Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ania0112 napisał(a):
my szelki sru do pralki i jak nowe potem są :)

mam jedna parę tylko. a dzis znowu do lasu idziemy tylko w innym składzie. Tj mój skład taki sam tylko inny inny ;)

ania0112 napisał(a):
trzeba było wziąć szelki z eko skórki :)

a chyba były nawet hmmmm. ale juz chyba kaski nie miałam :)

Posted

malawaszka napisał(a):
buuuahahaha a juści bo uwierzę :evil_lol:

heh TZ mnie tym razem juz ubije :evil_lol:

Chyba, ze kupie same szelki :lol:

Bo w koncu juz mają wystarczająco obroży... :diabloti:

Posted

ania0112 napisał(a):
to co ty robisz z obrożami? tylko nie mów ze psy do ds w nich wysyłasz...

Pewnie tak :lol:

Albo na biurku jej leżą :evil_lol:

AnkaG! koneicznie trzeba to nadrobić :evil_lol:

Posted

ania0112 napisał(a):
to co ty robisz z obrożami? tylko nie mów ze psy do ds w nich wysyłasz...

aaa z tego to już wyrosłam... kiedyś tak, ale już nigdy przenigdy - chyba ze sytuacja taka jak z Nari była - powiedzmy, że wyjątkowa, ale też mnie nauczyli - obiecanki cacanki, ze zwrócą za szelki...

AnkaG napisał(a):
bozzz wstyd ... bo moje mają tylko czerwone...

no wstyd wstyd :turn-l: bardzo nieszczęśliwe muszą być Twoje psy :roflt:

Saththa napisał(a):

Albo na biurku jej leżą :evil_lol:

noo to już prędzej :D leżą wszędzie właściwie, a jak są potrzebne to leżą nigdzie :mdleje:

Posted

malawaszka napisał(a):

:D leżą wszędzie właściwie, a jak są potrzebne to leżą nigdzie :mdleje:

Mam tak samo (ale ja jestem bałaganiara od zawsze). Nie tylko z obrożami, ale ze "spacerowymi" spodniami i butami.

Posted

A bo Nari to była panikara i potrafiła uciekać a w sklepach nie ma tych taksowych szelek tylko takie pajączki a z nich łatwiej uciec i ludzie prosili czy by mogli pozyczyć te co ma zeby była bezpieczna podczas podróży i pierwszych dni zanim uszyją im nowe a najbardziej czy by mogli je kupic. i monika w koncu się zgodziła ze za szelki mają wpłacicc kase na sznaucerki ... za szelki i tak wesprzec sznaucerki chceli i obiecywali i zapowiadali itp a skonczyło sie ze ani zł...

Posted

[quote name='marako']Mam tak samo (ale ja jestem bałaganiara od zawsze). Nie tylko z obrożami, ale ze "spacerowymi" spodniami i butami.

Ja mam obroze w jednym miejscu jakoś się z nimi ogarniam ale ogólnie to zawsze czegos szukam :)

[quote name='ania0112']A bo Nari to była panikara i potrafiła uciekać a w sklepach nie ma tych taksowych szelek tylko takie pajączki a z nich łatwiej uciec i ludzie prosili czy by mogli pozyczyć te co ma zeby była bezpieczna podczas podróży i pierwszych dni zanim uszyją im nowe a najbardziej czy by mogli je kupic. i monika w koncu się zgodziła ze za szelki mają wpłacicc kase na sznaucerki ... za szelki i tak wesprzec sznaucerki chceli i obiecywali i zapowiadali itp a skonczyło sie ze ani zł...

Aaaaaa szkoda...

NIc to przywlekłam zdjecia z wczoraj....

ale to te z FB bedą to CI co widzieli to widzieli...

Chociaż mam tez dodatkowe :)

Na zdjęciach Tazz Fix Poker i Diorka.

Diorka

Tutaj jest też Idefix :evil_lol:

Posted

Margi napisał(a):
Idefix ma słodką minkę.:loveu:

Zasadniczo żadna nowośc :lol:
zerduszko napisał(a):
Owsik? :razz:

Masz sznupa p&s :lol:

Owsik? P&S którego konkretnie? Tazz siwy jak durny.... TZ mowi ze to przeze mnie... :razz:

Posted

TZ tez siwy przez Ciebie?
Przebadaliśmy się - zwykłe zmiany starcze (zrobiliśmy USG wszystkich narządów) Zmiany w sercu niewielkie jak to wg pani dr ma 80% starych psów. Będziemy dawać lek Cardalis i jak w upały bedzie się gorzej czuła to dodatkowo Karsivan. Ha ha i Keysi ma duży żołądek - to wiem bo ona kocha mniam mniam. Ważymy 10,3 kg no ale ona wielka baba - 38 cm w kłębie i bardzo gruba kość. Poza tym wg pani dr jak na 14 skończone latek to w bardzo dobrej kondycji :)