtorek umieszczam fotki psiego posłanka ,którego używają od święta bo bardziej im pasuje salonowa podłoga,bo jest ogrzewana:lol: no to pa we wtorek się widzimy;) Quote
simbik Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 http://i045.radikal.ru/0801/ac/870e64b8dec9.jpg Ale się dumnie pod choinką prezentują :cool3:. Quote
Agniest Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 ja też już mam naprawioną "cudowną internetową skrzyneczkę" :evil_lol: witaj Creditko :loveu: ale u ciebie piękne fotki ! Quote
credita Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 witam:loveu: miałam być wczoraj ,ale niestety mój net miał brak sygnału i nici z połączeniem sieciowym tak czasem bywa chęci nie wystarczą :shake: Witam po długim nie zaglądaniu do nas Simbik i Agniest to miłe że o nas pamiętacie POZDRAWIAMY;) Quote
credita Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 no a tutaj obiecane zdjątko psiego posłanka bo ktoś tu mi zarzucał że biedna Gapka na podłodze gołej leży:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Menrzuś Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Witanko w środę :evil_lol: I już nic nie mówię....teraz będę tylko patrzył jaka jest pogoda u Ciebie :p Quote
Menrzuś Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='credita'] no a tutaj obiecane zdjątko psiego posłanka bo ktoś tu mi zarzucał że biedna Gapka na podłodze gołej leży:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:[/quote] No właśnie - odleżyn dostanie i jeszcze poopkę oparzy :shake::p No i należy się im chociaż psie posłanie od Bodziulki - ostatni krzyk mody psiej :eviltong::evil_lol: Quote
credita Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 no proszę miłe słowa Menrzusia;) u nas pogoda brudna,jak szłam rano z jedzonkiem do Yety to mi buty wsysało w podłoże taka szlopa:angryy: Tylko Menrzuś nie mów że u Ciebie biały puch leży bo zmienię klimat:eviltong: Quote
Menrzuś Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Jeszcze wczoraj leżał, ale przez noc ktoś go zmiótł :shake:....jeszcze w lesie trochę zostało Quote
credita Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 o właśnie las faktycznie tam zawsze jest czyściej,a moje pociechy już od miesiąca w lesie nie były,u nas lasy są dość niebezpieczne o tej porze roku pełno wnyk a Huzarek to dzika bestia która musi hasać jak sarenka na smyczy to kara żeby się z nim do lasu wybierać:diabloti: Quote
Menrzuś Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='credita']o właśnie las faktycznie tam zawsze jest czyściej,a moje pociechy już od miesiąca w lesie nie były,u nas lasy są dość niebezpieczne o tej porze roku pełno wnyk a Huzarek to dzika bestia która musi hasać jak sarenka na smyczy to kara żeby się z nim do lasu wybierać:diabloti:[/quote] No to nieciekawie pieski mają....u mnie co innego jest - gówniarzeria rozbija butelki po piwie i jest tego sporo na brzegu lasu. A niektórzy wpadają na cudowny pomysł zakopywania kawałków szkła tak, żeby tylko ostrze wystawało - domyślasz sie, co się dzieje z psimi łapkami. Na to smycz nie pomoże, a i buty już rozwaliłem o to. Quote
Bodziulka Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Piedne psy, PRAWIE na podłodze zimnej leżą :shake::diabloti: Quote
Menrzuś Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 To fakt....trzebaby było gdzieś zapodać o mękach suni :diabloti:.... no chyba że odpowiedni kocyk zamówi się dla niej:razz: Quote
