simbik Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Ale tu ma super minę :cool3: . Pozdrowienia dla Gapulki :lol: . Quote
credita Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Dziękuję za pozdrowienia :loveu: dziś Gapinka szalała po lesie z Huzarkiem to są dwa wulkany ,uwielbiają się razem bawić :lol: musimy fundować jej długie spacerki bo się dziewczyna troszkę roztyla przez to leniuchowanie:oops: Quote
Kate I Luka Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Huzar i Gapcia Hej credita... wreszce poznałam Twoje fafelki. Gapcia jaka śliczna siwuszka... Nie dziwie sie , że to ulubienica Twojego męża :D Quote
Kate I Luka Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Huzar i Gapcia Hej credita... wreszce poznałam Twoje fafelki. Gapcia jaka śliczna siwuszka... Nie dziwie sie , że to ulubienica Twojego męża :D Quote
Agniest Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 hej ! całuski dla Gapci i Huzarka :buzi: Quote
credita Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Witam Kochani grzecznościowo używam neta koleżanki wiec moge wkleić zdjęcia Gapci i Huzarka;) Quote
Bodziulka Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 fafelki :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Aganiok Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 piękne są te zdjęcia....aż się wzruszyłam :placz: Quote
simbik Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Cudne zdjęcie :loveu: takie pocztówkowe :lol: . Quote
Agniest Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Wyglądają razem cudownie ! Jak ci się udało tak ładnie ich ustawić ? Moje sunie nie potrafią pozować do zdjęć, ciąglę się wiercą i jak juz sobie wszystko ustawię, to uciekają mi z kadru .... a może ze mnie taki fotograf kiepski .... za to przed tobą widzę szansę na karierę :) Pozdrowionka. Quote
Kate I Luka Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 jak padły razem :) a to prześliczne :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Agniest Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 :tree1: WESOŁYCH, SPOKOJNYCH ŚWIAT I ABY BOŻONARODZENIOWA GWIAZDKA SPEŁNIŁA KAŻDE WASZE ŻYCZENIE :santagri: ŚWIĄTECZNE MIZIANKO DLA GAPY I HUZARA ! Quote
Agniest Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Co u was słychać? Jak zaczął się dla was Nowy Rok? :) Quote
credita Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 DZIĘKI AGNIEST ZA ŻYCZENIA DLA CIEBIE TEŻ WSZYSTKIEGO DOBREGO uściskaj od nas te dwie łobuzice:evil_lol: dziś odebrałam modem z serwisu i w końcu mam neta :razz: napisz co tam u Żabulki i Beti;) Quote
Agniest Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 credita napisał(a):DZIĘKI AGNIEST ZA ŻYCZENIA DLA CIEBIE TEŻ WSZYSTKIEGO DOBREGO uściskaj od nas te dwie łobuzice:evil_lol: dziś odebrałam modem z serwisu i w końcu mam neta :razz: napisz co tam u Żabulki i Beti;) łobuzice uściskam, dzięki ;) u nas wszystko ok. (więcej szczegółów na naszym wątku). Fajnie, że masz już neta - no to teraz napisz co u was i waszych faflunków. Quote
credita Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 u nas wszystko dobrze Gapula dużo śpi widać że się starzeje nie chce jej się nic a może to ta pogoda ale ma się ogólnie dobrze apetycik dopisuje nawet aż za bardzo:crazyeye: w przyszłym tygodniu wstawię fotki z leśnych spacerków no i z Sylwestrowej balangi:p pozdrowionka:multi: Quote
Agniest Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 cześć Kasiu, czekamy na zdjątka..... pozdrawiam. Quote
credita Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Witam dziś Gapcia śpiąc ze swoim panem spadła z łóżka ale na szczęście nic jej się nie stalo :lol: od dziś śpi od ściany stwierdził mój mąż:shake: jak widać Gapcia dominuje nad moimi chłopakami:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
credita Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Agniest słonko ja nie mogę wejść na wątek Żabolka nie chce mi się wyświetlić strona z tąd tyle pytań co tam z dziewczynami:p Pozdrowionka Quote
Agniest Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 credita napisał(a):Agniest słonko ja nie mogę wejść na wątek Żabolka nie chce mi się wyświetlić strona z tąd tyle pytań co tam z dziewczynami:p Pozdrowionka ok. więc w skrócie napiszę, że Żabol też dużo śpi, niechętnie wychodzi na dwór - na siłę wypycham ją za drzwi :lol: czasami wydaje mi się, że ta tylna nóżka, na którą kuleje, dokucza jej bardziej gdy jest zimno - może dlatego tak trudno jest wyciągnąć ją z domu. Z Betą jakoś sobie radzą, nadal dochodzi do spięć, ale ogólnie chyba lepiej się dogadują. Na Gapcie uważajcie ! Koniecznie musi spać po ścianą :evil_lol: coby sobie krzywdy nie zrobiła :lol: Quote
credita Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 dzięki Agniest za streszczenie:p wiesz co te kulawizny to chyba od pogody są zależne bo Gapcia czasem utyka a niekiedy spacerujemy 2 nawet3 godziny po lesie i nic jej nie jest a czasem maly godzinny spacer i kuśtyka:roll: w środę będą zdjątka:eviltong: Quote
Recommended Posts