sleepingbyday Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 jasne, my zresztą na działkach tez bez netu będziemy. zrobiłam ogłoszenie szczylowi nie do pary: http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Slodki-maly-Gucio-W0QQAdIdZ230129055 aga powiedziała, ze porobi, więc zrobiłam na wzór i wysłałam jej spis stron ogłoszeniowych. a yteraz na razie lecę - wpadnę jeszzce później. Quote
kameralna Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Fotografujcie Cioteczki te pięknoty :) Czuję, że ogłoszenia z takimi urodziwymi pyszczkami przyniosą oczekiwane efekty :multi: Quote
Awit Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Teraz zobaczyłam wątek, to jeszcze matka i szczeniak zostali do złapania? Quote
sleepingbyday Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 dwie matki i nie wiadomo, ile szczeniaków, tej pierwszej - najpewniej jeszcze dwa. tej drugiej suki dzieci to maks 3 tyg. coraz zimniej. będą miały gorzej, niż starsze. ja nie wiem, jak my to ogarniemy. Quote
kameralna Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Prawdopodobnie ogarniecie, jako Zespół o Nadzwyczajnych Talentach :) Quote
P78 Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Nie czytalam calego watku, ale znam go od Abry, ktora dzielnie jedzie, ale teraz sie szkoli w Toruniu zreszta :) Mialam wolny weekend, ale moj szczyl jeden z pseudohodowli ma szanse na dom i w sobote jade z Nim do Sulejowka :( O 15.00 sie spotykamy na wizyte i juz adopcje - mam nadzieje :multi:! a w niedziele bedzie akcja??? ciag dalszy ??? jakby nie udala sie cala... :( ? Quote
mru Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 słuchajta, akcja w sobote. musimy wylapać co sie da! ile osób jedzie? mamy miejsca w samochodzie, Abra chyba tez? my mamy dwa. a Abra? Ola jedziesz? Quote
Cajus JB Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Niech Abra się do mnie odezwie jak jest w Toruniu. Z ewentualnym powrotem jakoś sobie poradzę. Może uda mi się też kogoś złapać z Włocławka. Quote
mru Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Abra już chyba w Warszawie. wstępnie jutro zbiórka o 8:30 na Połczyńskiej! Quote
mru Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 powiedzcie mi: 1. czy będzie aga? 2. dokąd wieziemy ew. złapane maluchy i suke/i? Quote
tripti Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 mru napisał(a):Abra już chyba w Warszawie. wstępnie jutro zbiórka o 8:30 na Połczyńskiej! czyli jednak w sobotę, a jak akcja nie powiedzie się w sobotę to będzie kolejna w niedzielę? Quote
Abrakadabra Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Boshee, wróciłam... Aga spotka się z nami w Błoniu. Ma chore dziecko, więc najprawdopodobniej (o ile mała nie wyzdrowieje) przekaże nam kontenerek i wróci do domu. Jeśli "łapanka" nam się uda - w drodze powrotnej spotkamy się na trasie, a Aga przejmie psiaki i zawiezie je do hoteliku do naszej ubiegło-niedzielnej trójki. Cały czas apelujemy o wsparcie liczebne! To ostatnia nasza próba! Ja mam 3 miejsca w samochodzie, Mru i Paweł też są w stanie kogoś "przytulić" ;). CajusJB - rozumiem, że Ty też będziesz w towarzystwie co najmniej 1 osoby? Quote
sleepingbyday Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 a ja zrozumiałam, ze spotykamy się na połczyńskiej i wsiadamy do twojego samochodu, dorota.. nie wiem, dlaczego to miałaby być osttania akcja? my teraz będziemy mniec szkolenia, ale aga z innymi też się może spotkać. nie chcę - mimo wszystkjo - dopuszczac myśli, z ejka my nie złapiemy tych psów, to nikt potem się nie ruszy. Quote
Abrakadabra Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 sleepingbyday napisał(a):a ja zrozumiałam, ze spotykamy się na połczyńskiej i wsiadamy do twojego samochodu, dorota.. nie wiem, dlaczego to miałaby być osttania akcja? my teraz będziemy mniec szkolenia, ale aga z innymi też się może spotkać. nie chcę - mimo wszystkjo - dopuszczac myśli, z ejka my nie złapiemy tych psów, to nikt potem się nie ruszy. Ola :) bardzo dobrze zrozumiałaś co do jutra - jedziemy ostatecznie we czwórkę: Ja, Ty, Mru i Paweł. A jakich "innych" masz na myśli?:crazyeye: Na razie jesteśmy "jedynymi" i i"nnymi" Oczywiście akcja nie musi być ostatnia - tyle, że,kto ją pociągnie, skoro my mamy szkolenia? Tłumów POMAGACZY nie widzę. Quote
Cajus JB Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Ja jestem bez samochodu. Będę nadal kombinował. Znajoma się na razie nie odezwała. Quote
gameta Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 głupio zapytam - czy z 3miasta ktoś jedzie? Quote
Szarotka Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Robicie lapanke ........ Zycze powodzenia :):) Quote
Kasia z Demonem Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 dopiero teraz miałam możliwość przeczytania... jestem z Włocławka, ale niestety nie jestem zmotoryzowana... jakby ktoś jechał przez Włocławek to chętnie pojadę pomóc, chociaż doświadczenia nie mam w łapaniu dzikusków... zostawiam nr 660752029 Quote
mru Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 czyli jedziemy w 4 osoby... no super hahahaha :) to tyle, co poprzednio, skoro Agi nie będzie... no to widzę, że maluchom rośnie szansa na przezycie... :) ah to dogo, nikogo z Warszawy na nim nie ma... Quote
mru Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 nie sadze żebyśmy dzis dali rade złapać suke i 3 małe plus drugą (łaciatą) suke i nie wiadomo ile małych :( sami... a zostawić ich nie będzie można... Quote
beataczl Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 mam nadzieje, ze bedzie dobrze i uda sie je wylapac, ech trzymam kciuki za akcje ! Quote
Recommended Posts