Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie martwcie się takimi drobnymi niedokładnościami w sztuce obcinania, ja niestety opitoliłam Hondzie brwi, bo wyrwała mi się, a ostrze świeżo po ostrzeniu pojechało za daleko o 3 cm. Musiałam wyrównać drugą stronę i teraz rok muszę czekać i nie mogę jej pokazywać nikomu, bo dziwnie wygląda z łysymi brwiami.

Posted

marako napisał(a):
Nie martwcie się takimi drobnymi niedokładnościami w sztuce obcinania, ja niestety opitoliłam Hondzie brwi, bo wyrwała mi się, a ostrze świeżo po ostrzeniu pojechało za daleko o 3 cm. Musiałam wyrównać drugą stronę i teraz rok muszę czekać i nie mogę jej pokazywać nikomu, bo dziwnie wygląda z łysymi brwiami.

o jacie... wspólczuję - ja Lunie zmaściłam teraz grzywkę, chciałam jej odsłonić oczka, ale też mi się ruszyła i poszzzło :lol: tylko ona niewystawowa to mi to lotto, ale denerwuje jak patrzę na nią :lol:

Posted

Pink napisał(a):
To dawaj foty !!!

dam... ale w niedziele?:P
malawaszka napisał(a):
no dawaj dawaj!!!! ja od dawna jakoś nie umiem zostawiać tych cholernych firanek :lol:

a myslisz, ze ja umiem ? Hahahah :evil_lol:

marako napisał(a):

nie martwie się;)

p oprostu nie moge m uzrobic zdjecia zeby go było całego widac. :lol:

malawaszka napisał(a):
o jacie... wspólczuję - ja Lunie zmaściłam teraz grzywkę, chciałam jej odsłonić oczka, ale też mi się ruszyła i poszzzło :lol: tylko ona niewystawowa to mi to lotto, ale denerwuje jak patrzę na nią :lol:

ja Tazzmankowi... wyciełam mugrzywke z jednej strony :diabloti: ale to co zostało z drugiej zaczesałam i jest super :multi:

Posted

Ja Zibiego wyskubałam tydzień temu z jednej strony i taki chodzi niesymetryczny, bo nie miałam kiedy go skończyć. Muszę to zrobić do soboty - czeka nas wyjazd i nie mogę się pokazać z takim rozczochrańcem. :)
No i wezmę w rękę maszynkę, hehe. Ciekawe czy z zostanie z niego jeszcze sznaucer...
Na samą myśl o brwiach drżę, qrczę.

Posted

Bosh a on co Taki powazny :crazyeye: pierwsze widze az sie zagapilam, bo uwierzyc nie moglam.
Calkiem dobrze opitolenie wyszlo :eviltong:

Posted

AnkaG napisał(a):
no śliczny :)

:)
weszka napisał(a):
Fix wygląda jak ze starego obrazu :)

:):)
marako napisał(a):
Rozbrajająco uroczy.

:loveu:

wilczy zew napisał(a):
zdolna jesteś :)

:lol:
Pink napisał(a):
Bosh a on co Taki powazny :crazyeye: pierwsze widze az sie zagapilam, bo uwierzyc nie moglam.
Calkiem dobrze opitolenie wyszlo :eviltong:

No powazny bo idefix jak nie ejst rozbawiony i trzepniety i sie uspokaja to taki własnie melancholijny sie robi... i oczka ma bardzo smutne wtedy :(

Posted

[quote name='ulana']Cudowny. :loveu: Zapatrzony w jakieś bezkresy...

wypatruje "zagrozenia" :razz:

[quote name='WATACHA']Jaki dumny Fixsiu

:)

Wczorajsze :

było na FB ale i tutaj przekopiuje chociaz juz chyba tylko AnkaG nie ma FB :evil_lol:

Dziś jedziemy do Magdy :) Zabieram te Mendy i jedziemy. wracamy pewnie jutro :evil_lol:

Posted

[quote name='Saththa']

było na FB ale i tutaj przekopiuje chociaz juz chyba tylko AnkaG nie ma FB :evil_lol:

ja niby mam FB ale nie używam i Fixia nie widzialam nań

Posted

Saththa napisał(a):
A Masz mnie w znajomych? :evil_lol:

nie
ja to nawet niewirtualnych znajomych nie mam w znajomych
mam za to kilkoro nieznajomych
ale własnie jestem na etapie ich usuwania ;)

mowilam, ze nie używam ;)