Viz Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 A mnie nie bylo w koncu. Ola podejrzewam, ze Lukasek robilby dokladnie co Teddy :evil_lol: Ah to zamilowanie do morza. :cool3: fotki piekne :) Quote
dog_master Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 Sonika napisał(a):Skakal w koncu Kubus? Tzn tak: byl tor "pokazowy" i tor "dla ludu" (@foto) ;] I na tym torze dla ludu chodzili sobie z piesami, a jak ladnie poprosilam, to mi opustoszyli plac ;] i Kubus zrobil caly tor (ten, co na fotce) :razz: Quote
sic! Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 dog_master napisał(a):Tzn tak: byl tor "pokazowy" i tor "dla ludu" (@foto) ;] I na tym torze dla ludu chodzili sobie z piesami, a jak ladnie poprosilam, to mi opustoszyli plac ;] i Kubus zrobil caly tor (ten, co na fotce) :razz: dog_master a czemu nie poprosiłaś o udostępnienie toru pokazowego??? przecież ten dla ludu to jak dla przedszkolaków był ;) nam udostępnili :) Quote
dog_master Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 Poprosilam :mad: I jedna dziewczyna poszla sie zapytac etc etc i nam dala do dyspozycji ten tor dla ludzi, a druga, co tam byla, w ogole zdziwiona byla... Aaaa... to Ty bylas z ta Rottweilerka? :cool3: edit: przecinek ;] Quote
sic! Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 dog_master napisał(a):Aaaa... to Ty bylas z ta Rottweilerka? :cool3: Ehe :) w rzeczy samej! Quote
nathaniel Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Ktoś mi powie gdzie jest Park Chorzowski ? :) I o której mniej więcej by się pokazł rozpoczął (eee to dopiero w sierpniu,ale co tam ) Quote
asiunia Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='nathaniel']Ktoś mi powie gdzie jest Park Chorzowski ? :) I o której mniej więcej by się pokazł rozpoczął (eee to dopiero w sierpniu,ale co tam ) Hej! Park Chorzowski to park kolo ZOO :evil_lol:o ile sie nie myle to ulica chorzowska http://www.wpkiw.com.pl/ Quote
nathaniel Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Trzeba bylo mowic od razu :D Ze kolo ZOO :D Ja w Chorzowie to byłam tylko w Zoo :D no i u cioci :D Quote
sota36 Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 nathaniel napisał(a):Trzeba bylo mowic od razu :D Ze kolo ZOO :D Ja w Chorzowie to byłam tylko w Zoo :D no i u cioci :D - ale z tego co ja wiem (tez na to czekam) z w Parku ma byc pokaz pod koniec sierpnia. Quote
nathaniel Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 sota36 napisał(a):- ale z tego co ja wiem (tez na to czekam) z w Parku ma byc pokaz pod koniec sierpnia. No wiem :) Ale ja się wolę za wczasu upewnić, gdzie , co jak, bo potem się jeszcze zgubie :D Quote
sic! Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 No dopszzz to tak było w Gdyni :) -ciekawe czy mi się uda wstawić w końcu zdjęcia :D panorama z morzem w tle :) chyba Scotty :) pies tym razem był za wolny :D moja sucz przed przebiegiem mała petarda Melissa grająca w piłkę flyball tak właśnie było wesolutko :) Quote
Rauni Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 [quote name='sic!']mała petarda Ooo, przepraszam, oficjalne imię to TORPEDA :lol: Fajne fotki :) Quote
aga.aksa Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 przepraszam ze trochę nie na temat, ale kojarzycie może czy był w tym roku na imprezie ktoś z dogoterapii? w zeszłym roku była CZENEKA... Quote
madzior_ka Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 a już w najbliższą niedzielę Kraków - czy będzie ktoś z dogomaniaków?? my z Deniskem oczywiscie tak:) rok temu bylismty i było super:) a powiedzcie cos o konkursach jakie w tym roku były? były jakieś dla psiaków i właścicieli? bo z tego co pamietam to rok temu były rylko jakieś zabawy dla dzieci ale dla psiaków nie było zadnych:) super jakby w tym roku jakies byly;) Quote
