ulana Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 Ja już raz straciłam dogo godzinę temu. Mam nadzieję, że nie będę miała podobnego numeru przed 20.00, bo chociaż na razie nikt moich nie chce, to widzę, że jakieś jednostki czają się na sam koniec i kto to wie na co? Podoba mi się sporo obróżek i to prawdę mówiąc tych największych. Muszę powiększyć psa :) Quote
malawaszka Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 aa idźcie Wy! już miałam wklepane co bym chciała, ale stwierdziłam, że jednak nie :lol: może na następnym :D Quote
Saththa Posted February 1, 2014 Author Posted February 1, 2014 heheheh to sie nazywa silna wolna :) Quote
zerduszko Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 [quote name='malawaszka']aa idźcie Wy! już miałam wklepane co bym chciała, ale stwierdziłam, że jednak nie :lol: może na następnym :D[/QUOTE] Tez siedzę i się zastanawiam brać czy nie brac :lol: Quote
Aśka Belkowska Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 [quote name='ulana'] Podoba mi się sporo obróżek i to prawdę mówiąc tych największych. Muszę powiększyć psa :)[/QUOTE] Mam to samo, właśnie zaczęłam pasienie mojej glizdy, choć troche trudno będzie przeskoczyć z 32 na 45 cm. :evil_lol: Quote
zerduszko Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 [quote name='Margi']Ja tam biorę.Jak się uda.:lol:[/QUOTE] Nie powinnam, nie powinnam, nie powinnam, nie powinnam, nie powinnam, nie powinnam :shake: Poka jaka :) Quote
ulana Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 [quote name='zerduszko']Tez siedzę i się zastanawiam brać czy nie brac :lol:[/QUOTE] Rzuć monetą ;) Quote
malawaszka Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 [quote name='Saththa']heheheh to sie nazywa silna wolna :)[/QUOTE] nie silna wola tylko pusty portfel :evil_lol: teraz czas na mnie bo mi się garderoba z leksza ściorała :D Quote
wilczy zew Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 Zerduszko sie skusila :-) Mamy poziomki :multi: Quote
marako Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 Ja tam nie wiem, co mam, bo mi post nie poszedł (z cenami optymalnymi) i musiałam wysłać jeszcze raz z cenami "na oko", czyli jedne za wysokie, a inne, być może za niskie, bo bez skonfrontowania z ostatnimi minutami licytacji. Quote
ania0112 Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 nie masz racji! twój post poszedł!!!!! 19:58 masz pierwszego posta. tam zobaczyłam ze moja obroza 46 dałas za 26 zł wiec ja pas, za to wziełas smycz która mnie juz nie interesowała i polarowa obroze tez zabrałąs ale ją zdązyłam odbic ale dawałam odswiez -zobaczyłam twój drugi post i myslałam ze to ten sam i przeoczyłam ze zerce mi ukradła mufinki!!! aaaa:placz: Quote
Margi Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 Normalnie można było zawału dostać w ostatniej minucie.:crazyeye: Quote
wilczy zew Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 Wolę allegro,bo tam ustawie maksymalna kwotę i luzik. Quote
malawaszka Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 hahaha czyste szaleństwo :lol: nie zaglądałam tam w końcówce żeby mi się nie udzieliło :lol: Quote
zerduszko Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 [quote name='ania0112']nie masz racji! twój post poszedł!!!!! 19:58 masz pierwszego posta. tam zobaczyłam ze moja obroza 46 dałas za 26 zł wiec ja pas, za to wziełas smycz która mnie juz nie interesowała i polarowa obroze tez zabrałąs ale ją zdązyłam odbic ale dawałam odswiez -zobaczyłam twój drugi post i myslałam ze to ten sam i przeoczyłam ze zerce mi ukradła mufinki!!! aaaa:placz:[/QUOTE] Nie płacz, nie można mieć wszystkiego... a ja tylko dwie dla dwóch psów :) i zostawiłam Ci 52! [quote name='wilczy zew']Wolę allegro,bo tam ustawie maksymalna kwotę i luzik.[/QUOTE] Tu tez tak mogłaś, zalicytować od razu za 50zl i nikt by Cie nie przebił :eviltong: Quote
ania0112 Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 ty może i zostawiłas ale marako nie :) ona szarpnęła się ale odbiłam :razz: powinnaś podziękowac marako ze zdublowała się bo przez to przegapiłam twoją propozycję :) Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło - mam pretekst do licytacji na następnym bazarku :p Quote
zerduszko Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 Hihihi, najważniejsze, żebym miała obie. Jak nie, to Ci ja odstąpić będę mogla :lol: Jeszcze teraz jakieś smyczki pasujące by się przydały :roll: To jak nie 52, to 18 i pewnie jakąś jeszcze :) Quote
ania0112 Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 znaczy ostatniego od zerduszka :) nie zauwazyłam ze twój Anka komentarz się pojawił :) Quote
ulana Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 Chyba mam co chciałam... Będzie żeglarski piesek w żeglarskiej obroży :) Quote
zerduszko Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 [quote name='ania0112']nie rozumiem ostatniego zdania :oops:[/QUOTE] Nr 18 i jeszcze ze 2 inne mi się podobają, z tych które licytowałaś :) Także którąś z 20, które licytowałaś musiałam Ci podebrać ;) Quote
Recommended Posts