Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 412
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

KaRa_ napisał(a):
Udało mi się dzisiaj od znajomego co na targach pracuje,że wejściówka będzie kosztować 15zł :)

Mam pytanie , wejściówki będą kosztować 15 zł dla dorosłych i dla młodzieży?
czy dla dorosłych wejściówka będzie drożej kosztowała ? :)

Posted

U mnie mama pokręciła z kopertami, wszystko się zgadza już ;-) Mam dwa potwierdzenia na oba dni, komplet numerków i do tego dwa talony na katalog :evil_lol: (Czyżby liczyli 2x baby jako 1x dorosły? ;) )

Posted

Czy ktoś może wie czy będzie można wejść na hale z kundelkiem ? Bo raczej na zgłoszenie mnie z kundelkiem nie wpuszczą.
Czy gdzieś koło tych hal jest trawa żeby piesek mógł się załatwić ?

Posted

Poszukuję transportu na wystawę do Poznania bez psa. Interesuję mnie ktoś kto zostaje na wystawie na dwa dni.
Dokładam się do kosztów paliwa. Miasta w których mogę wsiąść to:
Rybnik,Racibórz,Bytom,Zabrze,Chorzów,Katowice,Opole i ich okolice to kwestia dogadania się.
Czekam na odpowiedź :)

Posted

Hej czy ktoś zna program pokazów na wystawie? Chodzi mi o pokazy posłuszeństwa, agility i inne które organizują co roku przy okazji wystaw.
I jeszcze jedno pytanie. Pamiętam że w zeszłym roku były stoiska z akcsoriami dla psów. Czy ktos się orientuje czy w razie czego będzie tam można kupić karmę Bosch Puppy, bo w żadnym sklepie nie mogę dostać a w internetowych każą czekać co najmniej półtora tygodnia (a mnie się kończy i muszę mieć nową paczkę do końca tygodnia).

Posted

Lottie napisał(a):
Hej czy ktoś zna program pokazów na wystawie? Chodzi mi o pokazy posłuszeństwa, agility i inne które organizują co roku przy okazji wystaw.
I jeszcze jedno pytanie. Pamiętam że w zeszłym roku były stoiska z akcsoriami dla psów. Czy ktos się orientuje czy w razie czego będzie tam można kupić karmę Bosch Puppy, bo w żadnym sklepie nie mogę dostać a w internetowych każą czekać co najmniej półtora tygodnia (a mnie się kończy i muszę mieć nową paczkę do końca tygodnia).

Stoiska z akcesoriami będą z cała pewnością.
A co do zakupów karmy Bosch wysłałabym zapytanie do dystrybutora :)

Posted

Kochani szukam transportu dla suczki z Poznania do Warszawy i dla pieska terriera Z Poznania do Wrocławia. Czy któs jest z tamtych okolic i byłby w stanie zgarnąć pieski ?
Kontakt na pw pliss :)

Posted

Nika napisał(a):
Stoiska z akcesoriami będą z cała pewnością.
A co do zakupów karmy Bosch wysłałabym zapytanie do dystrybutora :)

Bosch jest raczej zawsze w Poznaniu, mają fajne stoisko - duże.

Posted

witam, poszukuje miejsca w samochodzie jadącym ze Szczecina w sobotę rano - jedna osoba +piesio - basset hound , wracam w niedzielę ,oczywiście dokładam się do paliwa , jeżeli ktoś mógłby nas zabrać - proszę o maila na glorin@poczta.fm, pozdrawiam

Posted

Mam do Was pytanie, trochę się nie orientuję, a Wy wiecie na pewno...
Jak sprawdzić kto wystawia jakiego psa w konkretnej grupie? Klikam na plan sędziowania i pokazuje mi, że w pośredniej jest tyle, szczeniąt tyle... Osobno w pdf w wykazie wystawców owszem, są nazwiska, ale nie ma napisane jakie psy...

Posted

Bonsai napisał(a):
Mam do Was pytanie, trochę się nie orientuję, a Wy wiecie na pewno...
Jak sprawdzić kto wystawia jakiego psa w konkretnej grupie? Klikam na plan sędziowania i pokazuje mi, że w pośredniej jest tyle, szczeniąt tyle... Osobno w pdf w wykazie wystawców owszem, są nazwiska, ale nie ma napisane jakie psy...

niestety oficjalnie takiej możliwości nie ma, a z tego co wiem to nawet "znajomości" w oddziale poznańskim nie bardzo się przydają bo ta wiedza w tym oddziale jest podobno ściśle chroniona ;)