Menrzuś Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Nooooo.....bestie jedne :loveu: Dobrych snów i miłego poranka :multi: Quote
Agniest Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 credita napisał(a):już jestem ;) troszkę sobie pozwoliłam na mycie okien przewieszanie firanek,kąpiel psiaków wpadłam w wir pracy i prawie bym urodziła:roll: a na to mam jeszcze 3 miesiące,dziś wróciłam z apteczką leków ale z dobrym humorem:p muszę zwolnić tępo :shake:Psiaki w dobrej formie tylko mnie tydzień nie było a mąż już ich nauczył złych nawyków Gapci weszło w krew leżenie na tapczanie i żdziwiona jak po niej krzyczę że ma na legowisko zmykać:angryy: pozdrawiamy wszystkich i dziękujemy za odwiedziny :loveu: Creditko, a ja nic nie wiedziałam :oops::oops: ( może coś przeoczyłam lub niedoczytałam...) GRATULUJĘ !!! kiedy masz termin ? czy już wiesz czy to chłopiec czy dziewczynka ? dbaj o siebie ! u mnie też sunie nie mają wstępu na kanapy, chociaż w naszym przypadku to mąż bardziej jest rygorystyczny, ja bym pewnie pozwoliła, gdyby on się tak tego nie czepiał..... Quote
Menrzuś Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Znalazł się apodyktyczny przewodnik stada - kanapa jest moja :evil_lol: Quote
credita Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 witam Agniest nie chwaliłam sie bo zapeszać nie chciałam,dzidziuś bardzo wyczekany :loveu:termin Luty/marzec tak przełomowo w karcie ciąży mam na 1 marca :cool3: no i podobno chłopiec :p u nas zima, od rana sypie śniegiem,może w końcu skończy się te wnoszenie piachu na psich stópkach pozdrawiamy ;) Quote
credita Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 o widzę że Menrzuś dziś wcześniej przed monitorem :p Quote
Menrzuś Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 credita napisał(a):o widzę że Menrzuś dziś wcześniej przed monitorem :p A tak jakoś wyszło :evil_lol: To już pewnie mały sie porządnie rozpycha, co? Quote
credita Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 no królewicz nie da oddychnąć najgorsze są noce,ale da się wytrzymać ;) idę obiadek szykować:lol: Quote
Agniest Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 wiadomo - jak to chłopak ;) musi trochę pobrykać ;) mój też wierzgał nóżkami i rączkami, zresztą do tej pory jest bardzo ruchliwym dzieckiem. śniegu tyle i tak czysto się zrobiło, że nawet łapek nie trzeba wycierać :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 No tak - poszłaś obiadek szykować i Cię wcięło.....mam nadzieję, że przez pomyłkę nie postawiłaś kompa na gaz :lol: Czy wszystko z Wami jest dobrze? Quote
Agniest Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 mam nadzieję, że wszystko OK :) dużo odpoczywaj. Quote
Menrzuś Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 ...... i czasami jak Cię palec zaswędzi, to kliknij kilka wyrazów :razz: Quote
credita Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 no witam :lol: u mnie czasem internet zawodzi:angryy: psuje się modem,a zastępczego nie dają tylko się czeka ,no to się doczekałam w nowym roku:p U nas wszystko dobrze biały, puszek za oknem i minusowe temperatury.Postaram się wkleić kilka fotek:p Quote
credita Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 no niestety musiałam się wciąć w obrazek bo inaczej Gapka by nawiała i nici ze zdjęcia by były a tak to boksery mają fotkę razem przy drzewku;) Quote
Menrzuś Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Witaj po dłuuuuuuugim niebycie :multi: Fotka extra - ja nie miałem szans na zrobienie podobnej - groziłoby to rozniesieniem drzewka w strzępy. Argon jest bardzo ciekawy bombek i podejrzewam, że chętnie by jedną spróbował...a od światełek to prawie wzroku nie odrywa Quote
credita Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 no i w sobotę wstawię jeszcze fotki ;) dziś już zmykam jutro wcześnie muszę wstać i jechać na badania do Zabrza wracam w sobotę,wiecie co najgorsze przy badaniach jest stawanie na wadze w życiu jeszcze tyle nie ważyłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: pa Quote
Menrzuś Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 credita napisał(a):no i w sobotę wstawię jeszcze fotki ;) dziś już zmykam jutro wcześnie muszę wstać i jechać na badania do Zabrza wracam w sobotę,wiecie co najgorsze przy badaniach jest stawanie na wadze w życiu jeszcze tyle nie ważyłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: pa No to do soboty - i trzymaj się ciepło. To jest jedyna okazja, że możesz tyć :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Menrzuś, bierz dzidę - robimy lincz :mad::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Nie da rady - jest w czasie ochronnym :lol: Quote
Menrzuś Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Bodziulka napisał(a):ehhhh :shake: Noooooo.....nie ma jak wypróbować dzidy :shake:....z jednej strony strach przed Alfą.....jedna urodziła....druga się spodziewa. Chyba na Ciebie padnie :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Bodziulka napisał(a):mnie to nie rusza :evil_lol: poczekaj, tylko wyprostuję i podostrzę grociki :evil_lol: Quote
Recommended Posts