Ania_i_Kropka Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 Miał na pewno. Tylko nie wiem czy jest nadal aktualne.:shake: Quote
paros Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Trzeba sprawdzić ogłoszenia i allegro :roll: Allegro jest ważne maksymalnie przez 2 tygodnie. Ja go tylko ogłaszałam w necie, nie wiem kto ogłaszał na allegro. :shake: Quote
Ania_i_Kropka Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 Lord nadal ma aktualne allegro. Moje ogłoszenia na psy.pl i alegratce też są aktualne. Quote
Ania_i_Kropka Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 Lordzik czeka i czeka i czeka...:placz: Quote
Jagoda1 Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 U nas coraz chłodniej, a Lordzik w boksie... Quote
Ania_i_Kropka Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 Wczoraj Lordzik leżał w swoim boksie, na nasz widok wstał i potrzedł do furtki gotowy na spacer. Niestety musiał zostać w klatce, ponieważ pół dnia padało. Posiedziałam z nim po klepałam po kochanej główce. Quote
Jagoda1 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Czy nie ma ludzi z dobrym sercem? Lordziku, pokazuj swoją mordkę... Quote
Ania_i_Kropka Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 Diorek nie żyje :placz::placz::placz: Dzisiaj rano pracownik znalazł go martwego w boksie. Najprawdopodobniej jego serduszko nie wytrzymało. Lord cały dzień chodzi jak ogłupiały po całej klatce i szuka swojego małego przyjaciela. Quote
Jagoda1 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Lordziku, tak mi przykro... Diorek [*] Quote
Ania_i_Kropka Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 Wczoraj wieczorem Lord po raz pierwszy odkąd jest w schronisku wył. Dzisiaj siedzi smutny w swojej klatce. Quote
Ania_i_Kropka Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 Lordzik pilnie potrzebuje domu. Stracił jedynego przyjaciela, który go wspierał w trudnych chwilach:placz: Quote
paros Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Ania_i_Kropka napisał(a):Lordzik pilnie potrzebuje domu. Stracił jedynego przyjaciela, który go wspierał w trudnych chwilach:placz: Diorek :-( To przykre, że stracił przyjeciela i został sam :shake: :-( Na pewno bardzo to przeżywa a nie jest młodym psiakiem :-( Quote
ewatr Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Diorku [']['][']:-( Lordziku jedyny przyjaciel cie odszedł .............tak mi przykro ! Quote
kate89 Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [`] [`] [`] Diorku teraz bedzie ci juz tylko lepiej...biegaj szczęśliwy za TM ... Diorka nie udało nam sie uratowac..Lord pozostał teraz sam sobie,nie ma juz swojego przyjaciela z którym dzielił te trudne chwile... domku gdzie jestes ?? Hopamy Quote
patch75 Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 dopiero doczytalam:-( ja mialam jakies dziwne przeczucie co do diora, nie wiem czemu:-( cos koniecznie trzeba zrobic z lordem, przeciez on sam tam nie wytrzyma! tego sie obawialam Quote
Jagoda1 Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Lord, po stracie przyjaciela jeszcze bardziej potrzebuje domu. Quote
Ania_i_Kropka Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 Dzisiaj Lordzik czuł się troszkę lepiej. Widać po nim, że strasznie tęskni. Quote
Gonitwa Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Może znaleźć mu jakiegoś towarzysza lub wysterylizowaną towarzyszkę? Żeby nie zostawał tak całkiem sam... Lord ma allegro założone przez dziewczyny z forum pomocy goldenom... Czy oprócz tego mały ma jakieś ogłoszenia? Gdzie? Quote
Ania_i_Kropka Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 Gonitwa napisał(a):Może znaleźć mu jakiegoś towarzysza lub wysterylizowaną towarzyszkę? Żeby nie zostawał tak całkiem sam... Lord ma allegro założone przez dziewczyny z forum pomocy goldenom... Czy oprócz tego mały ma jakieś ogłoszenia? Gdzie? Lord ma w klatce kolegę i koleżankę. Jednak to Diorek był jego najlepszym przyjacielem, który był zawsze blisko niego. Towarzyszył mu u weterynarza. Leżał przy nim gdy ten nie mógł się podnieść. Lord jest na pewno na ale gratce, psy.pl i 4lapy. Dziewczyny ogłaszały go jeszcze w innych miejscach. Quote
Gonitwa Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Kurczę martwię się o niego- nie wygląda dobrze. Dziewczyny z goldenkowego też na głowie stają by mu pomóc... Żadnego zainteresowania? Quote
Recommended Posts