Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 412
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Frytela napisał(a):
Oj te gryzaki, schodzą nagle 10 razy szybciej :evil_lol: małe skutecznie nadrabiają za staruchy ;)

aż się boję ile u mnie tego będzie szło, bo ja na uczelnie a szczyle muszą mordeczki czymś zapchać :roll:

Posted

Zawszę samochód można gdzieś indziej zaparkować :P
Jadąc np. z takiej Warszawy z dwoma psami to wychodzi koszt ok 500zl czyli tyle jak jechać na zagraniczną wystawę...

Posted

ale jak już się ma dwa burki, to z reguły ma się dwie klatki itd, więc wygodniej wjechać, a nie nosić wszystko przez całe targi samemu po kilka kursów ;-) Za rok to sobie daruję, albo co najwyżej pojadę z jednym, pociągiem :lol:

Posted

Guciek napisał(a):
ale jak już się ma dwa burki, to z reguły ma się dwie klatki itd, więc wygodniej wjechać, a nie nosić wszystko przez całe targi samemu po kilka kursów ;-) Za rok to sobie daruję, albo co najwyżej pojadę z jednym, pociągiem :lol:

Pojedziemy razem :evil_lol: co ty na to? ;)
W każdym razie trza oszczędzać teraz jak się da a więc będe kombinować z tym parkingiem :evil_lol:

Posted

Guciek napisał(a):
Dużo nie, ale są. Sam parking w poznaniu to 50zł/jeden dzień... Czyli dla kogoś, kto np. zgłasza dwa psy na dwa dni, z parkingiem to są mega koszty :] Jeśli kiedykolwiek miałaś do czynienia z ZKwP to zapewne wiesz, że nic z tym się nie da zrobić ;-) Pozostaje bojkotować, ale tytuł kusi.. ;)

Acha no to masakra :crazyeye::crazyeye::crazyeye: 50zł za parking........... :angryy:
Ja jeszcze nie miałam do czynienia z ZKP i nie wiem jak to z nimi jest, a wystawy planuję dopiero na 2011 ponieważ mój przyszły czampion narazie ma 4 tygodnie i jeszcze grzeje dupkę przy mamusi ;) Ale dziwne mi się to wydaje że będąc członkiem nie ma się na nic wpływu... A ja w dodatku będę członkiem "najdroższego oddziału w Europie" jak to ktoś tutaj nazwał :razz:

Posted

zgłosilam psa na wystawęl listopadową. To nasza pierwsza wystawa (klasa szczeniat), nie wiem czy wszystko zrobilam ok, wiec zadzwonilam i niby jest ok, ale na maila nie dostalam nic????

mam nadzieje ze wyniosę pozytywne wrażenia z tej wystawy....

czy mąż moze ze mną wejsc czy musi za siebie płacic?

Posted

Motylek1007- na zgłoszenie może wejść za darmo jedna osoba. Następna musi zapłacić.

Fakt, ceny w Pń to skandal, 5 dych za parking to zwyczajne zdzierstwo. Na szczęście wokół jest trochę miejsca gdzie można zaparkować i nie trzeba za dużo chodzić.

Posted

asiol napisał(a):
Motylek1007- na zgłoszenie może wejść za darmo jedna osoba. Następna musi zapłacić.

heh.... szkoda ;/

ja dzownilam do Związku, Pani powiedziala ze zgłoszenie zostalo przyjęte. Zaplacilam cene niższą, skoro przedłużyli termin zgłaszania psow i uważam ze skoro pani mi telefonicznie potwierdzila ze wszystko jest ok, to jest ok i nic nie dopłacam

Posted

Do mnie dzwonili w piatek że mam inaczej zgłoszone niz opłacone i....
nieźle trzasnełam sie zgłaszając moje stworzonka ;) Miła pani kazała mi napisać maila i to naprawią, napisałam no i czekam na efekt ;)
Tyle dobrego :evil_lol:

Posted

Frytela napisał(a):
Do mnie dzwonili w piatek że mam inaczej zgłoszone niz opłacone i....
nieźle trzasnełam sie zgłaszając moje stworzonka ;) Miła pani kazała mi napisać maila i to naprawią, napisałam no i czekam na efekt ;)
Tyle dobrego :evil_lol:

co zs odwalila :evil_lol:

