credita Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 witam Agniest bardzo miło że do nas zaglądasz ;)nasze maleństwo Yeta (suczka)jest mixem owczarka Kaukaskiego i ma 2 lata na zdjęciach wygląda tylko jak szczeniak:evil_lol: a tak to kawał baby jest:crazyeye:tydzień temu zabiła nam naszego 7 letniego króliczka ,mój mąż przez nie uwagę zostawił otwartą klatkę ,on wyszedł bo naszych bokserów to się nie bał one go bardzo tolerowały,ale Yeta jest psem podwórkowym biega luzem po ogrodzie no i pech chciał zanim mąż zdążył dobiec to już było po wszystkim na szczęście mnie wtedy nie było,oszczędziłam sobie bólu:shake:,nie mogę jej za to winić taka rasa, jest bardziej dzika mamy ją ze schroniska nikt jej nie nauczył uczuć a i tak się bardzo zmieniła bo na początku to walka była o każdy kawałek jedzenia koszmar:roll:teraz to kumpelka Gapci i Huzarka:loveu::loveu::loveu: Quote
credita Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 MG]http://rc.foto.radikal.ru/0707/ea/3a1550f99392.jpg[/IMG] Quote
credita Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 no i staram się wstawić fotki a tu chyba nici jaszcze raz:angryy: Quote
credita Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 to jest zdjęcie sjesty poobiedniej ,ale chyba się nie otworzy:angryy: Quote
credita Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 o ku mojemu zaskoczeniu to jedziemy dalej:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
credita Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 piaskowa panienka,dowieżli nowy piasek na tynki,Gapcia robi próbę czy się nadaje:evil_lol: Quote
credita Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 jutro znowu coś powstawiam bo strasznie wolno to idzie pozdrawiamy;) Quote
Bodziulka Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: mam ochotę porwać faflaki :diabloti: :lol: Quote
credita Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Hi hi na zawsze moje:megagrin::megagrin::megagrin:FAFLUNY:p Quote
Agniest Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Credita - super fotki :loveu: a maleństwo rzeczywiście nie takie małe :evil_lol: dopiero teraz widać wyraźnie na zdjęciu. Jak sobie radzisz z taką gromadką ? Pozdrawiamy mocno ;) Quote
credita Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 jakoś dajemy sobie radę ;) teraz będzie coraz lepiej już prawie wykańczamy nasz nowy dom:lol:,prawie rok mieszkamy w 30metrach kwadratowych przybudówce obok nowego domu,na podwórku piach betoniarki i sprzęty ciężkie,ale i tak byliśmy dzielni:multi:boksery szczególnie dzieląc się jednym materacykiem co widać na zdjęciach:pa Yeta dzielnie stróżowała podwórka, ze swojej budy korzysta bardzo rzadko jej imię mówi za siebie dosłownie uwielbia chłód i śnieg:cool3:teraz przesypia całe dnie pod drzewem w cieniu strasznie żle znosi upały:shake:boksie jej towarzyszą w cieniu:pproblem trochę u nas z netem bo nie zawsze mamy zasięg no ale tak to jest jak się mieszka blisko lasu;)pozdrawiamy:loveu: Quote
Agniest Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 no to życzę szybkiego zakończenia prac budowlanych, choć zdaję sobie sprawę, że to nie takie łatwe a mieszkanie blisko lasu ma same zalety :) ja bardzo chciałabym mieć widok z okna na las..... Quote
Agniest Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 ja już zmykam - dosyć tej pracy, a jutro mam urlopik. Pa :) Quote
credita Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 jak wieczorem net będzie sprawniejszy to wstawię fotki;) Quote
credita Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 no oprócz pamiętającej Agniest i Bodziulki to już nikt nie pamięta o starej Gapuni:shake: Quote
Agniest Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 credita napisał(a):no oprócz pamiętającej Agniest i Bodziulki to już nikt nie pamięta o starej Gapuni:shake: Credita, lepiej mieć niewiele, ale za to wiernych wielbicieli, niż całe mnóstwo przelotnych ;) Miłego weekendu życzymy :loveu: i trochę chłodniejszego...... Quote
simbik Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 credita napisał(a):no oprócz pamiętającej Agniest i Bodziulki to już nikt nie pamięta o starej Gapuni:shake: A tu niespodzianka :cool3: , pamiętają, pamietają :lol: tylko nie zawsze coś piszą :roll: . Quote
Aganiok Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 no właśnie! Zagdlądamy choć nie zawsze piszemy :) Quote
Agniest Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 ssstraaaaaasznie mi się czas dłuży dzisiaj w pracy........... już chciałabym być w domku..... życzymy miłego weekendu :) i czekamy na resztę fotek :) Quote
Recommended Posts