Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Żesz w dupe!!!

Przez Tego pociętego Tazza zupełnie na kalendarz nie patrze!!!

A wiecie kto miał wczoraj drugie urodzinki?

Takie domniemane bo nie znamy dokładnej daty ale założyliśmy 15 listopaada:)

10391377_952738884754011_907427689719870

Fizioldku... zmądrzyj chłopie już :)

Posted

Fajnie masz z tymi wyjazdami :) a ja byłam w Egipcie i dzisaj pierwszy dzień w pracy i maaasakra....

Buziaczki urodzinowe dla Fisiolka :)

ja do pracy nie dotarłam przez Tazzmana :) siedze w domu i pracuje ;)

Posted

biedny Tazik!

Ale wet ! do duuu z takim!

Zazdraszczam wyjazdów :)

No i Fixio :BIG: :BIG: :BIG:

aj daj spokój. Na szczęście mammy za soba teraz tylko Tazzman musi się wygoić ;)

Fixio dziekuje :)

Fixiowi najlepszego :) Jak to  leci :look3:

No zapierdziela :)

Mamy nowego członka rodziny :loveu:

10613008_953574288003804_253056604037279

• Upvote 1
Posted

Sto psich latek dla Fixa. :tort:

Fajowy ten nowy członek rodziny. :eviltong:

Dziekujemy ;)

I dziekujemy ;)

A jak Tazzio dzisiaj się czuje ?

Tazzman ogólnie dobrze tylko rana zaczerwieniona... ale podejrzewam ze to rpzez to ze wczoraj te szwy były zciagane.... ale lize to.... ehhh pilnowac go msuze non toper :razz:

Posted

Chłopaki nie wyglądają na zachwyconych nowym kolegą ... :P

zauwazyłam :D

Może koszulkę mu załóż.

włąsnie sama nie wiem... czy lepiej koszulkę aby mu sie tam majtała po tej ranie.. czy zostawic... ale on jak sie kładzie to tez na tym lezy... tylko jak na boku to na tym nie lezy... sama nie wiem co mam zrobic.

Posted

Wszystkiego najlepszego Fixsiu :)

Dziekuję :)

A my z Tazziem dalej walczymy....

musze isc jutro już do pracy bo mnie w biurze 2 tygodnie nie było :shake: TZ zostanie z psami. a od wtorku to nie wiem... chyba urlop bedę musiała wypisac i tyle oczywiscie rpacując w domu :razz:

Rana wygląda łądnie, ta dziórka p odrenie tez ale  wciąz zbiera mu sie płyn znaczy krew z osoczem z tym, ze teraz dren się troch ę zabliżnia więc t sie zbiera robi się gula a potem jak tazzio się połozy zamaszyscie to ten lekko zabliznion ydren nie wytrzymuje i nagle wylewa si ę z Tazzmana pół litra płynów :(

rozmawiałam w piatek z wetem ale powiedział, ze jak gula sie nie powiększa ( to było zanim ejszcze się takz amaszycie połozył :shake)) to mamy mu dac czas, bo jak bedzie rosła to trzeba bedzie rozcinac i zobaczyc czy tam czegos nie zostawili... ja se w łeb strzele. No gula zasadniczo by rozsła gdyby nie to ze się rozlewa raz na jakis czas... ehhh nie wiem co mam robić, dzwonie jutro do weta :(

Posted

raczej nie boli...daje sobie doknąc na spokojnie chociaz on ogólnie da sobie wsyztsko zrobić więc... 

nie smierdzi. ale w stosunku do wczoraj jest dwa arzy większa... 

dzis idziemy na 19.20 do weta, zobaczymy.

Posted

w poniedziałek umówiliśmy się na wtorek na zabieg. a dzis bylismy na kontroli. niestety nie obyło się bez ponownej ingerencji. na szczescie rana czysta ani sladu zapalenia a płyn sie zbierał bo sie tkanki rozwarstwiły i się jama zrobiła. no i teraz jest zszyty głebiej tkanki połączone dodatkowo no i opatrunek uciskowy ma zrobiony... jestesmy dobrej myśli... bo coż nam pozostało? :) następna kontrola na wtorek o ile nic sie nie wydarzy w miedzy czasie ehhh