Kociabanda2 Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 No wspaniale!! :multi: Trzymam mocno kciuki, by Guciowi wszystko dobrze się ułożyło :loveu: Quote
kakadu Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 aasiaa przyniosla mi najswiezsze wiesci - mama dzwonila do tego pana; pan powiedzial, ze wlasnie ogladaja z guciem telewizje; pan lezy na wersalce, a gucio siedzi... w fotelu :loveu: posikam sie ze szczescia za chwile :mdleje: zdjecia beda po dlugim weekendzie, jak aasiaa pojedzie z wizyta; Quote
kakadu Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 mam obiecane zdjecia po dlugim weekendzie czyli juz niedlugo; aasiaa doniosla, ze pan wczoraj razem z guciem grabil liscie, a gucio mu tak pomagal, ze zajelo to dwa razy wiecej czasu niz powinno - pan szczesliwy :) do tego postanowil, ze zaadoptuje z jozefowa kolezanke gucia z boksu - cudna oneczke; stwierdzil, ze jeden pies wiecej to juz nie dwa razy tyle obowiazkow, wiec skoro radzi sobie z jednym to poradzi sobie tez z dwoma, a gucio sie dobrze dogadywal z ta dziewczynka, wiec bedzie mial towarzystwo (i konkurencje do fotela, ale moze sa dwa fotele i sie jakos dzieciaki dogadaja ;)) gucio podobno okaz wyjatkowo inteligentny, zawolany przychodzi, nie oddala sie zbytnio na spacerach; tak strasznie bym chciala, zeby ta sielanka trwala juz zawsze :p (tfu tfu odpukac, zeby nie zapeszyc) Quote
Kociabanda2 Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 o rany... super :loveu: Tylko mam nadzieję, że Pan jeszcze Gucia nie spuszcza ze smyczy na spacerach? Trzymam kciuki, by ta sielanka trwała wiecznie :) a co do suni z boksu masz odp na mailu Quote
kakadu Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 gucio chodzi bez smyczy bo pan ma 2 hektary ogodzone (czy to jest w ogole mozliwe?!) wiec sobie spaceruja miedzy stawami, a gucio straszy kaczki na pomoscie (chociaz pancio juz mu tyle razy tlumaczyl, ze nie wolno straszyc kaczuszek) Quote
Kociabanda2 Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 wow! no nieźle :) Temu to dobrze :) _____________________________ Cioteczki i Wujkowie zajrzyjcie proszę do Lotuska. Lotuskowi zgubił się domek! :( Potrzebna pomoc w plakatowaniu i ogłaszaniu. http://www.dogomania.pl/threads/196069-Lotus-m%C5%82ody-psiak-%C5%9Bredniej-wielko%C5%9Bci-PILNIE-szuka-w%C5%82a%C5%9Bcicieli-lub-nowego-domu!-W-wa?p=15694389#post15694389 Quote
kakadu Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 no zle to mu chyba nie jest ;) jutro jedziemy z aasiaa po onke (wczoraj miala sterylizacje) i onka tez tak bedzie miala; mam ndzieje, ze sie z guciem jakos dogadaja; aasiaa specjalnie wybrala na podroz czwartek, a nie dzis po pracy jak poczatkowo planowalysmy, zeby dojechac na miejsce za dnia i porobic troche zdjec; moze nakreci jakies filmiki z guciakiem - byloby milo go znowu zobaczyc; troszke za nim tesknie; on mial taka rozesmiana jape :loveu: Quote
Kociabanda2 Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 byłoby super jakby się jakieś foty/filmiki udało przywieźć z tej wizyty :) Trzymam kciuki by wszystko poszło dobrze, no i żeby Gucio i panienka ONka ładnie się dogadali :) Quote
