Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

komp funkcjonuje:lol: no to myślę że teraz pełna mobilizacja:razz: zdjątka będą dopiero w następnym tygodniu bo muszę odzyskać utracone programy :angryy: cierpliwości:cool3: Gapcia przechodzi drugą młodość:evil_lol: no i bawi się w kreta stawia kopce ,kopie dołki a ja chodzę i zasypuję :shake: ale wybaczam jej jak widzę jak przebiera tymi stópkami i kręci doopką,kochane serduszko:loveu: pozdrawiamy:multi:

Posted

fotecki Bodziulka będą obiecuję że w środę;) wcześniej nie dam rady zbyt wiele mam pracy:roll: a mam takie braki w moim kompie że aż nerwy mnie biorą:angryy: to wszystko spowalnia :shake: pozdrawiamy

Posted

Gapcia ma dzisiaj dzień lenistwa :cool1: wstała na makaron z kurczakiem,poszła do ogrodu za potrzebą i chrapie pod kocykiem,z niej jest taki ciepłolub że coś strasznego,w domu napalone my chodzimy na krótki rękaw a ona pod kocykiem:evil_lol:

Posted

dziś byliśmy na długim spacerku ,Gapcia znowu w formie fotki też mam ,ale gorzej z programem do wstawiania fotek więc jeśli ktoś ma coś prostego to proszę o przesłanie linka z instrukcją obsługi bo mojego programu już chyba nie odzyskam:shake:

Posted

no i tak to jest jak się kończy gwarancja na komp to zdechł czarna plama i znowu w naprawie i dopiero co poukładałam fotki i inne programy szlak mnie trafia ,grzecznościowo piszę z pracy ,ale już muszę zmykać bo mi się za chwilkę dostanie ,jak tylko naprawią to się odezwę i może w końcu wstawię te fotosy no nowe będą też:cool3: pozdrawiamy;)

• 2 weeks later...
Posted

halo halo próba kompa teraz wreszcie działa bo w czwartek odebrałam i po uruchomieniu padł ponownie w piątek jak dobrze pójdzie wstawiam fotoski teraz już na pewno;)pozdrawiamy