ania0112 Posted May 27, 2014 Posted May 27, 2014 my szelki sru do pralki i jak nowe potem są :) Quote
Saththa Posted May 27, 2014 Author Posted May 27, 2014 ania0112 napisał(a):my szelki sru do pralki i jak nowe potem są :) mam jedna parę tylko. a dzis znowu do lasu idziemy tylko w innym składzie. Tj mój skład taki sam tylko inny inny ;) ania0112 napisał(a):trzeba było wziąć szelki z eko skórki :) a chyba były nawet hmmmm. ale juz chyba kaski nie miałam :) Quote
Saththa Posted May 27, 2014 Author Posted May 27, 2014 A nie prawda nie było ;) I zanim sie zapytałam czy dałoby rade uszyc to Taks zastrzegła, ze nic juz nie doszywa a nawet o zółtych myślałam :) Quote
ania0112 Posted May 27, 2014 Posted May 27, 2014 to już wiesz o co w następnym poprosić :evil_lol: Quote
Saththa Posted May 27, 2014 Author Posted May 27, 2014 ania0112 napisał(a):to już wiesz o co w następnym poprosić :evil_lol: Zamierzam nie wchodzic na niego w ogóle :splat: Quote
malawaszka Posted May 27, 2014 Posted May 27, 2014 Saththa napisał(a):Zamierzam nie wchodzic na niego w ogóle :splat: buuuahahaha a juści bo uwierzę :evil_lol: Quote
Saththa Posted May 27, 2014 Author Posted May 27, 2014 malawaszka napisał(a):buuuahahaha a juści bo uwierzę :evil_lol: heh TZ mnie tym razem juz ubije :evil_lol: Chyba, ze kupie same szelki :lol: Bo w koncu juz mają wystarczająco obroży... :diabloti: Quote
ania0112 Posted May 27, 2014 Posted May 27, 2014 nigdy nie jest wystarczająco :diabloti: jak już ci sie nie beda miescic w domu to zawsze te starsze mozna oddac np do schronu ... taki ja mam plan :p Quote
malawaszka Posted May 27, 2014 Posted May 27, 2014 to prawda... obroży mi zawsze brakuje jak się wybieramy na spacer i ubieram psy :D kupuję i kupuję a ich gdzieś NIE MA :crazyeye: Quote
ania0112 Posted May 27, 2014 Posted May 27, 2014 to co ty robisz z obrożami? tylko nie mów ze psy do ds w nich wysyłasz... Quote
Saththa Posted May 27, 2014 Author Posted May 27, 2014 ania0112 napisał(a):to co ty robisz z obrożami? tylko nie mów ze psy do ds w nich wysyłasz... Pewnie tak :lol: Albo na biurku jej leżą :evil_lol: AnkaG! koneicznie trzeba to nadrobić :evil_lol: Quote
malawaszka Posted May 27, 2014 Posted May 27, 2014 ania0112 napisał(a):to co ty robisz z obrożami? tylko nie mów ze psy do ds w nich wysyłasz... aaa z tego to już wyrosłam... kiedyś tak, ale już nigdy przenigdy - chyba ze sytuacja taka jak z Nari była - powiedzmy, że wyjątkowa, ale też mnie nauczyli - obiecanki cacanki, ze zwrócą za szelki... AnkaG napisał(a):bozzz wstyd ... bo moje mają tylko czerwone... no wstyd wstyd :turn-l: bardzo nieszczęśliwe muszą być Twoje psy :roflt: Saththa napisał(a): Albo na biurku jej leżą :evil_lol: noo to już prędzej :D leżą wszędzie właściwie, a jak są potrzebne to leżą nigdzie :mdleje: Quote
Saththa Posted May 27, 2014 Author Posted May 27, 2014 A czemuz to z NAri wyjątkowa była? I nie odesłali? ehhhhh Ja Ci mówie Ty poszukaj na biurku :lol: Quote
