Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no tak, faktycznie tak to wygląda a ja jestem złą macochą która wprowadza drastyczne zasady w tym domu:diabloti: we wtorek umieszczam fotki psiego posłanka ,którego używają od święta bo bardziej im pasuje salonowa podłoga,bo jest ogrzewana:lol: no to pa we wtorek się widzimy;)

Posted

witam:loveu:

miałam być wczoraj ,ale niestety mój net miał brak sygnału i nici z połączeniem sieciowym tak czasem bywa chęci nie wystarczą :shake:

Witam po długim nie zaglądaniu do nas Simbik i Agniest to miłe że o nas pamiętacie POZDRAWIAMY;)

Posted

[quote name='credita']

no a tutaj obiecane zdjątko psiego posłanka bo ktoś tu mi zarzucał że biedna Gapka na podłodze gołej leży:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:[/quote]

No właśnie - odleżyn dostanie i jeszcze poopkę oparzy :shake::p
No i należy się im chociaż psie posłanie od Bodziulki - ostatni krzyk mody psiej :eviltong::evil_lol:

Posted

no proszę miłe słowa Menrzusia;) u nas pogoda brudna,jak szłam rano z jedzonkiem do Yety to mi buty wsysało w podłoże taka szlopa:angryy: Tylko Menrzuś nie mów że u Ciebie biały puch leży bo zmienię klimat:eviltong:

Posted

o właśnie las faktycznie tam zawsze jest czyściej,a moje pociechy już od miesiąca w lesie nie były,u nas lasy są dość niebezpieczne o tej porze roku pełno wnyk a Huzarek to dzika bestia która musi hasać jak sarenka na smyczy to kara żeby się z nim do lasu wybierać:diabloti:

Posted

[quote name='credita']o właśnie las faktycznie tam zawsze jest czyściej,a moje pociechy już od miesiąca w lesie nie były,u nas lasy są dość niebezpieczne o tej porze roku pełno wnyk a Huzarek to dzika bestia która musi hasać jak sarenka na smyczy to kara żeby się z nim do lasu wybierać:diabloti:[/quote]

No to nieciekawie pieski mają....u mnie co innego jest - gówniarzeria rozbija butelki po piwie i jest tego sporo na brzegu lasu. A niektórzy wpadają na cudowny pomysł zakopywania kawałków szkła tak, żeby tylko ostrze wystawało - domyślasz sie, co się dzieje z psimi łapkami. Na to smycz nie pomoże, a i buty już rozwaliłem o to.

Posted

[quote name='credita']witam:loveu:

miałam być wczoraj ,ale niestety mój net miał brak sygnału i nici z połączeniem sieciowym tak czasem bywa chęci nie wystarczą :shake:

Witam po długim nie zaglądaniu do nas Simbik i Agniest to miłe że o nas pamiętacie POZDRAWIAMY;)

Dziękujemy za pozdrowienia i również pozdrawiamy :hand:.

[quote name='credita']

no a tutaj obiecane zdjątko psiego posłanka bo ktoś tu mi zarzucał że biedna Gapka na podłodze gołej leży:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:

Posłanie może i jest :hmmmm: ale ciutke malutkie :mad: na dwa byczaste boksie :evil_lol:.

Posted

simbik to posłanko to jakby nawet 10metrów miało to oni będą leżeć jeden na drugim, to jest poobiednia drzemka może uda mi się kiedyś uchwycić wieczorne spanko nie uwierzysz jak jedno w drugie się wciska:loveu:mało tego po lecie mój mąż wstawił taki mały leżak do holu miał go wstawić na strych no ale trochę trwało nim tam wylądował ,Huzar wciskał się na ten leżak i tak spał na nim że dupka wisiała w powietrzu a cała reszta była poskręcana na siedzisku leżaka po prostu wyczyn :crazyeye::p

Posted

Z tymi butelkami Menrzuś to przerabiałam 4 lata temu mieszkaliśmy w bloku Huzarek był jeszcze psim dzieckiem,było to w nowy rok była piękna zima wyszliśmy przed blok żeby się mógł załatwić no i się załatwił wskoczył w warstwę śniegu pod którą leżała rozbita butelka po szampanie szkło rozcięło pachwinę i tylną łapę tak głęboko że że nie można było zatamować krwi,następnym problemem było załapanie się na dyżur lekarski w końcu nowy rok, ale wszystko skończyło się dobrze Huzar został poszyty do dziś ma blizny.

Posted

[quote name='credita']simbik to posłanko to jakby nawet 10metrów miało to oni będą leżeć jeden na drugim, to jest poobiednia drzemka może uda mi się kiedyś uchwycić wieczorne spanko nie uwierzysz jak jedno w drugie się wciska:loveu:mało tego po lecie mój mąż wstawił taki mały leżak do holu miał go wstawić na strych no ale trochę trwało nim tam wylądował ,Huzar wciskał się na ten leżak i tak spał na nim że dupka wisiała w powietrzu a cała reszta była poskręcana na siedzisku leżaka po prostu wyczyn :crazyeye::p[/quote]

Argon też ma taki mały fotelik widokowy na balkonie - za ten fotelik kiedyś Bodziulka chciała mnie podać doTOZ-u za znęcanie się nad zwierzętami :evil_lol:

[quote name='credita']no Menrzuś i Bodziulka jestem zła należy mi się kara co mam w czynie społecznym zrobić?:???::confused::confused:[/quote]
Muszę to z Bodziulką ustalić :roll:

[quote name='credita']Z tymi butelkami Menrzuś to przerabiałam 4 lata temu mieszkaliśmy w bloku Huzarek był jeszcze psim dzieckiem,było to w nowy rok była piękna zima wyszliśmy przed blok żeby się mógł załatwić no i się załatwił wskoczył w warstwę śniegu pod którą leżała rozbita butelka po szampanie szkło rozcięło pachwinę i tylną łapę tak głęboko że że nie można było zatamować krwi,następnym problemem było załapanie się na dyżur lekarski w końcu nowy rok, ale wszystko skończyło się dobrze Huzar został poszyty do dziś ma blizny.[/quote]

W Twoim przypadku wynikało to z bezmyślności ludzkiej, a ja mówiłem o wyrachowanym działaniu gówniarzy obserwujących potem z okien męki psiaków.

Posted

Bodziulka napisał(a):
TOZ już jest niemodny, nie? :hmmmm: to może poganiałaby trochę na poczte, zamiast mnie :evil_lol:

a może jakiś karny kocyk z dopłatą? :evil_lol: