Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rauni- ułożyło się tak, jak sie ułozyło- nie mnie wnikac w szczególy, a już na pewno nie jestem zobligowana do przekazywania ich komukolwiek publicznie, i dlatego nas nie było jak szkoły.

A co do szkoleń na starcie to często się tam odbywaja, co prawda nie wiem kto je prowadzi(wcale bym sie nie zdziwila jesli ZK), szkól jest u nas kilka...

• Replies 88
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ależ nie chodziło mi o to, żeby ktokolwiek się tłumaczył, po prostu dla mnie tak na chłopski rozum jest to dobra okazja, żeby się zareklamować i zdziwiło mnie, że nikt tego nie robi.

Posted

Ok, dzieki za informacje :)

Co do reklamowania sie, to mnie juz nic nie zdziwi... Jak sie samemu nie podejdzie, to sie niczego nie dowie ;] To jest Polska wlasnie :mad: Zadnych reklam, zadnego info :/

Posted

"http://www.zpsemzapanbrat.pl" napisał(a):
11 czerwca - Łódź - Stadion Start
25 czerwca - Gdynia – parking przy Bulwarze Nadmorskim
09 lipca – Poznań – Malta
23 lipca – Kraków – Błonia
27 sierpnia – Chorzów - Wojewódzki Park Wypoczynku i Kultury w Chorzowie
17 września – Warszawa – Pola Mokotowskie

Klaudia, fajna młoda przewodniczka z owczarkiem :cool3:

Posted

dog_master napisał(a):
Klaudia, fajna młoda przewodniczka z owczarkiem :cool3:

Zapewne chodzi o Wiktorie z sheltie Artim,są fajnym duecikiem i dobrze siędogadują,Arti nawet wykonuje niektóre komendy Wiki.

Posted

a wiesz juz cos na temat tego pokazu agility?
kto bedzie w nim bral udzial? i kto go organizuje (wiem, ze pdigree, ale chodzi mi o klub)?

wybaczcie, jesli to jest gdzies z tylu napisane, ale lenistwo to ciezka sprawa :lol:

Posted

Jeszcze jeden? Czy ja o czyms nie wiem? ;] No jutro ma byc ten pokaz z Psem Za Pan Brat.

Wiecie moze, gdzie konkretnie ma to byc? Bulwar jest troszke dlugi ;] moze jakas nazwa ulicy? :)

Edit: znalazlam tak jakby 2 parkingi (tak jakby, tyle, ile widze z google maps ;]): przy Pilsudskiego i przy Ejsmonda - o ktory moze chodzic...?

Posted

Ja mam pytanie, gdzie w końcu na Śląsku odbywa się to "przedstawienie" Z psem za pan brat? Na stronie napisane że Chorzów, a w Przyjacielu Psie przeczytałam, że w KatowicaCH.