Agniest Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 czemu taka cisza ?.......... wczasujecie się ? Quote
Agniest Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 .................. czemu tak długo was nie ma ?.............................. Quote
credita Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 rany aż serce się cieszy że mogę tu znowu zaglądnąć :cool3:Przepraszamy ale internet nam siadł a zastępczego modemu nie chcieli nam udostępnić taka kicha!!!Gapunia miesiąc temu przeszła skomplikowaną operację usunięcia guzów na sutkach i w jamie brzusznej na szczęście po analizie okazało się że nie jest to złośliwe i przerzutów nie ma :multi::loveu:Gapa jest teraz w świetnej formie ,fotki też zamieszczę tylko się pozbieramy z tą cała przeprowadzką do nowego domu:p. Dziękujemy Ci Agniest że o nas pamiętałaś i pozdrawiamy serdecznie;) Quote
Agniest Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 nareszcie jesteście :multi::multi: (bo już się martwiłam...) ciesze się, że z Gapcią wszystko OK. Jak już wszystko sobie poukładacie z tą przeprowadzką to wstaw foteczki ;) no i życzę wam wszystkiego naj, żeby wam się dobrze mieszkało w nowym domku ! :loveu: Quote
credita Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 jeszcze trochę Bodziulka i foteczki będą:lol: obiecuję tylko wyjdziemy z tego motłochu:oops: a moje psiaki wykorzystują każdą godzinę słoneczka w ciągu dnia , szkoda że już coraz chłodniej:roll:...... Quote
credita Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 rany ale dziś aura ,zimno mokro nic się nie chce:roll: Quote
Agniest Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 straszna pogoda :shake: moje dziewczynki są cały dzień w domku, bo już za zimno, żeby zostawiać je na dworze...... muszą się przestawić na większą ilość spania.... no cóż, zima się zbliża, brrrrrr Quote
credita Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 korzystając z brzydkiej pogody to może uda mi się wkleić jakieś fotki :p Quote
credita Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Gapcia i jej jedyni kochani panowie do innych nie żywi takich uczuć :p Quote
credita Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 a tu jeszcze ostatnie promyki jesieni łapią na podwórku :loveu: Quote
credita Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 No dobra pancię też kocham w końcu to ona mnie dojrzała w internecie :lol: Quote
Bodziulka Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 :loveu::loveu::loveu::loveu:siwa mordka :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
credita Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 dziś Gapcia miała dzień obżarstwa , jeszcze nigdy tyle nie zjadła:crazyeye: mało tego przed chwilką jeszcze poszła zaglądnąć do michy ale pochliptała wody i na szczęście się już nie dopomina:lol: matko ona chyba jakieś zapasy na zimę robi:evil_lol: Quote
credita Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Piękna dziś pogoda ale już się czuje powiew chłodu,Gapcia już coraz krócej chce być na podwórku,jutro rano jedziemy do rodziców w odwiedziny będziemy w czwartek,pozdrawiamy i do czwartku pa :p Quote
simbik Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Ale z Gapci przytulanka :loveu:, śliczne fotki. Quote
credita Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Gapcia była na dłuższym spacerze i trzeba przyznać że ta pogoda to już jej nie służy,to już za zimne dni na bokserze stare kości:shake: właśnie leży na materacyku i wygrzewa stopy oparte o kaloryfer:loveu: Quote
Agniest Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 piękne fotki :) dawno nie byłam, bo nie mam internetu :( naprawią w przyszłym tygodniu - mam nadzieję. moja Żabolasta też śpi przy kaloryferze, przytula się do niego tak, że co jakiś czas muszę ją odsuwać, bo przecież kaloryfer jest gorący ! ale jej to widocznie nie przeszkadza... Quote
Małgośka z Boksą Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Przewertowałam cały wątek Gapulki od momentu, kiedy mnie nie było na forum (7 miesięcy) i serce rośnie... Credita super, że tak się Gapcię zatroszczyliście... pozdrawiam Waszą całą rodzinkę Quote
Recommended Posts