INU Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Cieszę się, że została zorganizowana ta wystawa, bo jesienna nam odpadła ze względu na niedyspozycję wystawową Fukasha (pogryzł się z Misiem kilka tygodni temu :-(). Cieszę się, że została zorganizowana stosunkowo blisko nas zimowa (chociaż tak formalnie to jeszcze jesień) wystawa, może w końcu uda mi się pokazać Fukasha w pełnym futrze :lol: Ktoś może planuje się wybrać? Według rozpiski, sędziował będzie Andrzej Szutkiewicz lub Wiesław Boryczko. My tak wstępnie: PSY kl. otwarta Akita u Izis (FCI) FUKASHI Quote
Agappe Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 o nawet nie zauważyłam, ze ją organizują.. tak wstępnie SUKI kl. wterenów ANATA Yamamoto ;) Quote
Matagi Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 INU napisał(a):Cieszę się, że została zorganizowana ta wystawa, bo jesienna nam odpadła ze względu na niedyspozycję wystawową Fukasha (pogryzł się z Misiem kilka tygodni temu :-(). Cieszę się, że została zorganizowana stosunkowo blisko nas zimowa (chociaż tak formalnie to jeszcze jesień) wystawa, może w końcu uda mi się pokazać Fukasha w pełnym futrze :lol: Ktoś może planuje się wybrać? Według rozpiski, sędziował będzie Andrzej Szutkiewicz lub Władysław Borkowski. My tak wstępnie: PSY kl. otwarta Akita u Izis (FCI) FUKASHI Ojjjj Inu,Inu:evil_lol: Lepiej żeby Twego psa nie sędziował ten Władysław Borkowski:evil_lol: Ty już chyba o szkole myslisz;) takas zakręcona:evil_lol: Quote
INU Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 Matagi napisał(a):Ojjjj Inu,Inu:evil_lol: Lepiej żeby Twego psa nie sędziował ten Władysław Borkowski:evil_lol: Ty już chyba o szkole myslisz;) takas zakręcona:evil_lol: Bosz, nie wiem skąd mi się to wzięło :megagrin: Chyba mnie się tabletki przeciw przeziębieniowe na mózg rzuciły :diabloti: Weź tu nie myśl o szkole, jak masz do niej iść kichając i prychając na wszystkie strony ;) Daria, ja też zauważyłam wystawę dopiero wczoraj czy przedwczoraj ;-) Coś mi się wydaje (a nawet jestem prawie pewna), że po prostu nie było jej w rozpisce od początku Quote
INU Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 PSY Klasa baby 2 812 - 813 wł. Talaga Jolanta wł. Lisowska Agnieszka Klasa szczeniąt 1 814 - 814 wł. Nowak Łukasz (RIKO Kazoku Kanshin) Klasa młodzieży 2 815 - 816 wł. Lewandowska Patrycja (HARU GO / HAYAO GO Akogareno) wł. Cywińska Beata Klasa otwarta 3 817 - 819 wł. Filipek Agnieszka (ATSUDE GO Sensakura) wł. Jagielski Damian (BANDIT Keddef Lee) wł. Michalunio Beata Karolina (Akita u Izis (FCI) FUKASHI) Klasa championów 1 820 - 820 wł. Lewandowska Patrycja (AKOGARENO GO Hanawa Kisaragi) SUKI Klasa szczeniąt 1 821 - 821 wł. Savickiene Migle (CHIEKO GO Shun'You Kensha) Klasa młodzieży 3 822 - 824 wł. Wancel Donata wł. Stawicka Anna wł. Jagielski Damian (TAURA Yamabushi) Klasa otwarta 5 825 - 829 wł. Kaczmarek Hanna (AKASHIA GO Sensakura) wł. Oporski Jarosław (JAGNA Lubelskie Pola) wł. Obidzińscy Kasia i Łukasz (MEISHI Kazoku Kanshin) wł. Kaczmarski Sławomir (MI AKASHA (?) Yeti Yeti wł. Migdał Dariusz (YASUMI Migoto Inu) Klasa championów 2 830 - 831 wł. Obidzińscy Kasia i Łukasz (AIDA Puchate Liski) wł. Savickiene Migle (TAKESHI GO Sveika) Klasa weteranów 1 832 - 832 wł. Pachla Daria, Filipek Agnieszka (ANATA Yamamoto) Jak dla mnie - stawka fajna, szczególnie jedną kitkę bardzo bym chciała zobaczyć... :lol: Quote
Agappe Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 wow jaka duża stawka jak na Legionowo!!! normalnie szok!! hmm czyżby było mi w końcu dane poznać Akogareno :roll: ah ciekawi mnie czy Taki wyjedzie z championatem Polski.. lece podesłać stawkę Migle.. INU kogo jestes ciekawa?? Quote
Kateczka Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 mam nadzieję, ze mnie nie zasypie i dojadę :P Quote
Matagi Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Kateczka napisał(a):mam nadzieję, ze mnie nie zasypie i dojadę :P Oooooo:multi:to fajnie.Spotkamy sie więc:lol: Quote
Shirai - Koki Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Katka a co ty mi piszesz glupoty skoro ja juz od dzisiaj na dworcu czekam na Ciebie :diabloti: Quote
Angelika_Roser Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]Sorki, że tak tyci nie w temacie, ale też wystawowo... Ma ktoś staweczkę i wyniki z Nowej Rudy?? Jak oceny? Sędziować miał jakiś sędzia z zzagranicy więc mnie interesuje jak "polaków" ocenił. Nikt nie zrobił wątku.. a mi bez sensu go zakładać skoro mnie tam nie było ;)[/FONT][/B] [/CENTER] Quote
Agappe Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [quote name='Angelika_Roser'][CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]Sorki, że tak tyci nie w temacie, ale też wystawowo... Ma ktoś staweczkę i wyniki z Nowej Rudy?? Jak oceny? Sędziować miał jakiś sędzia z zzagranicy więc mnie interesuje jak "polaków" ocenił. Nikt nie zrobił wątku.. a mi bez sensu go zakładać skoro mnie tam nie było ;)[/FONT][/B] [/CENTER][/QUOTE] Angelika ja Cie prosze nie róbmy bałaganu.. co za problem stworzyć taki temat jak ja kilka sekund temu (odnośnie tej wystawy) w szczególności jeśli Cie interesuje ta wystawa?? Nie byłam na setkach wystaw a mimo to tworzyłam ich tematy.. Quote
Kasia_i_Łukasz Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [quote name='Agappe']Angelika ja Cie prosze nie róbmy bałaganu.. co za problem stworzyć taki temat jak ja kilka sekund temu (odnośnie tej wystawy) w szczególności jeśli Cie interesuje ta wystawa?? Nie byłam na setkach wystaw a mimo to tworzyłam ich tematy..[/QUOTE] Daria bo Ty "stary wyjadacz" w tym temacie jesteś :razz: Chyba wszyscy przywykliśmy do tego, że to Ty zawsze dbałaś o uzupełnienie stawek i wyników ;) Sama osobiście głosowałam, żebyś właśnie Ty została naszym akitowym modem :cool3: Liczę, że tak będzie i znów będzie wgląd na uzupełnione stawki i wyniki, czego sobie i Wam wszystkim życzę :lol: Quote
Angelika_Roser Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 [quote name='Agappe']wow jaka duża stawka jak na Legionowo!!! normalnie szok!! hmm czyżby było mi w końcu dane poznać Akogareno :roll: ah ciekawi mnie czy Taki wyjedzie z championatem Polski.. lece podesłać stawkę Migle.. INU kogo jestes ciekawa??[/QUOTE] [CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]No i mnie też będzie dane zobaczyć Akogareno :multi:[/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS]no i Anatę [/FONT][/B]:lol: [/CENTER] Quote
Agappe Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 [B][SIZE="4"][COLOR="#ff0000"]WAZNA INFORMACJA:[/COLOR] Sędziowanie w sobotę i w niedzielę rozpoczyna się o godz. [COLOR="#ff0000"]9.00[/COLOR] ![/SIZE][/B] <i akity też są na godzine 9!!!> o 10 już AA się zaczynają Quote
Taishi Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 to się szykuje babskie spotkanie. Tez wpadnę, dawno mnie nie było, wypada się pokazać ;) i zdjęcia porobić... takiej stawki nie można nie zobaczyć. Quote
revii Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 [quote name='INU']PSY Klasa baby 2 812 - 813 wł. Talaga Jolanta wł. Lisowska Agnieszka Klasa szczeniąt 1 814 - 814 wł. Nowak Łukasz (RIKO Kazoku Kanshin) Klasa młodzieży 2 815 - 816 HAYAO GO Akogareno - NJwR wł. Cywińska Beata Klasa otwarta 3 817 - 819 ATSUDE GO Sensakura - I o. doskonała, Zwycięzca BANDIT Keddef Lee - nieobecny Akita u Izis (FCI) FUKASHI - II o. doskonała Klasa championów 1 820 - 820 wł. Lewandowska Patrycja (AKOGARENO GO Hanawa Kisaragi) SUKI Klasa szczeniąt 1 821 - 821 wł. Savickiene Migle (CHIEKO GO Shun'You Kensha) Klasa młodzieży 3 822 - 824 wł. Wancel Donata wł. Stawicka Anna wł. Jagielski Damian (TAURA Yamabushi) Klasa otwarta 5 825 - 829 wł. Kaczmarek Hanna (AKASHIA GO Sensakura) wł. Oporski Jarosław (JAGNA Lubelskie Pola) wł. Obidzińscy Kasia i Łukasz (MEISHI Kazoku Kanshin) wł. Kaczmarski Sławomir (MI AKASHA (?) Yeti Yeti wł. Migdał Dariusz (YASUMI Migoto Inu) Klasa championów 2 830 - 831 wł. Obidzińscy Kasia i Łukasz (AIDA Puchate Liski) TAKESHI GO Sveika - I o. doskonała, Zwycięzca, BOB Klasa weteranów 1 832 - 832 ANATA Yamamoto - NWwR Dopisałam, co wiem Mam nadzieję, że nic nie pokręciłam - dzięki INU za wieści :) No i gratulacje dla wszystkich! Quote
Agappe Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 grrrr zaraz mnie coś trafi!!! już 2 razy dogo mnie wywaliło i posty się skasowały.. grrr nie napisze tego teraz kolejny raz.. ide sie przespać.. wyniki całościowe potem.. moge jedynie napisać, że są 3 nowe championny TAKESHI GO Sveika - 1/2, CWC, BOS, BOB ATSUDE GO Sensakura - 1/2, CWC, BOS AKASHIA GO Sensakura - 1/4, CWC dobranoc ;) może potem dogo będzie dla mnie łaskawsze Quote
INU Posted December 12, 2010 Author Posted December 12, 2010 PSY Klasa baby 2 812 - 813 IKIIKI NINKI NO ARU Halne Wzgórze - nie pytajcie mnie o co chodzi, pies jest umieszczony w katalogu razem z prawdziwymi danymi Ikiikiego, nawet jego datą urodzenia... YASASHII Co Ty Na To Klasa szczeniąt 1 814 - 814 RIKO Kazoku Kanshin - nieobecny Klasa młodzieży 2 815 - 816 HAYAO GO Akogareno - NJwR OMOSHIRO Migoto Inu (FCI) - nieobceny Klasa otwarta 3 817 - 819 ATSUDE GO Sensakura - I o. doskonała, Zwycięzca BANDIT Keddef Lee - nieobecny Akita u Izis (FCI) FUKASHI - II o. doskonała Klasa championów 1 820 - 820 AKOGARENO GO Hanawa Kisaragi - nieobecny SUKI Klasa szczeniąt 1 821 - 821 CHIEKO GO Shun'You Kensha - oc. wybitnie obiecująca, NSzwR Klasa młodzieży 3 822 - 824 HISAKO GO Akogareno* - oc. doskonała, lokata I, Zw. Młodzieży? AA - PENSYNWALIA Romantyczne Spotkanie TAURA Yamabushi - nieobecna Klasa otwarta 5 825 - 829 AKASHIA GO Sensakura - oc. doskonała, lokata I, CWC JAGNA Lubelskie Pola - lokata II MEISHI Kazoku Kanshin - lokata III MI AKASHA Yeti Yeti - nieobecna YASUMI Migoto Inu - lokata IV Klasa championów 2 830 - 831 AIDA Puchate Liski - lokata II TAKESHI GO Sveika - I o. doskonała, Zwycięzca, BOB Klasa weteranów 1 832 - 832 ANATA Yamamoto - NWwR * Tu przy dopasowywaniu stawki musiałam się pomylić i przekleić niewłaściwe nazwisko... Quote
Angelika_Roser Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Trochę rudzielców w ruchu :lol: miłego oglądania ! [/FONT][video=youtube;7HxwPgCB3gE]http://www.youtube.com/watch?v=7HxwPgCB3gE&feature=player_embedded[/video] [FONT=Comic Sans MS](za ewentualne błędy przepraszam)[/FONT] Quote
damjag Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 [FONT=Century Gothic]Witam serdecznie i gratuluję zwycięzcom. [/FONT] [FONT=Century Gothic]Niestety my nie dojechaliśmy przez panującą pogodę. Czy ktoś zamieści zdjęcia z wystawy? Pozdrawiam.[/FONT] Quote
revii Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]Trochę rudzielców w ruchu :lol: miłego oglądania ![/FONT] Super filmik! :multi: Bardzo dziękuję za niego - nie trzeba być na wystawie by wszystkie kity zobaczyć :) Quote
Agappe Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 PSY Klasa baby IKIIKI NINKI NO ARU Halne Wzgórze - ciekawe co 3 letni pies robi w bejbisiach :roll: YASASHII Co Ty Na To - oc.wybitnie obiecujaca, lokata I Klasa szczeniąt RIKO Kazoku Kanshin - nieobecny Klasa młodzieży HAYAO GO Akogareno - oc.doskonała, lokata I, Zw.Mł.,NJwR OMOSHIRO Migoto Inu (FCI) - nieobceny Klasa otwarta ATSUDE GO Sensakura - oc.doskonała, lokata I, CWC, BOS BANDIT Keddef Lee - nieobecny Akita u Izis (FCI) FUKASHI - oc.doskonała, lokata II Klasa championów AKOGARENO GO Hanawa Kisaragi - nieobecny SUKI Klasa szczeniąt CHIEKO GO Shun'You Kensha - oc. wybitnie obiecująca, lokata I, NSzwR Klasa młodzieży HISAKO GO Akogaren - oc. doskonała, lokata I, Zw. Młodzieży? Akita Amerykańska - PENSYNWALIA Romantyczne Spotkanie TAURA Yamabushi - nieobecna Klasa otwarta AKASHIA GO Sensakura - oc. doskonała, lokata I, CWC JAGNA Lubelskie Pola - oc.doskonała, lokata II MEISHI Kazoku Kanshin - oc.doskonała, lokata III MI AKASHA Yeti Yeti - nieobecna YASUMI Migoto Inu - oc.doskonała, lokata IV Klasa championów AIDA Puchate Liski - oc.doskonała, lokata II TAKESHI GO Sveika - oc.doskonała, lokata I, CWC, BOS, BOB Klasa weteranów ANATA Yamamoto - oc.doskonała, lokata I Jak widać pan sedzia nie szalał ze skalą ocen.. generalniee mało ogarniety się wydawał.. a klasę otwartą suczek przygotowywał na maraton - kazał biegać ze 30 kółeczek!!! trwało to dobre kilka minut.. a sam z krzesła nie wstał.. :roll: i w efekcie i tak je postawił na lokatach w takiej kolejności jak weszly.. tyle ode mnie.. zdjecia będą jak Marta (Taishi) obrobi i jak ja wstawie.. a kiedy to się stanie nie mam pojęcia.. dziękuję wszystkim za miłe towarzystwo :) i gratuluje Quote
INU Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 Agappe napisał(a):Jak widać pan sedzia nie szalał ze skalą ocen.. generalniee mało ogarniety się wydawał.. a klasę otwartą suczek przygotowywał na maraton - kazał biegać ze 30 kółeczek!!! trwało to dobre kilka minut.. a sam z krzesła nie wstał.. :roll: i w efekcie i tak je postawił na lokatach w takiej kolejności jak weszly.. On nawet nie patrzył, jak te psy biegają, tylko pisał coś sobie :evil_lol: Quote
Kateczka Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 bo to było wytrzymałościowo :) kto pierwszy padnie :P...a tak serio widzę, że nikt na razie się nie kwapi do wklejenia zdjeć ;)...moje niestety lekko tragiczne bo oczywiście na wystawę wleciałam spóźniona... Meishi Kazoku Kanshin :) Takeshi Go Sveika pięknie sie wystawiała Aida Puchate Liski i Takeshi Go Sveika Hayao Go Akogareno:loveu: Akashia Go Sensakura, kawałek Anatki ;) Quote
Recommended Posts