simbik Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='credita']witam:loveu: miałam być wczoraj ,ale niestety mój net miał brak sygnału i nici z połączeniem sieciowym tak czasem bywa chęci nie wystarczą :shake: Witam po długim nie zaglądaniu do nas Simbik i Agniest to miłe że o nas pamiętacie POZDRAWIAMY;) Dziękujemy za pozdrowienia i również pozdrawiamy :hand:. [quote name='credita'] no a tutaj obiecane zdjątko psiego posłanka bo ktoś tu mi zarzucał że biedna Gapka na podłodze gołej leży:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Posłanie może i jest :hmmmm: ale ciutke malutkie :mad: na dwa byczaste boksie :evil_lol:. Quote
credita Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 simbik to posłanko to jakby nawet 10metrów miało to oni będą leżeć jeden na drugim, to jest poobiednia drzemka może uda mi się kiedyś uchwycić wieczorne spanko nie uwierzysz jak jedno w drugie się wciska:loveu:mało tego po lecie mój mąż wstawił taki mały leżak do holu miał go wstawić na strych no ale trochę trwało nim tam wylądował ,Huzar wciskał się na ten leżak i tak spał na nim że dupka wisiała w powietrzu a cała reszta była poskręcana na siedzisku leżaka po prostu wyczyn :crazyeye::p Quote
credita Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 no Menrzuś i Bodziulka jestem zła należy mi się kara co mam w czynie społecznym zrobić?:???::confused::confused: Quote
credita Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Z tymi butelkami Menrzuś to przerabiałam 4 lata temu mieszkaliśmy w bloku Huzarek był jeszcze psim dzieckiem,było to w nowy rok była piękna zima wyszliśmy przed blok żeby się mógł załatwić no i się załatwił wskoczył w warstwę śniegu pod którą leżała rozbita butelka po szampanie szkło rozcięło pachwinę i tylną łapę tak głęboko że że nie można było zatamować krwi,następnym problemem było załapanie się na dyżur lekarski w końcu nowy rok, ale wszystko skończyło się dobrze Huzar został poszyty do dziś ma blizny. Quote
Menrzuś Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='credita']simbik to posłanko to jakby nawet 10metrów miało to oni będą leżeć jeden na drugim, to jest poobiednia drzemka może uda mi się kiedyś uchwycić wieczorne spanko nie uwierzysz jak jedno w drugie się wciska:loveu:mało tego po lecie mój mąż wstawił taki mały leżak do holu miał go wstawić na strych no ale trochę trwało nim tam wylądował ,Huzar wciskał się na ten leżak i tak spał na nim że dupka wisiała w powietrzu a cała reszta była poskręcana na siedzisku leżaka po prostu wyczyn :crazyeye::p[/quote] Argon też ma taki mały fotelik widokowy na balkonie - za ten fotelik kiedyś Bodziulka chciała mnie podać doTOZ-u za znęcanie się nad zwierzętami :evil_lol: [quote name='credita']no Menrzuś i Bodziulka jestem zła należy mi się kara co mam w czynie społecznym zrobić?:???::confused::confused:[/quote] Muszę to z Bodziulką ustalić :roll: [quote name='credita']Z tymi butelkami Menrzuś to przerabiałam 4 lata temu mieszkaliśmy w bloku Huzarek był jeszcze psim dzieckiem,było to w nowy rok była piękna zima wyszliśmy przed blok żeby się mógł załatwić no i się załatwił wskoczył w warstwę śniegu pod którą leżała rozbita butelka po szampanie szkło rozcięło pachwinę i tylną łapę tak głęboko że że nie można było zatamować krwi,następnym problemem było załapanie się na dyżur lekarski w końcu nowy rok, ale wszystko skończyło się dobrze Huzar został poszyty do dziś ma blizny.[/quote] W Twoim przypadku wynikało to z bezmyślności ludzkiej, a ja mówiłem o wyrachowanym działaniu gówniarzy obserwujących potem z okien męki psiaków. Quote
Bodziulka Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Menrzuś napisał(a): Muszę to z Bodziulką ustalić :roll: TOZ już jest niemodny, nie? :hmmmm: to może poganiałaby trochę na poczte, zamiast mnie :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Bodziulka napisał(a):TOZ już jest niemodny, nie? :hmmmm: to może poganiałaby trochę na poczte, zamiast mnie :evil_lol: a może jakiś karny kocyk z dopłatą? :evil_lol: Quote
Recommended Posts