Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Posted

rany aż serce się cieszy że mogę tu znowu zaglądnąć :cool3:Przepraszamy ale internet nam siadł a zastępczego modemu nie chcieli nam udostępnić taka kicha!!!Gapunia miesiąc temu przeszła skomplikowaną operację usunięcia guzów na sutkach i w jamie brzusznej na szczęście po analizie okazało się że nie jest to złośliwe i przerzutów nie ma :multi::loveu:Gapa jest teraz w świetnej formie ,fotki też zamieszczę tylko się pozbieramy z tą cała przeprowadzką do nowego domu:p. Dziękujemy Ci Agniest że o nas pamiętałaś i pozdrawiamy serdecznie;)

Posted

nareszcie jesteście :multi::multi: (bo już się martwiłam...)

ciesze się, że z Gapcią wszystko OK. Jak już wszystko sobie poukładacie z tą przeprowadzką to wstaw foteczki ;) no i życzę wam wszystkiego naj, żeby wam się dobrze mieszkało w nowym domku ! :loveu:

Posted

jeszcze trochę Bodziulka i foteczki będą:lol: obiecuję tylko wyjdziemy z tego motłochu:oops: a moje psiaki wykorzystują każdą godzinę słoneczka w ciągu dnia , szkoda że już coraz chłodniej:roll:......

Posted

straszna pogoda :shake:
moje dziewczynki są cały dzień w domku, bo już za zimno, żeby zostawiać je na dworze...... muszą się przestawić na większą ilość spania.... no cóż, zima się zbliża, brrrrrr

Posted

dziś Gapcia miała dzień obżarstwa , jeszcze nigdy tyle nie zjadła:crazyeye: mało tego przed chwilką jeszcze poszła zaglądnąć do michy ale pochliptała wody i na szczęście się już nie dopomina:lol: matko ona chyba jakieś zapasy na zimę robi:evil_lol:

Posted

Piękna dziś pogoda ale już się czuje powiew chłodu,Gapcia już coraz krócej chce być na podwórku,jutro rano jedziemy do rodziców w odwiedziny będziemy w czwartek,pozdrawiamy i do czwartku pa :p

Posted

Gapcia była na dłuższym spacerze i trzeba przyznać że ta pogoda to już jej nie służy,to już za zimne dni na bokserze stare kości:shake: właśnie leży na materacyku i wygrzewa stopy oparte o kaloryfer:loveu:

Posted

piękne fotki :) dawno nie byłam, bo nie mam internetu :( naprawią w przyszłym tygodniu - mam nadzieję.

moja Żabolasta też śpi przy kaloryferze, przytula się do niego tak, że co jakiś czas muszę ją odsuwać, bo przecież kaloryfer jest gorący ! ale jej to widocznie nie przeszkadza...