Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tak, zaraz zmienię. ale nie wiem, na jaki, bo mnie korci nabluzgać.... :shake:

sprawa ruszona do przodu, ale tam koniecznie trzeba pojechac w przyszly weekend!
a sytuacja jest taka - paweł i mru, ja i dorota mamy szkolenia w najbliższe weekendy i kończymy o 14.00, to już za późno na akcje.

zatem teraz już nie będzie tak łatwo - trzeba kogoś z samochodem.
zastanawiam się, czy nie spytać marka z falenicy?

poza tym - Aga opłaci hotelik, ale na max dwa tygodnie. co dalej? 3 szczeniaki bez żadnej deklaracji, zadnej!
dwie jednorazowe obietnice to wszystko co mamy. a odrobaczenie, szczepienia?

nie wiem, co będzie :-( :-(

• Replies 296
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

eh tylko 2 tygodnie :( mało!

tam jest teraz tak: szczenior z ośrodka - taki słodki kochany smukły, 100% socjalizacji, nadaje się do domu na JUŻ!

pozostałe dwa wymagają obcowania z ludźmi - nie ma nikt ochoty zabrać szkraba do domu za te 2 tyg..?

foty maluchów są, tylko nie wiem czy dam rade wrzucić przed łapanką psa z torów

Posted

za tydzień po szkoleniach ew można jechać (zachód słońca 18:44 sobota i 18:42 niedziela) - obawiam się, że nie będzie wyjścia... eee tylko co z psami naszymi/waszymi hmmmm... ja będę miała klatkę do łapania lisów :P

Posted

Temat zaznaczyłem do poczytania, ale widzę, ze tu trzeba działać. Jak w ten weekend to biorę wolne. Tylko nie mam samochodu. Jak ktoś mnie zabierze to jadę. Roześlę po znajomych z Torunia. Gdzie to jest dokładnie?

Edit

Do osób z Łodzi też mogę napisać.

Posted

pod płockiem - lucień, licień?
jakos tak.
toruń też może być, choć trochę daleko, ale jakbyście rano pojechali, to dacie radę.
tylko tzreba by zgrać was z agą, właścicelką działki, ona wczoraj była i wszystko ogarnia.

zobaczymy, czy ktoś jeszcze zrobi rachunek sumiena.
cajus dzięki! załamani jesteśmy klawiaturowym wolontariatem dogo.... :-(.

Posted

Cajus JB napisał(a):
. Gdzie to jest dokładnie?

Miałkówek - jadąc z Torunia na Płock w miejscowości Nowy Duninów (przy takiej zatoczce) skręcasz w prawo na Gostynin, trzeba jechać cały czas prosto przez las, pierwsza miejscowość za lasem to Lucień. W Lucieniu trzeba skręcić w prawo (bardzo ostry zakręt tuż za składem węgla - takie zrujnowane budynki z murowanym ogrodzeniem) i dalej pojechać prosto koło lasu. Konkretne miejsce muszą już wskazać osoby, które tam były.

Od wtorku do prawdopodobnie niedzieli będę w Lucieniu. Jeśli ktoś mi napisze gdzie i jakich psiaków mam szukać to w miarę możliwości postaram się podejść pod ten ośrodek, ale cudów nie obiecuję bo jadę kończyć remont, a to oznacza dla mnie zapiernicz od rana do nocy.

Posted

aha, my tam wczoraj byliśmy 6 godzin, z czego sukę namierzyliśmy pewnie po 2... (teraz już wiemy, gdzie siedzi, mam nadzieje, ze to się nie zmieni) przygotujcie się na ciężką prace ;)

Posted

Mefi napisał(a):

Od wtorku do prawdopodobnie niedzieli będę w Lucieniu. Jeśli ktoś mi napisze gdzie i jakich psiaków mam szukać to w miarę możliwości postaram się podejść pod ten ośrodek, ale cudów nie obiecuję bo jadę kończyć remont, a to oznacza dla mnie zapiernicz od rana do nocy.

to nie takie proste, psy maja norę w lesie (z ośrodka jest ten jeden i już tam więcej nie ma)
trzeba więcej osób - w tym sęk! :( i trochę czasu, tak w jedną osobę nie da rady :( chyba ze znajdziesz moment, jak my przyjedziemy.

Posted

mru napisał(a):
aha, my tam wczoraj byliśmy 6 godzin, z czego sukę namierzyliśmy pewnie po 2... (teraz już wiemy, gdzie siedzi, mam nadzieje, ze to się nie zmieni) przygotujcie się na ciężką prace ;)

kiedy teraz jedziecie?

Posted

w weekend. jedziemy - jeśli nie znjadzie sie nikt, kto może pojechac rano. bo my możemy być dopiero pomiędzy 16, a 17. mru, nie ma się co łudzić. 14 koniec zajeć, odsstawienie psów, ja musze z tymczasem wyjść. dojazd - będziemy pzred 17. godizna do zmroku, a i tak półmrok kładzie sprawę dojrzenia czegokolwiek w krzakach.
więc jeśli ktoś będzie mógł rano - i to nie jedne, ale dwa samochody (aga będzie mogła z grodziska dojechać?) bo ludzi potzreba dużo.

Posted

Mefi napisał(a):
Miałkówek - jadąc z Torunia na Płock w miejscowości Nowy Duninów (przy takiej zatoczce) skręcasz w prawo na Gostynin, trzeba jechać cały czas prosto przez las, pierwsza miejscowość za lasem to Lucień. W Lucieniu trzeba skręcić w prawo (bardzo ostry zakręt tuż za składem węgla - takie zrujnowane budynki z murowanym ogrodzeniem) i dalej pojechać prosto koło lasu. Konkretne miejsce muszą już wskazać osoby, które tam były.

Dzięki znalazłem. Trochę ponad 100 km i dwie godziny jazdy. Biorę się za pisanie pw.

Posted

Ja mam małą obsuwę czasową, więc jadę dopiero jutro do Lucienia. Nie będę mieć internetu, więc zostawiam tel. 609 507 725, gdybym była potrzebna (ale prosiłabym o info dzień przed akcją) - jeśli tylko dam radę, pomogę.

Posted

kameralna, dawaj znać!
ten pierwszy jest zsocjalizowany, rodzeństwo nie, ale to dzieciaczki totalne, nauczą się.
mefi, będziesz wlucieniu w weekend? my będziemy njapewniej w sobotę. na niedzielę tez by się ktoś przydał, ale my już raczje nie damy rady, a jak widzisz, tłumy ze stolicy i kilku innych miast się pchają, zeby pomóc.....