Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 189
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aasiaa przyniosla mi najswiezsze wiesci - mama dzwonila do tego pana;
pan powiedzial, ze wlasnie ogladaja z guciem telewizje;
pan lezy na wersalce, a gucio siedzi... w fotelu :loveu:
posikam sie ze szczescia za chwile :mdleje:
zdjecia beda po dlugim weekendzie, jak aasiaa pojedzie z wizyta;

Posted

mam obiecane zdjecia po dlugim weekendzie czyli juz niedlugo; aasiaa doniosla, ze pan wczoraj razem z guciem grabil liscie, a gucio mu tak pomagal, ze zajelo to dwa razy wiecej czasu niz powinno - pan szczesliwy :)
do tego postanowil, ze zaadoptuje z jozefowa kolezanke gucia z boksu - cudna oneczke; stwierdzil, ze jeden pies wiecej to juz nie dwa razy tyle obowiazkow, wiec skoro radzi sobie z jednym to poradzi sobie tez z dwoma, a gucio sie dobrze dogadywal z ta dziewczynka, wiec bedzie mial towarzystwo (i konkurencje do fotela, ale moze sa dwa fotele i sie jakos dzieciaki dogadaja ;))

gucio podobno okaz wyjatkowo inteligentny, zawolany przychodzi, nie oddala sie zbytnio na spacerach; tak strasznie bym chciala, zeby ta sielanka trwala juz zawsze :p (tfu tfu odpukac, zeby nie zapeszyc)

Posted

gucio chodzi bez smyczy bo pan ma 2 hektary ogodzone (czy to jest w ogole mozliwe?!) wiec sobie spaceruja miedzy stawami, a gucio straszy kaczki na pomoscie (chociaz pancio juz mu tyle razy tlumaczyl, ze nie wolno straszyc kaczuszek)

Posted

no zle to mu chyba nie jest ;)
jutro jedziemy z aasiaa po onke (wczoraj miala sterylizacje) i onka tez tak bedzie miala; mam ndzieje, ze sie z guciem jakos dogadaja; aasiaa specjalnie wybrala na podroz czwartek, a nie dzis po pracy jak poczatkowo planowalysmy, zeby dojechac na miejsce za dnia i porobic troche zdjec; moze nakreci jakies filmiki z guciakiem - byloby milo go znowu zobaczyc; troszke za nim tesknie; on mial taka rozesmiana jape :loveu:

Posted

Witam wszystkich zainteresowanych losami Piątka vel Gucia.
Gucia nie widziałam 10 dni i byłam w szoku. Psiak zmienił się nie do poznania na lepsze. Nigdy bym nie przypuszczała, że w tak krótkim czasie można tyle osiągnąć. Sierść super lsniąca i jest jej zdecydowanie więcej. Żebra już nie sterczą. I co najważniejsze morda roześmiana od ucha do ucha i oczki święcące i zapatrzone w Pana (Pan w niego też).
ONka będzie miała na imię Saba. Najpierw Gucio warknął na nią, potem ona na niego. Zazdrość była głównie o Pana i o mnie, kto będzie pogłaskany.
Poszliśmy na krótki spacer po terenie a potem usiedliśmy przy kawie. Tak po 15-20min psy się uspokoiły i zaczeły obwąchiwać i razem biegały z pokoju do kuchni itd.
Jestem dobrej myśli.
Zdjęć jest mało dobrej jakości bo naokrągło ktoś na mnie skakał i kazał się głaskać a do tego zrobiło się pochmurno.
Jestem umówiona na przyszły tydzień to będę jeszcze próbować uchwycić całego psa w obiektywie a nie tylko ogon albo nos.
Kakadu wstaw proszę zdjęcia bo ja nie wiem jak :oops:

Posted

wspaniałe wieści :) I Gucio faktycznie niesamowicie wypiękniał :)

Filmik musicie wgrać na YouTuba i wkleić tylko link na dogo z użyciem ikonki "dodaj film" (obok tego do wstawiania zdjęć: "dodaj grafikę")

Posted

kociu trza probowac bo u mnie sie za drugim razem otworzylo ;) - rany ale tam terenu....
a piatek jaki szczesliwy - gania jak glupi :loveu:
mam nadzieje, ze i oneczka bedzie tam szczesliwa :)

Posted

no i co? otworzyl sie komus filmik czy nadal sa problemy?
bo moze znajde kogos kto na you tube moze wstawiac...? tyle ze to 23 mega jest i ciezko bedzie przeslac... :(

Posted

czyzby wszyscy sobie odpuscili piatka...?
w sumie slusznie - niczego mu juz nie brakuje, nie potrzebuje pomocy;
bardzo dziekuje za dotychczasowa obecnosc na watku i serdecznie wszystkich podrawiam;

Posted

a ja tam sobie ogladam i jestem bardzo szczesliwa; a jak beda inne filmy to sobie wstawimy z asia i bedziemy sobie tez ogladac, a jak wy sie nie chcecie cieszyc razem z nami to wasza strata :eviltong:

Posted

kakadu napisał(a):
kociu trza probowac bo u mnie sie za drugim razem otworzylo ;) - rany ale tam terenu....
a piatek jaki szczesliwy - gania jak glupi :loveu:
mam nadzieje, ze i oneczka bedzie tam szczesliwa :)

faktycznie. Na kompie w domu ruszył bez problemu :) Ależ ten Piętek szalony :D :D

Posted

kakadu napisał(a):
czyzby wszyscy sobie odpuscili piatka...?
w sumie slusznie - niczego mu juz nie brakuje, nie potrzebuje pomocy;
bardzo dziekuje za dotychczasowa obecnosc na watku i serdecznie wszystkich podrawiam;

nie odpuścili, nie odpuścili, tylko po prostu czasu mają mało i nie codziennie zaglądają :(

Są jakieś nowe wieści z domku Piątka i suni? Dogadują się? Grzeczni są?