haker11 Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Wiem że może to trochę głupie pytanie ale jednaj je zadam! Czy pomimo swojej choroby Lord nadawał by się do mieszkania w ciepłej budzie? Quote
Ania_i_Kropka Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 Jeżeli buda była by cieplutka i Lordzik nie byłby narażony na dużą wilgoć i spędzanie całego dnia na zimnej ziemi ( wystarczyła by gruba warstwa słomy dookoła budy). Lordzik musiałby również odwiedzać weterynarza i brać leki na łapki. Jeżeli te wszystkie warunki byłyby spełnione myślę, że Lord poradziłby sobie. Quote
haker11 Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 A czy wiadomo jaki jest jego stosunek do kotów? Quote
Ania_i_Kropka Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 Gdy chodzi luzem po schronisku nie zwraca uwagi na schroniskowe koty. Gdy któryś podejdzie z blisko próbuje go odstraszyć i idzie w jego stronę, jednak nigdy nie był w stosunku do nich agresywny. Quote
Ania_i_Kropka Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 Lord czeka...Siedzi sobie w klatce z Diorem i wypatruje...Oczekuje...Nasłu****e...Zastanawia się kiedy przyjdzie ktoś kto okaże mu odrobinę zainteresowania, zawoła do siebie i przytuli... Quote
AnkaRa Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Czy lapki Lorda maja sie juz troszke lepiej? Latwiej mu juz chodzic?? Quote
Ania_i_Kropka Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 AnkaRa napisał(a):Czy lapki Lorda maja sie juz troszke lepiej? Latwiej mu juz chodzic?? Z łapkami bez zmian. Na szczęście robi się coraz cieplej i Lordzik może powygrzewać sie na słońcu co bardzo mu pomaga. 2 tygodnie temu, gdy wraz z Diorem uciekli mi z klatki to Lordzik nawet kawałek podbiegł gdy próbowałam go złapać. Quote
Ania_i_Kropka Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Jutro Lordzik pójdzie na spacerek, oczywiście z małym Diorem. Quote
Shantee Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Takie tragedie się dzieją.. Ja sie normalnie poryczałam..;( Hop do góry Lordziku :( =* Quote
DarkAngels Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Shantee napisał(a):Takie tragedie się dzieją.. Ja sie normalnie poryczałam..;( Hop do góry Lordziku :( =* Nom. Ja to niewiem jak to sie dzieje :shake: Psy to cudowne stworzenia ... niektórzy ludzie sa slepi :-( Quote
haker11 Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Lord pokazać się światu! Napewno w końcu do Ciebie los też się uśmiechnie! Quote
Joannka Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Kochany piesio :loveu: Nie czytałam całego wątku ale może ogłoszenia w gazetach regionalnych by coś dały? Przeważnie gazety robią to za darmo. Quote
Ania_i_Kropka Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 Lord był kilkakrotnie ogłaszany w Gazecie Olsztyńskiej. Zawsze było tak samo. Jak ktoś się nim zainteresował to rezygnował gdy dowiedział się, że ma 7 lat. :angryy: Quote
haker11 Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Ja nie rozumiem takich ludzi! To ja mojego siedmiolatka też powinnam się pozbyć bo co to za przyjaciel! Take "staruszki" SIEDMIO LETNIE do niczego sie juz nie nadają!:angryy: :angryy: Quote
nati_92 Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Lordzik wczoraj utwierdzał czynny protest we wchodzeniu do klatki do wieczora lezał na trawce....:cool3: Quote
DarkAngels Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Lordzik hopaj na pierwsza stronke :) Tam czeka na Ciebie Twój domek :) Quote
Recommended Posts