Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 894
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trzeba sprawdzić ogłoszenia i allegro :roll: Allegro jest ważne maksymalnie przez 2 tygodnie. Ja go tylko ogłaszałam w necie, nie wiem kto ogłaszał na allegro. :shake:

Posted

Wczoraj Lordzik leżał w swoim boksie, na nasz widok wstał i potrzedł do furtki gotowy na spacer. Niestety musiał zostać w klatce, ponieważ pół dnia padało. Posiedziałam z nim po klepałam po kochanej główce.

Posted

Diorek nie żyje :placz::placz::placz:

Dzisiaj rano pracownik znalazł go martwego w boksie. Najprawdopodobniej jego serduszko nie wytrzymało.

Lord cały dzień chodzi jak ogłupiały po całej klatce i szuka swojego małego przyjaciela.

Posted

Ania_i_Kropka napisał(a):
Lordzik pilnie potrzebuje domu. Stracił jedynego przyjaciela, który go wspierał w trudnych chwilach:placz:

Diorek
  • :-(

To przykre, że stracił przyjeciela i został sam :shake: :-( Na pewno bardzo to przeżywa a nie jest młodym psiakiem :-(

• Posted

[`] [`] [`] Diorku teraz bedzie ci juz tylko lepiej...biegaj szczęśliwy za TM ...
    Diorka nie udało nam sie uratowac..Lord pozostał teraz sam sobie,nie ma juz swojego przyjaciela z którym dzielił te trudne chwile...
    domku gdzie jestes ??
    Hopamy

Posted

dopiero doczytalam:-( ja mialam jakies dziwne przeczucie co do diora, nie wiem czemu:-(
    cos koniecznie trzeba zrobic z lordem, przeciez on sam tam nie wytrzyma! tego sie obawialam

Posted

Może znaleźć mu jakiegoś towarzysza lub wysterylizowaną towarzyszkę? Żeby nie zostawał tak całkiem sam...

Lord ma allegro założone przez dziewczyny z forum pomocy goldenom...

Czy oprócz tego mały ma jakieś ogłoszenia? Gdzie?

Posted

Gonitwa napisał(a):
    Może znaleźć mu jakiegoś towarzysza lub wysterylizowaną towarzyszkę? Żeby nie zostawał tak całkiem sam...

Lord ma allegro założone przez dziewczyny z forum pomocy goldenom...

Czy oprócz tego mały ma jakieś ogłoszenia? Gdzie?

Lord ma w klatce kolegę i koleżankę. Jednak to Diorek był jego najlepszym przyjacielem, który był zawsze blisko niego. Towarzyszył mu u weterynarza. Leżał przy nim gdy ten nie mógł się podnieść.

Lord jest na pewno na ale gratce, psy.pl i 4lapy. Dziewczyny ogłaszały go jeszcze w innych miejscach.