marako Posted May 27, 2014 Posted May 27, 2014 malawaszka napisał(a): :D leżą wszędzie właściwie, a jak są potrzebne to leżą nigdzie :mdleje: Mam tak samo (ale ja jestem bałaganiara od zawsze). Nie tylko z obrożami, ale ze "spacerowymi" spodniami i butami. Quote
ania0112 Posted May 27, 2014 Posted May 27, 2014 A bo Nari to była panikara i potrafiła uciekać a w sklepach nie ma tych taksowych szelek tylko takie pajączki a z nich łatwiej uciec i ludzie prosili czy by mogli pozyczyć te co ma zeby była bezpieczna podczas podróży i pierwszych dni zanim uszyją im nowe a najbardziej czy by mogli je kupic. i monika w koncu się zgodziła ze za szelki mają wpłacicc kase na sznaucerki ... za szelki i tak wesprzec sznaucerki chceli i obiecywali i zapowiadali itp a skonczyło sie ze ani zł... Quote
Saththa Posted May 27, 2014 Author Posted May 27, 2014 [quote name='marako']Mam tak samo (ale ja jestem bałaganiara od zawsze). Nie tylko z obrożami, ale ze "spacerowymi" spodniami i butami. Ja mam obroze w jednym miejscu jakoś się z nimi ogarniam ale ogólnie to zawsze czegos szukam :) [quote name='ania0112']A bo Nari to była panikara i potrafiła uciekać a w sklepach nie ma tych taksowych szelek tylko takie pajączki a z nich łatwiej uciec i ludzie prosili czy by mogli pozyczyć te co ma zeby była bezpieczna podczas podróży i pierwszych dni zanim uszyją im nowe a najbardziej czy by mogli je kupic. i monika w koncu się zgodziła ze za szelki mają wpłacicc kase na sznaucerki ... za szelki i tak wesprzec sznaucerki chceli i obiecywali i zapowiadali itp a skonczyło sie ze ani zł... Aaaaaa szkoda... NIc to przywlekłam zdjecia z wczoraj.... ale to te z FB bedą to CI co widzieli to widzieli... Chociaż mam tez dodatkowe :) Na zdjęciach Tazz Fix Poker i Diorka. Diorka Tutaj jest też Idefix :evil_lol: Quote
Saththa Posted May 27, 2014 Author Posted May 27, 2014 Tia :lol: I O prosze jaki czysty Idefix ... Az Tazzman się zdziwił :) Quote
Saththa Posted May 27, 2014 Author Posted May 27, 2014 Brudny jeden bok... Brudny drugi... Raz nie zawsze.... Co nie ?:D Quote
Saththa Posted May 27, 2014 Author Posted May 27, 2014 I dziś :) Tajron, Idefix i Tazzman :) Chłopaki dwa zakratowane bo obydwa nerwowe... :diabloti: :) Quote
Saththa Posted May 27, 2014 Author Posted May 27, 2014 Margi napisał(a):Idefix ma słodką minkę.:loveu: Zasadniczo żadna nowośc :lol: zerduszko napisał(a):Owsik? :razz: Masz sznupa p&s :lol: Owsik? P&S którego konkretnie? Tazz siwy jak durny.... TZ mowi ze to przeze mnie... :razz: Quote
AnkaG Posted May 27, 2014 Posted May 27, 2014 TZ tez siwy przez Ciebie? Przebadaliśmy się - zwykłe zmiany starcze (zrobiliśmy USG wszystkich narządów) Zmiany w sercu niewielkie jak to wg pani dr ma 80% starych psów. Będziemy dawać lek Cardalis i jak w upały bedzie się gorzej czuła to dodatkowo Karsivan. Ha ha i Keysi ma duży żołądek - to wiem bo ona kocha mniam mniam. Ważymy 10,3 kg no ale ona wielka baba - 38 cm w kłębie i bardzo gruba kość. Poza tym wg pani dr jak na 14 skończone latek to w bardzo dobrej kondycji :) Quote
Recommended Posts