Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 894
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiem, że jestem tylko małym, starym i nikomu nie potrzebnym kundelkiem, wiem, że pewnie nikt mnie nie posłucha, ale i tak powiem co czuję i czego pragnę.
Czuję się strasznie samotny, nie mam nikogo, kogoś kogo mógłbym kochać swoim wielkim psim sercem, kogoś kto odwzajemnił by moje uczucia i pozwolił poczuć się bezpiecznym i potrzebnym.
BŁAGAM WAS NIE POZWÓLCIE ZMARNIEĆ NAM W SCHRONISKU. POTRZEBUJEMUY TAK NIEWIELE. WYSTARCZY NAM PEŁNA MISKA, SPACERY I MIŁOŚĆ.
Piszę nas ponieważ pragnę nowego domu nie tylko dla siebie, ale i dla mojego najlepszego kumpla Lorda. Przyznam się Wam, że gdyby Lordzik znalazł nowy dom a ja zostałbym w schronisku i tak bym się cieszył, że choć jemu się udało. Ja jestem już stary, ale zdrowy, a Lordzik ma chora łapki i z każdym dniem czuje się gorzej. Są dni kiedy biedaczek nie może się podnieść. Nie mogę patrzeć jak cierpi, ale jestem dzielny i zawsze jestem przy nim. On ma tylko mnie. Błagam podarujcie dom Lordowi, on nie może zostać tu dłużej. Błagam Dior.

Posted

"Ludzie mówią, ze nie jestem taki stary żeby mieć problemy z łapkami...ale to nie tylko wiek i wilgoć...po prostu czasem mam dość...nie chce mi sie wstać...po prostu czasem brakowało mi sil bo nie mam dla kogo walczyć...pod dawalem sie...teraz staram sie myśleć pozytywnie...opiekują sie mną wspaniale osoby...dbają o to bym sie nie przemęczał ...przytulają...dobrze mi z nimi...ale chciałbym czegoś więcej...własnego CZłOWIEKA..."

Posted

mały i duży ,czarny i biały bardzo proszą :-(

kto może dać im ciepły kąt i nadzieje ,

że i strasze schorowane psiaki maja jeszcze po co żyć?:oops:

Posted

widze Paros :loveu: na wątku czyli jak mniemam Lordzik ma ogłoszenia ;) gdzie sie da ? Jakby co to moge słuzyc allegro bo nie pamietam czy psiak ma .......... tyle juz tych psich poszukiwaczy domów że trudno spamiętać gdzie który ogłoszony !

Posted

Dzisiaj Lordzik czuł się lepiej. Biała paskuda z małą czarną paskudką uciekły mi dzisiaj z klatki:evil_lol:, gdy wyciągaliśmy ich koleżankę na sesje zdjęciową. Lordzik popatrzył na mnie takim wzrokiem jakby mówił " nie jestem jeszcze taki stary i chory jak wam sie wydaje.."

Posted

Ania_i_Kropka napisał(a):
Dzisiaj Lordzik czuł się lepiej. Biała paskuda z małą czarną paskudką uciekły mi dzisiaj z klatki:evil_lol:, gdy wyciągaliśmy ich koleżankę na sesje zdjęciową. Lordzik popatrzył na mnie takim wzrokiem jakby mówił " nie jestem jeszcze taki stary i chory jak wam sie wydaje.."

Fajne te paskudy ;) :multi: zeby jeszcze dom znalazły !!!

Posted

Lord czeka...Siedzi sobie w klatce z Diorem i wypatruje...Oczekuje...Nasłu****e...Zastanawia się kiedy przyjdzie ktoś kto okaże mu odrobinę zainteresowania, zawoła do siebie i przytuli. Tak bardzo tego pragnie. Tak kocha ludzi...Jego miłość jest szczera...Każdego dnia zastanawia się "dlaczego nie wybrali właśnie mnie...czy jestem za brzydki??...może za stary??...a może myślą że już się pogodziłem ze swym losem, że uznałem schronisko za swój dom?? ale prawda jest inna, mam co jeść, mam gdzie spać, nawet mam wspaniałego kolegę - ale nic nie jest w stanie zastąpić mi ciepłego kochającego domku...potrzebuję człowieka, chcę czuć się potrzebny, kochany...ale to tylko marzenie psa ze schroniska...":placz::placz::placz:

Posted

"hmy...i znowu nic...kolejny dzień w schronisku...nikt mnie nie przytulił, nikt nie powiedział że mnie potrzebuje...nikt nawet o mnie nie zapytał...to takie trudne...i przykre...może jutro będzie lepiej...może

Posted

Lordzik już tak długo czeka. Czy jeszcze los się do niego uśmiechnie? Nikt się nim nie interesuje, nikt o niego nie pyta.:shake: On tak strasznie chce być kochany, mieć swojego człowieka. Dobrze, że chociaż ma Diorka, przyjaciela na dobre i złe.