Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 608
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted (edited)

Ponieważ jestem w trakcie wykonywania nowej strony internetowej dla 4DogS, to Misio pozował jako model do zdjęcia :) Rzecz jasna nie za darmo :)

P.S.
Nowa strona w przygotowaniu, jeszcze 'wisi' stara. Jak będzie nowa, dam znać

Edited by Ekiana
Posted

Ta mała paskuda jak by naprawdę odbierała telefony to szybciutko by załatwił i pomoc i wszystko czego chce.
Pewnie by mówił coś w stylu - jak nie zrobisz jak ci szczekam to zjem rzadką kupę, a potem cię poliżę!
:)

Właśnie jestem w trakcie zakupów na allegro sporego zapasu żwaczów i innych prezentów dla Miśka. Wczoraj na spacerze znalazł cudzą srakusię i się delektował jej aromatem... pełna rozkosz póki nie zobaczyłam brązowego języka w trakcie oblizywania się i nie nadeszłam wołając "fuuj bleee". On miał inne zdanie, ale zostawił.
Na dziś :)
bo dziś znów tam polazł i tym razem żuł taką zaschniętą ciągutkę.
DLACZEGO MI SIĘ TAKI GÓWNOJAD TRAFIŁ?? aaaaaaaaaaaaa

Poza tym jest grzeczny, coraz lepiej przychodzi na zawołanie.

Posted

W ogóle ten mój szczypawiec do twoich podobny :)
A dziś... wydrapał nam pazurami graffiti w ścianie w przedpokoju a'la Picasso. Nowe ściany, jeszcze roku nie mają, o brudzie to już nawet nie wspominam bo po co :)
Ze Stasią tak nie było!
Stasia w ogóle była inna, inne maniery - omijała kałurze, a Miś idzie środkiem.

Mimo wszystko najbardziej się ciesze, że nie jest agresywny jak się zapowiadało na początku. Trzeba na spacerach uważać, ale w granicach normy.

Posted

To prawda, ich nie ma co porównywać. Tylko jakoś to samo tak wychodzi.
Misiek ma koleżankę. Na osiedlu nawet się mówi, że to jego dziewczyna :) W każdym razie, to na co on jej pozwala to naprawdę nie zdarza się z nikim innym. Ona go podgryza po głowie, po nosie, po łapach szczypie, a on się jeszcze podkłada. Numi (tak ma na imię) została wzięta z przytuliska, ok. 6 miesięcy po śmierci poprzedniej suni (trochę pod namową, że ból zaleczy nowy psiak, i trochę z tęsknoty za obecnością psa w domu, i też dlatego, że Numisia pięknie patrzyła z internetowego zdjęcia w ogłoszeniu). Jej pani bardzo często wspomina poprzedniczkę i też... porównuje dziewczyny.
To chyba tak już jest, że jak się było z kimś mocno związanym, a proces żałoby nie był wystarczająco długi - to porównuje się. To nie jest dobre, ale ciężko to opanować i tego nie robić.

No, ale im Misiek grzeczniejszy (tu odwołuję się do tego koszmaru na samym początku), tym mniej porównań z mojej strony na jego niekorzyść :)