Ekiana Posted November 5, 2012 Author Posted November 5, 2012 [quote name='Nutusia']Się ciesz, że nie z prostego kła! ;)[/QUOTE] Cieszę się :) Quote
ludwa Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Fajowy jest i jakie portrety z cieniem:) A krzywe zębulce mają w sobie urok::) Quote
Ekiana Posted November 27, 2012 Author Posted November 27, 2012 (edited) Ponieważ jestem w trakcie wykonywania nowej strony internetowej dla 4DogS, to Misio pozował jako model do zdjęcia :) Rzecz jasna nie za darmo :) P.S. Nowa strona w przygotowaniu, jeszcze 'wisi' stara. Jak będzie nowa, dam znać Edited November 27, 2012 by Ekiana Quote
Ekiana Posted November 27, 2012 Author Posted November 27, 2012 Ta mała paskuda jak by naprawdę odbierała telefony to szybciutko by załatwił i pomoc i wszystko czego chce. Pewnie by mówił coś w stylu - jak nie zrobisz jak ci szczekam to zjem rzadką kupę, a potem cię poliżę! :) Właśnie jestem w trakcie zakupów na allegro sporego zapasu żwaczów i innych prezentów dla Miśka. Wczoraj na spacerze znalazł cudzą srakusię i się delektował jej aromatem... pełna rozkosz póki nie zobaczyłam brązowego języka w trakcie oblizywania się i nie nadeszłam wołając "fuuj bleee". On miał inne zdanie, ale zostawił. Na dziś :) bo dziś znów tam polazł i tym razem żuł taką zaschniętą ciągutkę. DLACZEGO MI SIĘ TAKI GÓWNOJAD TRAFIŁ?? aaaaaaaaaaaaa Poza tym jest grzeczny, coraz lepiej przychodzi na zawołanie. Quote
ludwa Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Trafił Ci się taki, bo się ze mną zadajesz:) Moje też tak mają:) Quote
Ekiana Posted November 27, 2012 Author Posted November 27, 2012 W ogóle ten mój szczypawiec do twoich podobny :) A dziś... wydrapał nam pazurami graffiti w ścianie w przedpokoju a'la Picasso. Nowe ściany, jeszcze roku nie mają, o brudzie to już nawet nie wspominam bo po co :) Ze Stasią tak nie było! Stasia w ogóle była inna, inne maniery - omijała kałurze, a Miś idzie środkiem. Mimo wszystko najbardziej się ciesze, że nie jest agresywny jak się zapowiadało na początku. Trzeba na spacerach uważać, ale w granicach normy. Quote
Nutusia Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Ekiano - nie porównuj subtelnej kobietki z nieokrzesanym... chłopem! ;) Quote
Ekiana Posted November 28, 2012 Author Posted November 28, 2012 To prawda, ich nie ma co porównywać. Tylko jakoś to samo tak wychodzi. Misiek ma koleżankę. Na osiedlu nawet się mówi, że to jego dziewczyna :) W każdym razie, to na co on jej pozwala to naprawdę nie zdarza się z nikim innym. Ona go podgryza po głowie, po nosie, po łapach szczypie, a on się jeszcze podkłada. Numi (tak ma na imię) została wzięta z przytuliska, ok. 6 miesięcy po śmierci poprzedniej suni (trochę pod namową, że ból zaleczy nowy psiak, i trochę z tęsknoty za obecnością psa w domu, i też dlatego, że Numisia pięknie patrzyła z internetowego zdjęcia w ogłoszeniu). Jej pani bardzo często wspomina poprzedniczkę i też... porównuje dziewczyny. To chyba tak już jest, że jak się było z kimś mocno związanym, a proces żałoby nie był wystarczająco długi - to porównuje się. To nie jest dobre, ale ciężko to opanować i tego nie robić. No, ale im Misiek grzeczniejszy (tu odwołuję się do tego koszmaru na samym początku), tym mniej porównań z mojej strony na jego niekorzyść :) Quote
Recommended Posts