luka1 Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Szukamy DS lub DT dla niedużego siedmioletniego kundelka, krótkowłosego, do kolan. Pies jest przyjazny dla ludzi i mieszkał w mieszkaniu - typowy kanapowiec. ( co do kotów nie sprawdzony) Właścicielka psa jutro ma iść do szpitala, niestety nie chce pozostawić psa. Sytuacja jest tym bardziej trudna, że pani jest chora na nowotwór i to w ostatnim stadium. Najpewniej już nie wróci do domu. Rodzina nie chce się zająć psem, w schronisku na Paluchu odpowiedzieli, że dokąd pani zyje psa nie przyjmą - z resztą jakie on ma tam szanse? Pies musi do jutra być odebrany od Pani. Proszę rozsyłajcie maile, musi być jakieś wyjście :-( Quote
wtatara Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 luka1 napisał(a):to przykre, nikt nie chce pomóc. ja mogę tylko podnieść Quote
Neris Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Ja niestety też nie mogę pomóc w żaden sposób :( Quote
luka1 Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 podnoszę, może ktoś coś wymyśli i proponuję odwiedziś kolejną psinę z terminem http://www.dogomania.pl/threads/191980-MA-CZAS-DO-PIĄTKU-trzy-dni-potem-ma-zniknąć.-POMOCY!!!?p=15293726#post15293726 Quote
łolkiee Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 mamcia a nie masz tam jakiegoś zdjęcia ukrytego?? Quote
luka1 Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 niestety zdjęcia nie mam i trudno sie go doprosić. Zdjęcie dopiero bedzie gdy zabierzemy psa. Quote
luka1 Posted September 2, 2010 Author Posted September 2, 2010 sytuacja narazie opanowana - prawie opanowana -, Pani jest w szpitalu, pies a DT. Psa przyjęła koleżanka, która w ten sposób doczekała sie szustego "tymczasowicza". Nadal potrzebna jest pomoc. Quote
Recommended Posts