Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

witam Agniest bardzo miło że do nas zaglądasz ;)nasze maleństwo Yeta (suczka)jest mixem owczarka Kaukaskiego i ma 2 lata na zdjęciach wygląda tylko jak szczeniak:evil_lol: a tak to kawał baby jest:crazyeye:tydzień temu zabiła nam naszego 7 letniego króliczka ,mój mąż przez nie uwagę zostawił otwartą klatkę ,on wyszedł bo naszych bokserów to się nie bał one go bardzo tolerowały,ale Yeta jest psem podwórkowym biega luzem po ogrodzie no i pech chciał zanim mąż zdążył dobiec to już było po wszystkim na szczęście mnie wtedy nie było,oszczędziłam sobie bólu:shake:,nie mogę jej za to winić taka rasa, jest bardziej dzika mamy ją ze schroniska nikt jej nie nauczył uczuć a i tak się bardzo zmieniła bo na początku to walka była o każdy kawałek jedzenia koszmar:roll:teraz to kumpelka Gapci i Huzarka:loveu::loveu::loveu:

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Credita - super fotki :loveu:
a maleństwo rzeczywiście nie takie małe :evil_lol: dopiero teraz widać wyraźnie na zdjęciu. Jak sobie radzisz z taką gromadką ?
Pozdrawiamy mocno ;)

Posted

jakoś dajemy sobie radę ;) teraz będzie coraz lepiej już prawie wykańczamy nasz nowy dom:lol:,prawie rok mieszkamy w 30metrach kwadratowych przybudówce obok nowego domu,na podwórku piach betoniarki i sprzęty ciężkie,ale i tak byliśmy dzielni:multi:boksery szczególnie dzieląc się jednym materacykiem co widać na zdjęciach:pa Yeta dzielnie stróżowała podwórka, ze swojej budy korzysta bardzo rzadko jej imię mówi za siebie dosłownie uwielbia chłód i śnieg:cool3:teraz przesypia całe dnie pod drzewem w cieniu strasznie żle znosi upały:shake:boksie jej towarzyszą w cieniu:pproblem trochę u nas z netem bo nie zawsze mamy zasięg no ale tak to jest jak się mieszka blisko lasu;)pozdrawiamy:loveu:

Posted

no to życzę szybkiego zakończenia prac budowlanych, choć zdaję sobie sprawę, że to nie takie łatwe
a mieszkanie blisko lasu ma same zalety :) ja bardzo chciałabym mieć widok z okna na las.....

Posted

credita napisał(a):
no oprócz pamiętającej Agniest i Bodziulki to już nikt nie pamięta o starej Gapuni:shake:

Credita, lepiej mieć niewiele, ale za to wiernych wielbicieli, niż całe mnóstwo przelotnych ;)
Miłego weekendu życzymy :loveu: i trochę chłodniejszego......

Posted

credita napisał(a):
no oprócz pamiętającej Agniest i Bodziulki to już nikt nie pamięta o starej Gapuni:shake:

A tu niespodzianka :cool3: , pamiętają, pamietają :lol: tylko nie zawsze coś piszą :roll: .

Posted

ssstraaaaaasznie mi się czas dłuży dzisiaj w pracy........... już chciałabym być w domku.....

życzymy miłego weekendu :) i czekamy na resztę fotek :)