malawaszka Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 no dawaj dawaj!!!! ja od dawna jakoś nie umiem zostawiać tych cholernych firanek :lol: Quote
marako Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 Nie martwcie się takimi drobnymi niedokładnościami w sztuce obcinania, ja niestety opitoliłam Hondzie brwi, bo wyrwała mi się, a ostrze świeżo po ostrzeniu pojechało za daleko o 3 cm. Musiałam wyrównać drugą stronę i teraz rok muszę czekać i nie mogę jej pokazywać nikomu, bo dziwnie wygląda z łysymi brwiami. Quote
malawaszka Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 marako napisał(a):Nie martwcie się takimi drobnymi niedokładnościami w sztuce obcinania, ja niestety opitoliłam Hondzie brwi, bo wyrwała mi się, a ostrze świeżo po ostrzeniu pojechało za daleko o 3 cm. Musiałam wyrównać drugą stronę i teraz rok muszę czekać i nie mogę jej pokazywać nikomu, bo dziwnie wygląda z łysymi brwiami. o jacie... wspólczuję - ja Lunie zmaściłam teraz grzywkę, chciałam jej odsłonić oczka, ale też mi się ruszyła i poszzzło :lol: tylko ona niewystawowa to mi to lotto, ale denerwuje jak patrzę na nią :lol: Quote
Saththa Posted June 11, 2014 Author Posted June 11, 2014 Pink napisał(a):To dawaj foty !!! dam... ale w niedziele?:P malawaszka napisał(a):no dawaj dawaj!!!! ja od dawna jakoś nie umiem zostawiać tych cholernych firanek :lol: a myslisz, ze ja umiem ? Hahahah :evil_lol: marako napisał(a):Nie martwcie się takimi drobnymi niedokładnościami w sztuce obcinania, ja niestety opitoliłam Hondzie brwi, bo wyrwała mi się, a ostrze świeżo po ostrzeniu pojechało za daleko o 3 cm. Musiałam wyrównać drugą stronę i teraz rok muszę czekać i nie mogę jej pokazywać nikomu, bo dziwnie wygląda z łysymi brwiami. nie martwie się;) p oprostu nie moge m uzrobic zdjecia zeby go było całego widac. :lol: malawaszka napisał(a):o jacie... wspólczuję - ja Lunie zmaściłam teraz grzywkę, chciałam jej odsłonić oczka, ale też mi się ruszyła i poszzzło :lol: tylko ona niewystawowa to mi to lotto, ale denerwuje jak patrzę na nią :lol: ja Tazzmankowi... wyciełam mugrzywke z jednej strony :diabloti: ale to co zostało z drugiej zaczesałam i jest super :multi: Quote
wilczy zew Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 Zaczesałaś na żel czy lakier :) Zdolna jesteś :multi: Quote
Saththa Posted June 12, 2014 Author Posted June 12, 2014 wilczy zew napisał(a):Zaczesałaś na żel czy lakier :) Zdolna jesteś :multi: na nic :) trzyma sie samo:lol: Quote
ulana Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 Ja Zibiego wyskubałam tydzień temu z jednej strony i taki chodzi niesymetryczny, bo nie miałam kiedy go skończyć. Muszę to zrobić do soboty - czeka nas wyjazd i nie mogę się pokazać z takim rozczochrańcem. :) No i wezmę w rękę maszynkę, hehe. Ciekawe czy z zostanie z niego jeszcze sznaucer... Na samą myśl o brwiach drżę, qrczę. Quote
3 x Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 [quote name='Saththa']tylko takie mi wyszło wczoraj... Fiksik :loveu: Quote
Saththa Posted June 12, 2014 Author Posted June 12, 2014 3 x napisał(a):Fiksik :loveu: Taaak :) To on :) Quote
Pink Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 Bosh a on co Taki powazny :crazyeye: pierwsze widze az sie zagapilam, bo uwierzyc nie moglam. Calkiem dobrze opitolenie wyszlo :eviltong: Quote
Saththa Posted June 12, 2014 Author Posted June 12, 2014 AnkaG napisał(a):no śliczny :) :) weszka napisał(a):Fix wygląda jak ze starego obrazu :) :):) marako napisał(a):Rozbrajająco uroczy. :loveu: wilczy zew napisał(a):zdolna jesteś :) :lol: Pink napisał(a):Bosh a on co Taki powazny :crazyeye: pierwsze widze az sie zagapilam, bo uwierzyc nie moglam. Calkiem dobrze opitolenie wyszlo :eviltong: No powazny bo idefix jak nie ejst rozbawiony i trzepniety i sie uspokaja to taki własnie melancholijny sie robi... i oczka ma bardzo smutne wtedy :( Quote
ulana Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 Cudowny. :loveu: Zapatrzony w jakieś bezkresy... Quote
Saththa Posted June 13, 2014 Author Posted June 13, 2014 [quote name='ulana']Cudowny. :loveu: Zapatrzony w jakieś bezkresy... wypatruje "zagrozenia" :razz: [quote name='WATACHA']Jaki dumny Fixsiu :) Wczorajsze : było na FB ale i tutaj przekopiuje chociaz juz chyba tylko AnkaG nie ma FB :evil_lol: Dziś jedziemy do Magdy :) Zabieram te Mendy i jedziemy. wracamy pewnie jutro :evil_lol: Quote
3 x Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 [quote name='Saththa'] było na FB ale i tutaj przekopiuje chociaz juz chyba tylko AnkaG nie ma FB :evil_lol: ja niby mam FB ale nie używam i Fixia nie widzialam nań Quote
Saththa Posted June 13, 2014 Author Posted June 13, 2014 3 x napisał(a):ja niby mam FB ale nie używam i Fixia nie widzialam nań A Masz mnie w znajomych? :evil_lol: Quote
3 x Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 Saththa napisał(a):A Masz mnie w znajomych? :evil_lol: nie ja to nawet niewirtualnych znajomych nie mam w znajomych mam za to kilkoro nieznajomych ale własnie jestem na etapie ich usuwania ;) mowilam, ze nie używam ;) Quote
Recommended Posts