Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agniest tak myślałam że z netem coś się nie kula, dzięki że przy chwili okazji zaglądasz do nas :p no a Żabulec to charakterem do Gapci podobna te stare typy chyba tak mają:evil_lol: pozdrawiamy

Posted

hej, hej już jestem :multi: net naprawiony.
A co u was ? pewnie pięknie i jesiennie :cool3: bardzo lubię jesień w lesie....
dobrze, że się trochę cieplej zrobiło ;)

Posted

ja też lubię jesień mam nadzieję że będzie jeszcze ciepło i słonecznie bo wtedy to aż grzech nie wyjść na spacer do lasu:pWłaśnie siedzą ze mną Gapcia i Huzarek po kąpieli i się suszą :evil_lol:pozdrawiamy:p

Posted

credita napisał(a):
witamy cicho tu u nas nikt nie zagląda:roll: chyba będę musiała jakieś fotki powstawiać :cool3:

No właśnie czekamy na fotki :eviltong:...

Posted

ok ok zwracam honor;) staram się wkleić fotkę z ostatniej chwili rozbudzonych bokserów ,ale chyba się nie uda bo mi się ukazuje błąd wczytywania strony:angryy: będę jeszcze walczyć:evil_lol:

Posted

Dzień dobry w ten sobotni poranek...
Pozdrawiamy Was wszystkich.....
wiesz Kasiu, jak oglądam Twój wątek ze staruszką Gapcią w roli głównej, to aż chce się przygarnąć takiego smuta pod swój dach....kto wie, kto wie....moja Boksa napewno byłaby przeszczęśliwa

Posted

Małgośka z Boksą - Dziękuję za miłe słowa, tak prawdę mówiąc Gapcia to pupilka mojego męża,można jej wszystko nawet jak nabroi to uchodzi jej bez dwóch zdań ,zawsze słyszę słowa to na pewno nie Gapusia !chodż do pana niedobra pani krzyczy na biedną staruszkę,a wtedy najlepsza jest mina Gapci i jej drwiący ze mnie wzrok:evil_lol: ale faktycznie coś w sobie ma że nie można się na nią gniewać :loveu: pozdrawiamy

Posted

Fotki :loveu:
zaspany Huzarek jest taki słodki :kiss_2:
Yeti śliczna - pilnuje drewienka żeby pańci ciepło było w zimę ;), a Gapcia widzę tak jak Żaba ma posłanie pod kaloryferem :lol: ciepłolubna kobitka. Moje sunie jak dzisiaj wyszły na siku, a na dworze szron na trawie, to tak szybko uciekały do domu, że myślałam że sobie nóżki połamią :evil_lol:

fajna gromadka ;)

Posted

Agniest moje rano załatwiają się tak ekspresowo że to też do nich nie podobne,a Yeta tylko wynurzyła nos z budy i to wszystko nawet się przywitać nie przyszła :evil_lol: