Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja zaglądam, ale tzreba jeszcze do owczarkowatych cioteczek powysyłać info, ja nie mam czasu mam tyle boksiowych bied, że nie wiadomo w co ręce włożyć. Wcześniej trochę powysyłałam pw, ale Martka niech przeleci jeszcze dokładnie wątek bo tam ciocie się deklarowały a ona im pw nie wysłąła z nr konta!

• Replies 352
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

???? wysłałam pw z numerem konta do wszystkich osób, które na tym wątku napisały,że coś przeleją, chyba że ktoś Ci coś napisał Kapsel a ja o tym nie wiem?

wyślę schronisku w tym tygodniu to co się uzbierało.

edit: wpłynęła wpłata od maggiejan. dziękujemy!

Posted

Super że dziewczynka ma porobione badania. Poproszę w takim razie o numer konta.
I z góry przepraszam, nie zdołam teraz wpłacić całej deklarowanej kwoty, mój staruszek miał tydzień temu nieplanowaną operację, która skutecznie zdrenowała mi portfel...

Ta jej śledziona mnie martwi :( Bugajski też miał zmiany w śledzionie, przy okazji usg wykazało nowotwór jąder. I wszyscy lekarze kazali najpierw usunąc śledzionę. No, ale u niego chyba nie było pewności, że to tylko krwiak, nie pamiętam już dokładnie...

Posted

PawelParos napisał(a):
a dlaczego schronisku jak Smoczyca na tymczasie?

ponieważ ja, jako wolontariuszka, pośredniczę tylko w tym wszystkim. Wszelkie formalności załatwiane są między dt a schroniskiem.

Posted

martka1982 napisał(a):
ponieważ ja, jako wolontariuszka, pośredniczę tylko w tym wszystkim. Wszelkie formalności załatwiane są między dt a schroniskiem.

mam tylko nadzieję że schronisko zachowa się ok w stosunku do tymczasu...

Smoczyca w górę

Posted

nicky71 napisał(a):
Pani Marzena z Wrocławia przy poście rozliczeniowym to ja, pewno zapomniałam w tytule umieścić swojego nicka:) Może tytuł zmienić, że brakuje tylko 30 zł?

aaa, ok to zmieniam, dzięki za info:)