Posted

Ja już nie mogę się doczekać, bo będzie to moja pierwsza wystawa w Poznaniu i służe pomocną ręką :) Ale cena z parking na prawdę duża, a ostatnio czytałam, że ktoś uznał, że 15 zł to dużo za parking w legionowie :)

Posted

ATHENA napisał(a):
w rzedłużonym terminie za KAŻDEGO PSA Z KAŻDE KLASY trzeba zapłacić 150 zł :(

no jak to?????? ja zaplacilam 60zł, zadzownilam czy zgłoszenie jest OK i ta pani mi powiedziala ze jest OK i przyjete

Posted

ATHENA napisał(a):
w rzedłużonym terminie za KAŻDEGO PSA Z KAŻDE KLASY trzeba zapłacić 150 zł :(

dwa dni to jest 3oo zł plus jeszcze hotel itp masakra ...

Posted

motylek1007 napisał(a):
no jak to?????? ja zaplacilam 60zł, zadzownilam czy zgłoszenie jest OK i ta pani mi powiedziala ze jest OK i przyjete

Może pani w oddziale powiedziała tylko o zgłoszeniu, a nie o płatności...

Posted

Shetanka napisał(a):
Może pani w oddziale powiedziała tylko o zgłoszeniu, a nie o płatności...

ale ja zapytałam czy wszystko jest ok, bo pierwszy raz psa zgłaszałam i powiedziala ze tak i mam czekac teraz az przyjdzie numerek do domu

Posted

NARESZCIE udało mi się zalogowac, od kilku dni próbuję dobić się do wątku tej wystawy...Otóż ja też zgłosiłam mojego szczeniaka w przedłużonym terminie. Jeśli mnie pamięć nie myli na stronie głównej widniała informacja, że dla osób, które zgłosiły psa w 1 terminie, a wpłacają kasę po nim - opłata jest wyższa. Natomiast dla tych, którzy zgłosili psa w drugim terminie, na czas, cena jest normalna...Ja za swojego babyka płaciłam 60zł, odpukać nikt do mnie nie dzwonił i nie pisał w tej sprawie. Wydało mi się jednak logiczne, że przedłużenie terminu wiąże się z normalnymi cenami. Jeśli ma to wyglądać inaczej to wycofamy się. Nie będę płacić 300zł za socjal, 120 to już i tak spora sumka ;-) + podróż, +nocleg...Mam nadzieję, że na stronie zkwp szybko pojawi się jakieś wyjaśnienie tej sytuacji, bo nie wiem już, czy interpretowałam treść strony tak by mi było na rękę, czy to niektórzy z Was nie doczytali....

Posted

Ja tak samo jak @mosca zgłaszałem psa w 2 terminie i płaciłem normalnie (tj.120zł) po czym po tygodniu zadzwoniłem do zk bo nie dostałem potwierdzenia zgłoszenia na meila. Powiedziano mi, że wszystko jest ok, potwierdzeń na meila nie wysyłają i mam czekać na numerek.

Posted

[FONT=Times New Roman][FONT=verdana][FONT=Tahoma][/FONT][/FONT][/FONT]ZKwP Poznań

[FONT=Times New Roman][FONT=verdana][FONT=Tahoma]Termin przyjmowania zgłoszeń: [/FONT][FONT=Tahoma] 25.09.2010[/FONT][/FONT][/FONT]

[FONT=Times New Roman][FONT=Tahoma]Opłaty za psy zgłoszone w terminie do 12.09.2010 a wnoszone po 12.09.2010 r.
- za każdego psa (także klasa baby, szczeniąt i weteranów) 150,00 zł[/FONT][/FONT]

Jak dla mnie to oczywiste, że po 12tym żądają już kwoty 150zł od psa.
Ale wątpię aby się pluli jakby jakiś odsetek zapłacił im w terminie pierwszym bo tak czy siak nie tracą... na organizacje mają, na pokrycie kosztów sędziów, na katalog itp...

Posted

Jeeeesu......po co Państwo się tak gimnastykujecie z tym Poznaniem ? Nie lepiej zrobić jak większośc ? ..olać tą wystawę i pojechać za tą kasę za granice chociażby do Czech? No chyba ,że któryś z psiaków umrze bez tytułu "Zw.Polski" to wtedy warto pojechać za każdą kasę. Miłego parkowania wszystkim za 50 dyszek:)