Aasiaa Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Witam wszystkich zainteresowanych losami Piątka vel Gucia. Gucia nie widziałam 10 dni i byłam w szoku. Psiak zmienił się nie do poznania na lepsze. Nigdy bym nie przypuszczała, że w tak krótkim czasie można tyle osiągnąć. Sierść super lsniąca i jest jej zdecydowanie więcej. Żebra już nie sterczą. I co najważniejsze morda roześmiana od ucha do ucha i oczki święcące i zapatrzone w Pana (Pan w niego też). ONka będzie miała na imię Saba. Najpierw Gucio warknął na nią, potem ona na niego. Zazdrość była głównie o Pana i o mnie, kto będzie pogłaskany. Poszliśmy na krótki spacer po terenie a potem usiedliśmy przy kawie. Tak po 15-20min psy się uspokoiły i zaczeły obwąchiwać i razem biegały z pokoju do kuchni itd. Jestem dobrej myśli. Zdjęć jest mało dobrej jakości bo naokrągło ktoś na mnie skakał i kazał się głaskać a do tego zrobiło się pochmurno. Jestem umówiona na przyszły tydzień to będę jeszcze próbować uchwycić całego psa w obiektywie a nie tylko ogon albo nos. Kakadu wstaw proszę zdjęcia bo ja nie wiem jak :oops: Quote
kakadu Posted November 14, 2010 Author Posted November 14, 2010 oj, cie musze przeszkolic na okolicznosc wstawiania zdjec ;) Quote
kakadu Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 nikt do piataska nie zaglada, a my mamy filmik, tylko nie wiemy jak go wstawic... Quote
Aasiaa Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 [video]http://tinypic.com/r/2rw96w6/7]View My Video[/video] link do filmu z Guciem i jego nową koleżanką Sabą Quote
kakadu Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 kreci, kreci i nie chce mi otworzyc tego filmu :( Quote
Kociabanda2 Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 wspaniałe wieści :) I Gucio faktycznie niesamowicie wypiękniał :) Filmik musicie wgrać na YouTuba i wkleić tylko link na dogo z użyciem ikonki "dodaj film" (obok tego do wstawiania zdjęć: "dodaj grafikę") Quote
Kociabanda2 Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 kakadu napisał(a):kreci, kreci i nie chce mi otworzyc tego filmu :( u mnie to samo :( Quote
kakadu Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 kociu trza probowac bo u mnie sie za drugim razem otworzylo ;) - rany ale tam terenu.... a piatek jaki szczesliwy - gania jak glupi :loveu: mam nadzieje, ze i oneczka bedzie tam szczesliwa :) Quote
kakadu Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 no i co? otworzyl sie komus filmik czy nadal sa problemy? bo moze znajde kogos kto na you tube moze wstawiac...? tyle ze to 23 mega jest i ciezko bedzie przeslac... :( Quote
kakadu Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 czyzby wszyscy sobie odpuscili piatka...? w sumie slusznie - niczego mu juz nie brakuje, nie potrzebuje pomocy; bardzo dziekuje za dotychczasowa obecnosc na watku i serdecznie wszystkich podrawiam; Quote
kakadu Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 a ja tam sobie ogladam i jestem bardzo szczesliwa; a jak beda inne filmy to sobie wstawimy z asia i bedziemy sobie tez ogladac, a jak wy sie nie chcecie cieszyc razem z nami to wasza strata :eviltong: Quote
Kociabanda2 Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 kakadu napisał(a):kociu trza probowac bo u mnie sie za drugim razem otworzylo ;) - rany ale tam terenu.... a piatek jaki szczesliwy - gania jak glupi :loveu: mam nadzieje, ze i oneczka bedzie tam szczesliwa :) faktycznie. Na kompie w domu ruszył bez problemu :) Ależ ten Piętek szalony :D :D Quote
Kociabanda2 Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 kakadu napisał(a):czyzby wszyscy sobie odpuscili piatka...? w sumie slusznie - niczego mu juz nie brakuje, nie potrzebuje pomocy; bardzo dziekuje za dotychczasowa obecnosc na watku i serdecznie wszystkich podrawiam; nie odpuścili, nie odpuścili, tylko po prostu czasu mają mało i nie codziennie zaglądają :( Są jakieś nowe wieści z domku Piątka i suni? Dogadują się? Grzeczni są? Quote
Recommended Posts