Ania_i_Kropka Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 Oby coś z tego wyszło. Lordzi zasługuje na prawdziwy domek. Quote
nati_92 Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Trzymam kciuki za aukcje :lol: A w sobote Lordzik chciał iść na długi spacerek ale łapki odmówiły tuż przy boksie. Więc z trudem odciągnęłam go na kawałek trawki i lezał tam pozniej. Ale mimo wszystko próbował po woli dojść przed schronisko do ludzi.:loveu: Kochany psiak z niego:loveu: On tak bardzo potrzebuje człowieka:loveu: A z moich obserwacji to z łapkami coraz gorzej....:-( Lordzik hop po nowy domek!! Quote
DarkAngels Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 nati_92 napisał(a): A z moich obserwacji to z łapkami coraz gorzej....:-( Lordzik hop po nowy domek!! Też tak myśle. Dzisiaj jak mnie zobaczył to podszedł do siatki i odrazu sie położył. Spojrzał na mnie tak jakby chciał mi powiedzieć, że nie ma już siły chodzić i że chce do domu :-( Hopamy na pierwszą!!!!! On musi znaleźć domek !!!! Quote
Ania_i_Kropka Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 Dzisiaj Lordzik dostał steryd na łapki. Wczoraj wieczorem miał problemy ze wstawaniem:-(. Dzisiaj było już dużo lepiej. Lordzik błaga o domek:placz: Quote
DarkAngels Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Ania_i_Kropka napisał(a):Dzisiaj Lordzik dostał steryd na łapki. Wczoraj wieczorem miał problemy ze wstawaniem:-(. Dzisiaj było już dużo lepiej. Lordzik błaga o domek:placz: Kto go pokocha? On nie może być już dłużej w schronisku :-( Quote
Ania_i_Kropka Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 Lordzik musi jak najszybciej trafić do ciepłego domku.:placz: Jego łapki są w coraz gorszym stanie. Quote
DarkAngels Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Lordzik hopaj szybko po swój domek :) Tylko szybko ! :) Quote
nati_92 Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Ania_i_Kropka napisał(a):Dzisiaj Lordzik dostał steryd na łapki. Wczoraj wieczorem miał problemy ze wstawaniem:-(. Dzisiaj było już dużo lepiej. Lordzik błaga o domek:placz: Kiedy wyciagałyśmy go z klatki odrazu runał na ziemie i wlepił we mnei te swoje oczka.... Jemu jest co raz ciężej, klatka w schronisku jest zaciasna on potrzebuje domku Quote
patch75 Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 jezu, jakie to przygnebiajace-tyle czasu bez domu i te problemy z lapami:shake: Quote
Ania_i_Kropka Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 Lordzik nie zasłużył sobie na takie życie na starość. On musi znaleźć dom:placz: Quote
DarkAngels Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Hopamy na pierwszą stronkę i domu poszukujemy ... On musi znaleźć jak najszybciej domek. Quote
Ania_i_Kropka Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 Lord czeka...Siedzi sobie w klatce z Diorem i wypatruje...Oczekuje...Nasłu****e...Zastanawia się kiedy przyjdzie ktoś kto okaże mu odrobinę zainteresowania, zawoła do siebie i przytuli. Tak bardzo tego pragnie. Tak kocha ludzi...Jego miłość jest szczera...Każdego dnia zastanawia się "dlaczego nie wybrali właśnie mnie...czy jestem za brzydki??...może za stary??...a może myślą że już się pogodziłem ze swym losem, że uznałem schronisko za swój dom?? ale prawda jest inna, mam co jeść, mam gdzie spać, nawet mam wspaniałego kolegę - ale nic nie jest w stanie zastąpić mi ciepłego kochającego domku...potrzebuję człowieka, chcę czuć się potrzebny, kochany...ale to tylko marzenie psa ze schroniska..." Quote
DarkAngels Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='Ania_i_Kropka']Lord czeka...Siedzi sobie w klatce z Diorem i wypatruje...Oczekuje...Nasłu****e...Zastanawia się kiedy przyjdzie ktoś kto okaże mu odrobinę zainteresowania, zawoła do siebie i przytuli. Tak bardzo tego pragnie. Tak kocha ludzi...Jego miłość jest szczera...Każdego dnia zastanawia się "dlaczego nie wybrali właśnie mnie...czy jestem za brzydki??...może za stary??...a może myślą że już się pogodziłem ze swym losem, że uznałem schronisko za swój dom?? ale prawda jest inna, mam co jeść, mam gdzie spać, nawet mam wspaniałego kolegę - ale nic nie jest w stanie zastąpić mi ciepłego kochającego domku...potrzebuję człowieka, chcę czuć się potrzebny, kochany...ale to tylko marzenie psa ze schroniska..." Hopaj na pierwszą stronkę. Ty musisz znaleźć domek :) !!! :mad: Quote
Ania_i_Kropka Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 Mam lordzikowe plakaty do rozwieszenia:lol: Czy ktoś reflektuje? Quote
DarkAngels Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Ania_i_Kropka napisał(a):Mam lordzikowe plakaty do rozwieszenia:lol: Czy ktoś reflektuje? Ja też chcem Lordzikowe plakaciki. Zostaw w schronisku jak możesz :) Quote
Ania_i_Kropka Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 Proszę bardzo. Będę w piątek to zostawię w biurze. Quote
DarkAngels Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Ania_i_Kropka napisał(a):Proszę bardzo. Będę w piątek to zostawię w biurze. Dziękuje. W poniedziałek odbiore :) Quote
Ania_i_Kropka Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 Kto jeszcze pomoże w rozwieszaniu plakacików? Quote
Ania_i_Kropka Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 Dla Ciebie mam już odłożoną część plakatów:cool3:. Jak wrócisz to się ode mnie nie uwolnisz:evil_lol: Quote
Recommended Posts