Agniest Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 my też pamiętamy i się przypominamy :) buziaki dla was. Quote
credita Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 KOMP DALEJ W NAPRAWIE :shake: TAK WIĘC PISZĘ Z PRACY U NAS WSZYSTKO OK;) POZDRAWIAMY, DZIĘKUJĘ AGNIEST ŻE DO NAS ZAGLĄDASZ:p Quote
credita Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 komp funkcjonuje:lol: no to myślę że teraz pełna mobilizacja:razz: zdjątka będą dopiero w następnym tygodniu bo muszę odzyskać utracone programy :angryy: cierpliwości:cool3: Gapcia przechodzi drugą młodość:evil_lol: no i bawi się w kreta stawia kopce ,kopie dołki a ja chodzę i zasypuję :shake: ale wybaczam jej jak widzę jak przebiera tymi stópkami i kręci doopką,kochane serduszko:loveu: pozdrawiamy:multi: Quote
credita Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 fotecki Bodziulka będą obiecuję że w środę;) wcześniej nie dam rady zbyt wiele mam pracy:roll: a mam takie braki w moim kompie że aż nerwy mnie biorą:angryy: to wszystko spowalnia :shake: pozdrawiamy Quote
credita Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Gapcia dzisiaj odczuła zmianę pogody ,troszkę kuleje mam nadzieję że jej minie :roll: z utęsknieniem czekamy na słoneczko:lol: Quote
Bodziulka Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 a my z utęsknieniem czekamy na foty :evil_lol: Quote
credita Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 właśnie wgrałam fotki ale muszę jeszcze odzyskać mój program :roll: jutro szykuje mi się wyjazd wracam w czwartek, pozdrawiamy i do czwartku:loveu: Quote
credita Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Gapcia ma dzisiaj dzień lenistwa :cool1: wstała na makaron z kurczakiem,poszła do ogrodu za potrzebą i chrapie pod kocykiem,z niej jest taki ciepłolub że coś strasznego,w domu napalone my chodzimy na krótki rękaw a ona pod kocykiem:evil_lol: Quote
Agniest Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 hehehe, staruszki boksiowe tak mają :) Żabulec się przytula do kaloryfera - jak jest gorący - i tak sobie śpi :) Quote
credita Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 dziś byliśmy na długim spacerku ,Gapcia znowu w formie fotki też mam ,ale gorzej z programem do wstawiania fotek więc jeśli ktoś ma coś prostego to proszę o przesłanie linka z instrukcją obsługi bo mojego programu już chyba nie odzyskam:shake: Quote
credita Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 chyba nikt mi nie chce pomóc:roll: ,no to postaram się jednak kanałami odzyskać ten program:eviltong: Quote
credita Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Bodziulka dzięki za foto program ale żebym ja jeszcze umiała się nim posługiwać:oops: Quote
credita Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 chyba jednak odzyskam mój program bo coś mi nie wychodzi:angryy: Quote
Agniest Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 hej :) jak tam odzyskiwanie programu ? ja wstawiam w photo-album czy coś takiego..... czekam na zdjęcia i pozdrawiam was mocno :) Quote
credita Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 no i tak to jest jak się kończy gwarancja na komp to zdechł czarna plama i znowu w naprawie i dopiero co poukładałam fotki i inne programy szlak mnie trafia ,grzecznościowo piszę z pracy ,ale już muszę zmykać bo mi się za chwilkę dostanie ,jak tylko naprawią to się odezwę i może w końcu wstawię te fotosy no nowe będą też:cool3: pozdrawiamy;) Quote
credita Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 komp jeszcze nie zrobiony:shake: w pracy zakaz używania kompa:placz: wkradłam się po godzinach:evil_lol: pozdrawiamy:loveu: Quote
credita Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 komp do odbioru w czwartek w niedzielę postaram się wstawić fotki pozdrawiamy:loveu: Quote
credita Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 halo halo próba kompa teraz wreszcie działa bo w czwartek odebrałam i po uruchomieniu padł ponownie w piątek jak dobrze pójdzie wstawiam fotoski teraz już na pewno;)pozdrawiamy Quote
Agniest Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 ok :) i napisz jeszcze co u was słychać, jak wasze "maleństwo" ? I jak traktują go Gapcia i Huzar ( a to suczka czy piesek - bo zapomniałam ) ? Quote
Recommended Posts