mosii Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 szmaja napisał(a):Hahahahaha! Czyli co, to ja juz wiem po co Ci tyle psów, ty tam je jawnie wyzyskujesz! Ogród przekopią, dom zbudują itd. Pięknie! Dzwonię do TOZu w tej chwili! :P hahahaha ale do Tozu to z credita, to fotki z jej ogrodu! Quote
szmaja Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Niech no tylko telefon znajdę! Po was. Gapa przepiękna, szczęśliwa, taka... mhmhm... dostojna jakaś się zrobiła :) Quote
Bodziulka Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 [quote name='mosii'] Ciotka, ale masz niewygodne dywany :roll: :evil_lol: ;) Normalnie jak bym widziała mojego Bodzia :loveu: Quote
Jagoda1 Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Kocham takie fotki, Gapusia, jestem cudna, pozdrawiamy Twoją Rodzinę:loveu: Quote
credita Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Dziękuję mosii za umieszczenie fotek :calus: Quote
credita Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 to właśnie była część naszego urlopu :lol: Quote
credita Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 ale psiaki bawiły się dobrze najwiekszą frajdę miały jak przywieżli piasek na budowę :evil_lol: to dopiero była zabawa:crazyeye: Quote
boksiedwa Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 credita napisał(a):ale psiaki bawiły się dobrze najwiekszą frajdę miały jak przywieżli piasek na budowę :evil_lol: to dopiero była zabawa:crazyeye: a ile potem było wyczesywania :evil_lol: a Gapunia cudna, taka podobna do mojej Niuni :-( Quote
credita Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 oj było było a nawet kąpiel po powrocie,ale jak tu zabronić jak oni tacy są kochani:p Quote
Małgośka z Boksą Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 wzruszające Gapciu cieszę się, że masz takiego fajnego współlokatora.....no i kochanych "pańciów" :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: i że Ty jesteś taka radosna Quote
credita Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 a jeszcze coś Gapulka jest po po zabiegu miała robioną korektę powieki która jej kaleczyła rogówkę czuje się świetnie i nawet kołnierz nosiła dzielnie czego mosii jest świadkiem,bo dylała po jej ogrodzie i straszyła Mery mówie wam aparatka z niej że ho ho:eviltong: Quote
mama_Dorota Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 [quote name='mosii']po robocie;) O kurczę, na to bym nie wpadła! :crazyeye: :megagrin: :megagrin: :megagrin: Muszę sie tylko postarać o jakąś działeczkę a piesków na dogo mamy pełno- tylko które najlepiej pracują? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :loveu: :loveu: Quote
credita Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 mój HUZAREK jest nie do zdarcia:diabloti: jeżeli chodzi o wykopki :cool3: tak więc możesz go wynająć na dobę:grins: Quote
Małgośka z Boksą Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Credita, wstaw zdjęcia i napisz szczegółowo co u Gapci...myślę o niej często :oops: :oops: proszę :cool3: Quote
mosii Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Gapka była u mnie w sobote:) zapewniam ze u nich wszystko w porzadku a nawet lepiej;) Gapcia taka jakby okrągła sie zrobiła, a rozpieszczona...... hoho...... Huzar biegał za piłką a Gapcia wygladała tak jakby nie jadła, nie piła, i nie siedziała w cieple od przynajmniej tygodnia:) musiałam ją własnym płaszczem okrywac:) jeszcze troche i na rękach bedą ją nosić co by sobie nóżek nie zmroziła:) fotki mam fajne i wstawie wieczorem;) Quote
Małgośka z Boksą Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Mosi, wiem, że Ty zajęta totalnie, ale nie wymigasz się od wstawienia zdjęć :mad: pozdrawiam serdecznie i czekam na zdjęcia Quote
credita Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 witam :p chętnie bym wstawiła fotki ale aktualnie nie mam dostępu do neta jak podłączą mi w nowym miejscu zamieszkania to napiszę co u nas ,na szczęście mosii ma rękę na pulsie i widzę że już zdała relację z odwiedzin dzięki MOSII;) pozdrawiamy wszystkich pa:loveu: Quote
mosii Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 no to zaległe fotki Gapci waga ciężka;) Quote
Bodziulka Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 normalnie jak Bodziuś :loveu: tylko w żeńskim wydaniu :evil_lol: Quote
Aganiok Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 nooo....podobna do Bodzia :-) ale super szczęśliwa sunia :loveu: Quote
credita Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 pozdrowienia od leniwej Gapulki:lol: ma się wspaniale i gdyby nie potrzeby natury to z pod kołdry by wogóle nie wychodziła:eviltong: słodka kruszynka:p Quote
Recommended Posts