black&white Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 cześć my będziemy ale co do konkursów to chyba nie będzie Quote
madzior_ka Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 no to szkoda bo moglaby byc niezla zabawa;) ale i ta bedzie fajnie:0 zobacze jak Denis zahcowa sie w obecnosci tylu psow i czy bedzie chciał coś ze mna pracować:) bo to warunek do myślenia w ogóle o obedience:) Quote
Rauni Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 My też będziemy. Co do konkursów, to w zeszłym roku chyba było więcej. Ale jakieś tam na najdłuższy ogon tudzież wykonanie sztuczki na scenie chyba będą. Madzior_ka, pokazy to jest super trening przed zawodami :) Quote
madzior_ka Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 no włąśnie:) mam nadzieje ze sobie gdzieś na boczku będziemy mogli poćwiczyć i że Denis będzie w stanie pracować w takich rozproszeniach:)sztuczki mówisz:))) hm... to trzeba nasze piękne przewroty dopracować:))) Quote
konrad12 Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 My może pojedziemy do Krakowa,jak dobrze pójdzie.:roll: Quote
madzior_ka Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 ja bede jutro na[ewno z Denisem, ale mam baaaardzo wazne pytanie - O KTÓREJ TA IMPREZA SIE ZACZYNA??? o10?? moze o 11?? do KRakowa musze dojechac wiec bylabym wdzieczna za info o której zaczynało sie w innych miastach bo nigdzie w internecie nie moge znalesc... Quote
dog_master Posted July 22, 2006 Author Posted July 22, 2006 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=28444 11-17 :) Quote
madzior_ka Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 a tak wygoądała nasza zabawa na amatorskim torze w krakowie --> http://www.youtube.com/watch?v=73pum_9iX74 podkresle że to pierwszy )no.. drugi bo pierwszego nie nagrałam) kontakt Denisa z palisada!! myślałam ze mi zwiędne ze strachu a on ju za drugim razem wchodzi tylo na wskazanie ręką i to wesolo i ochoczo:) nie biegnie tam szybko o raz jest już późno i jest zmeczony upałem, a dwa nie spuszczałam go ze smyczy bo było dużo psów i obce miejsce wiec to dodatkowo przeszkadzało ale nie uzywałam smyczy to szkolnia ani szarpania wiec nie było zle:) potem zostakismy pochwaleni ze super Denis ma temprerament do tego sportu i ze przydałoby sie z nim gdzies trenować:) i kto wie.. moze uda nam sie spróbowac swoich sił w jakims klubie agility:) a nawet jesli nie to oboje strasznie pokochalismy ten sport:) szczególnie zdziwiło mnie połączenie Denis+paliada=zero strachu!! i w ogóle pracował przy psach ignorując je!! dawał sie głaskać obcym ludziom!! no po prostu ne poznaje go!! super pies!! Quote
dog_master Posted July 23, 2006 Author Posted July 23, 2006 Gratulacje :) Denis odwazny psiak :razz: a były jakies konkursy? W Gdyni nie zauważyłam zadnego... Quote
madzior_ka Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 były ale w zadnym nie było nam wystąpić bo... był na tym mini torze konkurs dla psiaków wybierali tylko 5 i każdy dostawał torbe pedigree ze makołykami za przebiegniecie tego toru dla amatorów jak to nazwali ale wtedy Denis jeszcze nie cwiczył palisady a poza tym za późno si zgłosilismy, był konkurs na najdłuższy ogon i najbadziej podobna pare pies-czlowiek, moze jakies jeszcze byly ale to juz jak mnie nie bylo:) szkoda ze nie bylo zadnego na jakies umiejetnosci psiaka;) sztuczki czy cos w tym stylu:)ale to agility jest super:) tak sie nakrecilismy ze bede robic wszystko by udalo sie choc raz za czas pojezdzic na treningi Quote
Paskuda_Bandzior Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 [quote name='madzior_ka']a tak wygoądała nasza zabawa na amatorskim torze w krakowie --> http://www.youtube.com/watch?v=73pum_9iX74 !! no, no tak sobie biegacie :) tylko czemu skakałś z Denisem przez przeszkody?:lol: Quote
Recommended Posts