Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tak Huzi już zdrowy tylko strasznie wychudł po chorobie ,więc nie robiłam fotek bo aż wstyd,gapka taki pulpet a on szkielecik:oops: u nas w niedzielę nie padało tylko pochmurnie było więc udało nam się wyjść ;) za to teraz pogoda jest lux:p pozdrawiamy

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cześć wam w ten piękny poniedziałek :multi:
kiedy nowe fotki zobaczymy ? i bez tłumaczenia, że Huzar wychudł po chorobie :eviltong: na pewno już świetnie wygląda ;)

Posted

witam obiecuję że fotosy będą w niedzielę:razz: mam koszmarny tydzień nic tylko praca i praca wybaczcie,ale naprawdę brak mi sił:oops: Dzięki Agniest że do nas zaglądasz:loveu:

Posted

Praca nie zając - nie ucieknie :evil_lol: musisz znaleźć czas na odpoczynek i trochę przyjemności.... :p A zaglądać będę codziennie i na fotki wyczekiwać :eviltong:

Posted

dziewczyny racja wypoczynek na dogo to sama przyjemność;) nie można się oderwać ,ale jak mi dzwoni budzik o 6.00 rano to mi tylko żal że boksie do góry szłapkami leżą a ja do roboty dylac muszę:lol: a Gapka to nawet oka o tej godzinie nie otwiera:evil_lol:

Posted

zabiję :mad: :mad: ............. ale jeszcze nie teraz :evil_lol: bo co by mi z tego przyszło? :eviltong: na fotki najpierw poczekam...........
A u was też dzisiaj śnieżek pada? Ale niespodzianka, a już myślałam, że wiosenka będzie.....:roll:

Posted

fakt, pogoda paskudna....... możesz być usprawiedliwiona :evil_lol:
(ja sama nie fotkowałam moich sucz już tak dawno...... bo fatalnie jest na dworze ;) )