Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

po prostu zacznij pisac wiadomośc i wpisz nazwe uzytkownika, tez dojdzie :), listy uzytkowników nie ma z jakis miesiac albo i dłużej, ale może miec wiecej nazw użytkowników do wyboru bo jak wpiszesz kilka liter poczatkowych to rozwija sie lista potencjalnych odbiorców wiadomości :)
u sylwii była kizzy, psina która szybko znalazła dome oraz jakiś pies od majqa

[url]http://www.dogomania.pl/threads/188576-Pensjonat-dla-piesk%C3%B3w?p=15296216#post15296216[/url]

• Replies 296
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='sleepingbyday']no własnie za całość.
syliwaso? nie miałam przyjemności.
zapytałabym ale ani jej, ani tej osoby z płocka nie moge namierzyć - albo mam zaćmę, albo mi gdzies schowało wyszukiwarkę członków tego klubu ;-)[/QUOTE]
To chyba chodzi o [B]sylwiaso[/B]. Jest u niej Florcia z wątku: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/191222-FLORCIA-samotna-suczka-kt%C3%B3ra-umar%C5%82-w%C5%82a%C5%9Bciciel.Potrzebne-deklarcje-na-hotelik"]http://www.dogomania.pl/threads/191222-FLORCIA-samotna-suczka-kt%C3%B3ra-umar%C5%82-w%C5%82a%C5%9Bciciel.Potrzebne-deklarcje-na-hotelik[/URL]

Posted

Moja Kochana ewatonieja dziękuję za takie miłe słowa!!!:lol::oops:Sunia i maleństwa-serce pęka!Już myślę jak pomóc:???:mam porezerwowane kojce,ale myślę!!!!! dajcie mi czas do póżnego wieczora.Resztę spraw napiszę na PW do sleepingbyday.pozdrawiam!!!!

Posted

sytuacja jest taka, że hotelik nawt na miesiąc nie będzie opłącony, jedna rodzina nie da rady. więc myślę, ze tzreba myśleć o deklaracjach.
zawsze choc 5 zł dorzucę, ale niestety nie tym razem. osiągnęłam dno, od któego na pewno nie złapię całkiem oddechu przed świętami, a święta nie sprzyjają finansom :shake:. o rany, pisząc to zdałam sobie sprawę, co mnie czeka :crazyeye:.
rozgadałam się, a chciałam dwa zdania.

[B]Prosimy o każdą, nawet najmniejsza deklarację.[/B]
[B]i o dt :razz:.[/B]

Posted

Przykra sprawa z tymi pieskami. Szkoda, że zdjęcia są takie ważne w DT. Nawet nie zdawałam sobie z tego sprawy. No i ta zawrotna suma za miesiąc opieki nad gromadką. Wielokrotnie miałam pod opieką różne gromadki malców i wiem, że jest co przy nich robić, ale przecież w takiej trudnej sytuacji powinno się troszeczkę inaczej to przeliczać. Jak dla mnie suma do zebrania jest zawrotna.
Muszę pomyśleć czy mogłabym pomóc.

Posted

może Ewanka... płatny dt? do Płocka ostatnio woziła "naszą" Dosie do weta, z Płocka do Ewanki jest około 35 km, może chciałaby na chwilę przygarnąć gromadkę?

wiem, że to żadne rozwiązanie z płatnym dt, ale nie mam innego pomysłu :(

Posted

tripti, ale za ile? i na ile czasu? b. ważne i pilne pytanie.
aha, czy ona by podjechała np w niedziele pomóc łapać? to jest w miałkówku, obok lucienia, ok 30 km od płocka. ale nie wiem czy w stronę ewanki.
na razie sytuacja jest taka:
mru i paweł oga pomóc łapać w przyszły weekend.
Aga jedzie tam jutro namierzyć sunię, sprawdzić, jak sytuacja i spróbowac wyśledzić gniazdo. no i porządnie suczke nakarmić. jeśli sunia by przyszła ze szczeniakami, to łapie i tyle. ale jeśli namierzy to potzrebowała yb pomocy - więc [B]pyta, czy ktos by w niedzielę nie mógł jej pomóc. w sobote obczai sprawę, a w niedzielę - być może - prosi o pomoc.[/B]
[B]czy ktos może z okolic?[/B]

Posted

niby tak.... zbiera na wszystko.
ale na razie nie ma deklaracji, na razie ma kilka obioetnic jednorazowych wpłat.
na razie nie wiem, na czyje konto będzie zbierane no i dopóki nie jesteśmy pewni, że sunia w ogóle jest na tym świecie jeszcze, to nie ma co rzerzucac kasy z miejsca na miejsce.

Posted

[quote name='sleepingbyday'] to jest w miałkówku, obok lucienia, ok 30 km od płocka:[/B]

[B]czy ktos może z okolic?[/B][/QUOTE]

To niezbyt dobrze wróży, po tych okolicach jeździ hycel i wyłapuje psy, kilka razy go tam widziałam :( Nie wiem co dalej dzieje się z psami przez niego złapanymi. Te okolice podlegają pod Gostynin - może sama gmina byłaby zainteresowana gdybyście po złapaniu suczki poprosili o sfinansowanie choćby szczepień i sterylki

Ja niestety tylko okazjonalnie bywam w Lucieniu u babci TZ, nie wiem czy w najbliższym czasie tam pojadę. Jeśli tylko będę się wybierać dam znać.

Posted

[CENTER][B][FONT=Times New Roman][SIZE=4]Uwaga!!!! Uwaga!!!![/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Times New Roman][SIZE=4]Jutro rano, kolezanka SBD jedzie lapac psiaki![/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Times New Roman][SIZE=4]Potrzebne wsparcie logistyczne i osobowe.[/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Times New Roman][SIZE=4]Kazdy, kto dysponuje czasem i ma doswiadczenie w wylapywaniu dzikuskow proszony jest o pomoc.[/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Times New Roman][SIZE=4]Podaje nr tel. do odoby, z ktora nalezy kontaktowac sie w tej sprawie[/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Times New Roman][SIZE=4]604 451 444 (Aga)[/SIZE][/FONT][/B][/CENTER]

Posted

[quote name='Abrakadabra']Podnosze! Pomocy! Kto moze jutro pojechac?[/QUOTE]

a kto wogóle jedzie? mru i Paweł wiedzą? Oni chyba proponowali pomoc?

Abra - jedziesz? ktoś z okolic Płocka potrzebny?

Posted

trzymam kciuki zw wylapanie pieskow
sama mialam taka karmiaca suczke z ulicy , to byl pazdziernik zimno strasznie...
nie chciala wejsc do autka... ale jakos sie udalo
Rejka zostala u mnie na 7 lat
[*]

Posted

dziś niestety nie udało się Agnieszce namierzyć suni, nie pojawiła się, ale zniknęło pozostawione wcześniej jedzonko. Na przyszły weekend planowana jest kolejna akcja poszukiwawcza.

Im więcej ludzi będzie szukało w przyszłym tygodniu, tym większe szanse na znalezienie. Poszukajmy ludzi z okolic Płocka, to chyba największe miasto w okolicy.