Saththa Posted February 13, 2015 Author Posted February 13, 2015 My :) Tj ja z Czarnym albo raczej za Czarnym :D I DupoSzczeniaki :P W oczekiwaniu na kawałeczek kokosa :) Pozdrawiamy :D Quote
ania0112 Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 :D karaibskie psy. Fix z schronu w sosonowcu na karaiby - ten to ma dobrze! Quote
Saththa Posted February 13, 2015 Author Posted February 13, 2015 :D karaibskie psy. Fix z schronu w sosonowcu na karaiby - ten to ma dobrze! Kanary :P Karaiby dalej :P Quote
ania0112 Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 chyba nie powinnam ogladac seriali o piratach :P Tak czy siak chłopak wymienił schron na podróże :) Quote
AnkaG Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 No Fisiowi to się udało :) Kokos prosto z drzewa? Quote
Saththa Posted February 15, 2015 Author Posted February 15, 2015 Nie kokos prosto ze sklepu ;) Kraj pochodzenia Indie chyba Był:) A propo Idefixia :) Dwa lata z Idefixioldem <3 Dwa lata temu w 2013 roku już wracaliśmy z drugiego końca Polski a mała kulka tuliła się do mnie :) Przeszlismy raz długą droge nie było łatwo... te jego problemy (bleh!) no i do tego to jest taki cwaniak, ze głowa mała... uparte to to...a mądre tylko udaje idiotę... jeszcze dużo przed nami ;) Wczoraj zaczeliśmy przygode z rowerem :) Narazie sam idefix bo Tazzman złamał pazura i oszczedzamy łapę więc Tazzio uziemiony, zresztą tazzman już rowerował pare razy. idefixa trzeba oswoic z rowerem :) Skromne pierwsze 5 km wczoraj poszło, dziś powtórka :) Szczeniaczek z Okienka Osłona Druga :) 1 Quote
ulana Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 A gdzie mój post wczorajszy???!!! No to jeszcze raz do rzeczy. Gratki dla Fixia z okazji dwulecia. :) Specjalne drapanko od ciotki, proszę. :) A że mieliście prawdziwe fiksy (czy raczej on) to prawda. Ale dzielneście są babochłopaki. :) Kokoski, no,no. Nie rozpieszczasz ich? ;) Na tym zdjęciu Ciebie za Tazziem, to w ogóle nie mogłam Cię dostrzec. Gapiłam się i gapiłam, aż mi się ta sroka z powiedzenia przypomniała. :) :) :) Quote
AnkaG Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 Gratki za cierpliwość i wieeelkie uczucia dla Małej Mendy :) Quote
Saththa Posted February 16, 2015 Author Posted February 16, 2015 Najlepszego :) Dziękowac :) A gdzie mój post wczorajszy???!!! No to jeszcze raz do rzeczy. Gratki dla Fixia z okazji dwulecia. :) Specjalne drapanko od ciotki, proszę. :) A że mieliście prawdziwe fiksy (czy raczej on) to prawda. Ale dzielneście są babochłopaki. :) Kokoski, no,no. Nie rozpieszczasz ich? ;) Na tym zdjęciu Ciebie za Tazziem, to w ogóle nie mogłam Cię dostrzec. Gapiłam się i gapiłam, aż mi się ta sroka z powiedzenia przypomniała. :) Drapanko zaliczone, Fizioldo dziękowac :) a dlaczego babochłopaki a nie babochłopy? :razz: Ale dostrzegllas? wydaje mi sie ze ejstem dosc mocno widoczna? :) Quote
ania0112 Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 wstawiłabym tort ale nowe dogo..... NAJLEPSZEGO FIXIU! Quote
Saththa Posted February 16, 2015 Author Posted February 16, 2015 Gratki za cierpliwość i wieeelkie uczucia dla Małej Mendy :) To wielka Menda w Małym ciele :) Ania0112 wiem nowe dogo jest super :D Quote
ulana Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 a dlaczego babochłopaki a nie babochłopy? :razz: Bo chłopaki to mniejsze i młodsze, a chłopy wielkie i stare. Ale dostrzegllas? wydaje mi sie ze ejstem dosc mocno widoczna? :) Dostrzegłam, dostrzegłam. :) nowe dogo jest super :D No. Dostarcza takich wrażeń. Niezapomnianych. :) :) Quote
Saththa Posted February 16, 2015 Author Posted February 16, 2015 ale czemu ja jestem baba w takim razie ?????? Quote
ulana Posted February 17, 2015 Posted February 17, 2015 No boś już duża, nie mała. ;) Ale jak wolisz babka (krucha, ucierana, drożdżowa - do wyboru ;) ) to proszę bardzo. Mogą być babkochłopaki. :) Quote
Saththa Posted February 18, 2015 Author Posted February 18, 2015 Siedzę z Tazzem w domu bo durnot złamał pazura nigdzue nie łażę :) mam tylko jakies krajobrazy i stare szczeniaki.... chcecie? Quote
Saththa Posted February 18, 2015 Author Posted February 18, 2015 Eeeee chciałam ale wyskakuje mi ze używam niepoprawnego formatu plikow... a sa jak zawsze... :eek2: Quote
Saththa Posted February 18, 2015 Author Posted February 18, 2015 A teraz działa... nie wiem o co cho... Na tej plaży są piekne malutkie białe kamyczki... jak się dorobię ogródka zrobionego to będę je kradła :D Quote
Recommended Posts