Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A mnie nie bylo w koncu.

Ola podejrzewam, ze Lukasek robilby dokladnie co Teddy :evil_lol: Ah to zamilowanie do morza. :cool3:

fotki piekne :)

• Replies 88
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sonika napisał(a):
Skakal w koncu Kubus?

Tzn tak: byl tor "pokazowy" i tor "dla ludu" (@foto) ;] I na tym torze dla ludu chodzili sobie z piesami, a jak ladnie poprosilam, to mi opustoszyli plac ;] i Kubus zrobil caly tor (ten, co na fotce) :razz:

Posted

dog_master napisał(a):
Tzn tak: byl tor "pokazowy" i tor "dla ludu" (@foto) ;] I na tym torze dla ludu chodzili sobie z piesami, a jak ladnie poprosilam, to mi opustoszyli plac ;] i Kubus zrobil caly tor (ten, co na fotce) :razz:

dog_master
a czemu nie poprosiłaś o udostępnienie toru pokazowego??? przecież ten dla ludu to jak dla przedszkolaków był ;)
nam udostępnili :)

Posted

Poprosilam :mad: I jedna dziewczyna poszla sie zapytac etc etc i nam dala do dyspozycji ten tor dla ludzi, a druga, co tam byla, w ogole zdziwiona byla... Aaaa... to Ty bylas z ta Rottweilerka? :cool3:

edit: przecinek ;]

Posted

nathaniel napisał(a):
Trzeba bylo mowic od razu :D Ze kolo ZOO :D Ja w Chorzowie to byłam tylko w Zoo :D no i u cioci :D
- ale z tego co ja wiem (tez na to czekam) z w Parku ma byc pokaz pod koniec sierpnia.

Posted

sota36 napisał(a):
- ale z tego co ja wiem (tez na to czekam) z w Parku ma byc pokaz pod koniec sierpnia.

No wiem :) Ale ja się wolę za wczasu upewnić, gdzie , co jak, bo potem się jeszcze zgubie :D

Posted

No dopszzz to tak było w Gdyni :) -ciekawe czy mi się uda wstawić w końcu zdjęcia :D

panorama z morzem w tle :)

chyba Scotty :)

pies tym razem był za wolny :D

moja sucz przed przebiegiem

mała petarda

Melissa grająca w piłkę

flyball

tak właśnie było wesolutko :)

• 2 weeks later...
Posted

a już w najbliższą niedzielę Kraków - czy będzie ktoś z dogomaniaków?? my z Deniskem oczywiscie tak:) rok temu bylismty i było super:) a powiedzcie cos o konkursach jakie w tym roku były? były jakieś dla psiaków i właścicieli? bo z tego co pamietam to rok temu były rylko jakieś zabawy dla dzieci ale dla psiaków nie było zadnych:) super jakby w tym roku jakies byly;)

Posted

no to szkoda bo moglaby byc niezla zabawa;) ale i ta bedzie fajnie:0 zobacze jak Denis zahcowa sie w obecnosci tylu psow i czy bedzie chciał coś ze mna pracować:) bo to warunek do myślenia w ogóle o obedience:)

Posted

My też będziemy.

Co do konkursów, to w zeszłym roku chyba było więcej. Ale jakieś tam na najdłuższy ogon tudzież wykonanie sztuczki na scenie chyba będą.

Madzior_ka, pokazy to jest super trening przed zawodami :)

Posted

no włąśnie:) mam nadzieje ze sobie gdzieś na boczku będziemy mogli poćwiczyć i że Denis będzie w stanie pracować w takich rozproszeniach:)sztuczki mówisz:))) hm... to trzeba nasze piękne przewroty dopracować:)))

Posted

ja bede jutro na[ewno z Denisem, ale mam baaaardzo wazne pytanie - O KTÓREJ TA IMPREZA SIE ZACZYNA??? o10?? moze o 11?? do KRakowa musze dojechac wiec bylabym wdzieczna za info o której zaczynało sie w innych miastach bo nigdzie w internecie nie moge znalesc...

Posted

a tak wygoądała nasza zabawa na amatorskim torze w krakowie --> http://www.youtube.com/watch?v=73pum_9iX74 podkresle że to pierwszy )no.. drugi bo pierwszego nie nagrałam) kontakt Denisa z palisada!! myślałam ze mi zwiędne ze strachu a on ju za drugim razem wchodzi tylo na wskazanie ręką i to wesolo i ochoczo:) nie biegnie tam szybko o raz jest już późno i jest zmeczony upałem, a dwa nie spuszczałam go ze smyczy bo było dużo psów i obce miejsce wiec to dodatkowo przeszkadzało ale nie uzywałam smyczy to szkolnia ani szarpania wiec nie było zle:) potem zostakismy pochwaleni ze super Denis ma temprerament do tego sportu i ze przydałoby sie z nim gdzies trenować:) i kto wie.. moze uda nam sie spróbowac swoich sił w jakims klubie agility:) a nawet jesli nie to oboje strasznie pokochalismy ten sport:) szczególnie zdziwiło mnie połączenie Denis+paliada=zero strachu!! i w ogóle pracował przy psach ignorując je!! dawał sie głaskać obcym ludziom!! no po prostu ne poznaje go!! super pies!!

Posted

były ale w zadnym nie było nam wystąpić bo... był na tym mini torze konkurs dla psiaków wybierali tylko 5 i każdy dostawał torbe pedigree ze makołykami za przebiegniecie tego toru dla amatorów jak to nazwali ale wtedy Denis jeszcze nie cwiczył palisady a poza tym za późno si zgłosilismy, był konkurs na najdłuższy ogon i najbadziej podobna pare pies-czlowiek, moze jakies jeszcze byly ale to juz jak mnie nie bylo:) szkoda ze nie bylo zadnego na jakies umiejetnosci psiaka;) sztuczki czy cos w tym stylu:)ale to agility jest super:) tak sie nakrecilismy ze bede robic wszystko by udalo sie choc raz za czas pojezdzic na treningi