Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 296
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie czytalam calego watku, ale znam go od Abry, ktora dzielnie jedzie, ale teraz sie szkoli w Toruniu zreszta :)
Mialam wolny weekend, ale moj szczyl jeden z pseudohodowli ma szanse na dom i w sobote jade z Nim do Sulejowka :( O 15.00 sie spotykamy na wizyte i juz adopcje - mam nadzieje :multi:! a w niedziele bedzie akcja??? ciag dalszy ??? jakby nie udala sie cala... :( ?

Posted

słuchajta, akcja w sobote. musimy wylapać co sie da! ile osób jedzie? mamy miejsca w samochodzie, Abra chyba tez? my mamy dwa. a Abra? Ola jedziesz?

Posted

mru napisał(a):
Abra już chyba w Warszawie. wstępnie jutro zbiórka o 8:30 na Połczyńskiej!

czyli jednak w sobotę, a jak akcja nie powiedzie się w sobotę to będzie kolejna w niedzielę?

Posted

Boshee, wróciłam...

Aga spotka się z nami w Błoniu.
Ma chore dziecko, więc najprawdopodobniej (o ile mała nie wyzdrowieje) przekaże nam kontenerek i wróci do domu.
Jeśli "łapanka" nam się uda - w drodze powrotnej spotkamy się na trasie, a Aga przejmie psiaki i zawiezie je do hoteliku do naszej ubiegło-niedzielnej trójki.

Cały czas apelujemy o wsparcie liczebne! To ostatnia nasza próba!

Ja mam 3 miejsca w samochodzie, Mru i Paweł też są w stanie kogoś "przytulić" ;).

CajusJB - rozumiem, że Ty też będziesz w towarzystwie co najmniej 1 osoby?

Posted

a ja zrozumiałam, ze spotykamy się na połczyńskiej i wsiadamy do twojego samochodu, dorota..
nie wiem, dlaczego to miałaby być osttania akcja? my teraz będziemy mniec szkolenia, ale aga z innymi też się może spotkać.
nie chcę - mimo wszystkjo - dopuszczac myśli, z ejka my nie złapiemy tych psów, to nikt potem się nie ruszy.

Posted

sleepingbyday napisał(a):
a ja zrozumiałam, ze spotykamy się na połczyńskiej i wsiadamy do twojego samochodu, dorota..
nie wiem, dlaczego to miałaby być osttania akcja? my teraz będziemy mniec szkolenia, ale aga z innymi też się może spotkać.
nie chcę - mimo wszystkjo - dopuszczac myśli, z ejka my nie złapiemy tych psów, to nikt potem się nie ruszy.

Ola :) bardzo dobrze zrozumiałaś co do jutra - jedziemy ostatecznie we czwórkę: Ja, Ty, Mru i Paweł.

A jakich "innych" masz na myśli?:crazyeye: Na razie jesteśmy "jedynymi" i i"nnymi"
Oczywiście akcja nie musi być ostatnia - tyle, że,kto ją pociągnie, skoro my mamy szkolenia?
Tłumów POMAGACZY nie widzę.

Posted

dopiero teraz miałam możliwość przeczytania... jestem z Włocławka, ale niestety nie jestem zmotoryzowana... jakby ktoś jechał przez Włocławek to chętnie pojadę pomóc, chociaż doświadczenia nie mam w łapaniu dzikusków... zostawiam nr 660752029

Posted

czyli jedziemy w 4 osoby... no super hahahaha :) to tyle, co poprzednio, skoro Agi nie będzie... no to widzę, że maluchom rośnie szansa na przezycie... :) ah to dogo, nikogo z Warszawy na nim nie ma...

Posted

nie sadze żebyśmy dzis dali rade złapać suke i 3 małe plus drugą (łaciatą) suke i nie wiadomo ile małych :( sami... a zostawić ich nie będzie można...