Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wielka cisza na watku. Sunia zdrowa i już nie będzie rodziła - to jedyna pociecha bo w ogóle nie mam się z czego cieszyć. Jak spłacę kolejny dług? niewiem

Posted

luka mam pare fantow na bazarek , mam w koncu aparat to obfoce i przesle na maila ( niedawno sie nauczylam ) podaj adres ( nie mam pojecia o wstawieniu fotek na dogo) poprowadzisz bazarek albo lokiee ? a ja wysle od siebie fanty...

Posted

Bardzo ci dziekuję, bo choć fantów mamy wiele to z robieniem dobrych zdjęć mamy problemy. A tak już gotowce wstawi się i ole.
Sunia po sterylizacji podobno wygląda ślicznie, straciła brzuszysko. Poproszę o fotki bo sama jestem bardzo ciekawa. Czuje sie dobrze i doskonale dogaduje sie z domownikami, jest przekochana i chyba zostanie w tym domku na stałe. No cóż, to bedzie cudowne wyjście choć my stracimy jeden domek tymczasowy. Nam pozostanie radość i dług do spłacenia. :evil_lol:

Posted

a domek na 100 % chce sunie? czy mozna ja oglaszac ewentualnie ... tymczas by sie wrocil ;)
ciesze sie, ze sunia zdrowa i ma sie dobrze, jest bezpieczna , pewnie juz dawno zapomiala jak Jej zle bylo :smile:
mi tez czas ucieka , ciagle za malo :roll:

Posted

nie trzeba ogłaszać :lol:. Dzis "domek" przywiózł wielką przyczepkę słomy w podzięce. Własnie wróciłam do domu i jutro zaczynam ocieplanie bud. Troche ta zima się pospieszyła, ale już jestem zabezpieczona.
Zdjąecia doszły - super. Poopisuj je i ceny ustal bo z tym mamy zawsze wielkie trudności :eviltong:

Posted

nie chce straszyc, ale dzis w radio uslyszalam , ze zima ciezka idzie a w listopadzie ma byc nawet -30 stopni , takze dobrze ze macie slome i juz ocieplacie, to dla zwierzat tragedia taka temperatura...

fotka jedna za duzo doszla , ta pierwsza to Sonia u mnie na dt , nie na bazarek ;)
opisy zaraz przesle i ceny tez, choc nigdy nie wiem ile...