credita Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 To mój patyk !!!nie bo mój!!! no i cała zabawa w kto silniejszy:lol: Quote
credita Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 no i tak potrafią bez końca, któreś wygrywa póżniej drugie go dopada i znowu walka o patyk:evil_lol: Quote
credita Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 z śniegiem na pleckach i poluje właśnie na Huzarka:diabloti: Quote
simbik Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Dziadek mróz i Babcia śnieżynka super :loveu: . Quote
Agniest Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 śliczne zdjęcia :) Gapcia taka pełna życia, nawet zimno jej nie przeszkadza, widać, że jest bardzo szczęśliwa :) Quote
credita Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Gapcia jest bardzo szczęśliwa , ostatnio nas zadziwia bo zrobiła się taka energiczna że wierzyć się nie chce:crazyeye: Quote
Agniest Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 pewnie się budzi z zimowego snu :evil_lol: bo zimy chyba już niewiele nam zostało. A tak poważnie, cieszę się, że Gapcia odżywa ;) Żabulec, też ma czasem takie dni, że chciałaby się bawić i bawić. Ale potem to odsypia.... Quote
credita Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 z tym odsypianiem Agniest to masz rację Gapka też odsypia:p ale taki to już urok starszych kobitek:lol: Quote
credita Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 troszkę sie opuściłam z relacjami, ale w week zrobię fotki i zdam relację:loveu: Quote
credita Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 troszkę sie pogmatwało Huzarek jest chory,ma kaszel kenelowy:roll: od 4 lat po raz pierwszy widzę go w takim stanie:shake: a Gapka troskliwe stworzonko,matkuje i przytula sie do niego,a ja myślałam o separacji na czas choroby ,ale to raczej nie jest możliwe,boję sie żeby ją nie dopadło to samo mam nadzieję że to szybko minie.... Quote
mosii Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 ojej, bardzo współczuje, moje psy tez miałay to cholerstwo, nie przejmuj sie łatwo z tego się wychodzi.... wyściskaj Huzia od ciotki.......... Quote
Agniest Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 duuużo zdrówka dla Huzarka :calus: mam nadzieję, że już lepiej.... Quote
credita Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Mosii Agniest dziękuje za wsparcie duchowe :loveu: Huzarek dalej kaszle:roll: tylko troszkę mu przeszło ,Gapka nadal się trzyma dzielnie :p mam nadzieję że już jej to nie dotknie:razz: pozdrawiamy Quote
Agniest Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 :loveu: o rany :loveu: boskie :loveu: To musi być miłość...... Kasiu, a ty nie zazdrosna ? Wiesz, coś w tym jest. Mój mąż na początku odnosił się z rezerwą do Żaby, a teraz mówi, że to JEGO SUNIA, a czasem żartuje, że jak go wyrzucę kiedyś z domu to on zabierze ze sobą Żabę :evil_lol: Ach ci faceci.... A jak Huzarek ? Quote
credita Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 z Huzarkiem już trochę lepiej,Gapka na szczęście zdrowa,za to ja mam taką grypę że ho ho a jutro do pracy nie wiem jak to przeżyję:shake: a z tą zazdrością to wiesz już mi minęło:eviltong: pozdrawiamy Quote
Agniest Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Kasiu, co u was słychać ? nic nie piszesz....... Quote
credita Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 u nas narazie wszystko ok :p Gapka teraz chętniej spaceruje po ogrodzie bo cieplej jest ,a w niedzielę jak byliśmy w lesie to nawet pobiegała troszkę ;) tylko takie dłuższe bieganie to na zdrowie już jej nie wychodzi bo na drugi dzień to cala połamana wstaje,wiesz to już starość ,dostaje glukozaminę ,ale wet powiedział że na niektóre rzeczy to już sie nie ma wpływu:roll: ale na razie nie jest tak żle :p pozdrawiamy Quote
Agniest Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 a my w niedzielę byczyliśmy się w domu bo padało cały dzień. Ostatnio chyba 2 tyg temu sunie były na spacerze w lesie.... :oops: pogoda kiepska, a czasami po prostu brak czasu. Na szczęście mają podwórko, więc mają gdzie zużyć nadmiar energii. Całujemy Gapcię-babcię po fafelkach. I życzymy duuużo kondycji na wiosnę ;) A Huzar już całkiem zdrowy? Quote
Recommended Posts