Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję za pozdrowienia :loveu: dziś Gapinka szalała po lesie z Huzarkiem to są dwa wulkany ,uwielbiają się razem bawić :lol: musimy fundować jej długie spacerki bo się dziewczyna troszkę roztyla przez to leniuchowanie:oops:

• 2 weeks later...
Posted

Wyglądają razem cudownie ! Jak ci się udało tak ładnie ich ustawić ? Moje sunie nie potrafią pozować do zdjęć, ciąglę się wiercą i jak juz sobie wszystko ustawię, to uciekają mi z kadru .... a może ze mnie taki fotograf kiepski .... za to przed tobą widzę szansę na karierę :) Pozdrowionka.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

DZIĘKI AGNIEST ZA ŻYCZENIA DLA CIEBIE TEŻ WSZYSTKIEGO DOBREGO uściskaj od nas te dwie łobuzice:evil_lol: dziś odebrałam modem z serwisu i w końcu mam neta :razz: napisz co tam u Żabulki i Beti;)

Posted

credita napisał(a):
DZIĘKI AGNIEST ZA ŻYCZENIA DLA CIEBIE TEŻ WSZYSTKIEGO DOBREGO uściskaj od nas te dwie łobuzice:evil_lol: dziś odebrałam modem z serwisu i w końcu mam neta :razz: napisz co tam u Żabulki i Beti;)

łobuzice uściskam, dzięki ;) u nas wszystko ok. (więcej szczegółów na naszym wątku). Fajnie, że masz już neta - no to teraz napisz co u was i waszych faflunków.

Posted

u nas wszystko dobrze Gapula dużo śpi widać że się starzeje nie chce jej się nic a może to ta pogoda ale ma się ogólnie dobrze apetycik dopisuje nawet aż za bardzo:crazyeye: w przyszłym tygodniu wstawię fotki z leśnych spacerków no i z Sylwestrowej balangi:p pozdrowionka:multi:

Posted

Witam dziś Gapcia śpiąc ze swoim panem spadła z łóżka ale na szczęście nic jej się nie stalo :lol: od dziś śpi od ściany stwierdził mój mąż:shake: jak widać Gapcia dominuje nad moimi chłopakami:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

credita napisał(a):
Agniest słonko ja nie mogę wejść na wątek Żabolka nie chce mi się wyświetlić strona z tąd tyle pytań co tam z dziewczynami:p Pozdrowionka

ok. więc w skrócie napiszę, że Żabol też dużo śpi, niechętnie wychodzi na dwór - na siłę wypycham ją za drzwi :lol: czasami wydaje mi się, że ta tylna nóżka, na którą kuleje, dokucza jej bardziej gdy jest zimno - może dlatego tak trudno jest wyciągnąć ją z domu. Z Betą jakoś sobie radzą, nadal dochodzi do spięć, ale ogólnie chyba lepiej się dogadują.

Na Gapcie uważajcie ! Koniecznie musi spać po ścianą :evil_lol: coby sobie krzywdy nie zrobiła :lol:

Posted

dzięki Agniest za streszczenie:p wiesz co te kulawizny to chyba od pogody są zależne bo Gapcia czasem utyka a niekiedy spacerujemy 2 nawet3 godziny po lesie i nic jej nie jest a czasem maly godzinny spacer i kuśtyka:roll: w środę będą zdjątka:eviltong: