Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mru']ja też o nim myślę :( kobieta jest w stanie pomóc finansowo, trzeba go zabierać a nie ma gdzie :([/QUOTE]

ale nie wiemy, w jakim zakresie. napisałam do niej mejla, jak coś więcej będę wiedzieć, dam znać.

aha, ja pod płock nie jade, nie mogę. w sobotę musze absolutnie byc w wawie, robię impreze urodzinową. a przez to w niedzielę raczej na rano nie wstanę, bo jako gospodarz musz ebyć na imprezie do końca. przyszły tydzień za to - jak najbardziej. ale zakładam, z ejuż nie będzie tzreba.... :cool3:

• Replies 296
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sprawdziłam skrzynkę wzdłuż i wszerz, maila w sprawie Bree nie znalazlam:shake:
A telefon wczoraj mialam chwilowo nie przy sobie...

Bree dziś odrobaczyłam bo ma glisty. Za tydzień będziemy szczepić na wirusówki, ale na wściekliznę jeszcze za szybko.

Ten psiaczek cudny:loveu:
U mnie się w domu jakoś pusto zrobiła, dużo adopcji miałam ostatnio... dziś idę łapać koty.

Posted

No w sumie mogłabym...
Tylko trzeba by sprawdzić, jak on an koty reaguje, bo u mnie koty są.
Trzeba by go wykastrować przed przywiezieniem. Moja sunia to jeszcze szczeniak <Tila> i dopiero będzie ciachana. Ale musiałby być wykastrowany.

Posted

ifciasstu, wzięłabyś bienia????? jego trzeba w drodze kastrowac, bo on na działakch. chyba, ze przyjeżdża do ciebie, wet sprawdza zdrowie i jak ok, to od razu na stół, z adzien, dwa? będzie chłopina w takim szoku, że koty go nie będa obchodzić. ale oczywiście spytam, czy moze coś o kotach wiadomo. natomiast założę się, ze odpowiedź będzie, ze nie wiadomo.

Posted

no, byłoby super gdybyś mogła wziąć... :)

co do tego pana to już męczy Fundację haha napisał tak:

cytuję:

Ja w tej sprawie piszę,dokładnie w sprawie braku kontaktu co do moich
zapytań i wiadomości wysyłanych przeze mnie pod te dane: Kontakt: Iwona
660 036 183 ; ifciastu@gmail.com.

To artykuł z Waszej strony internetowej. Od kilku dni wyrażam
zainteresowanie tą sunią,ale jak do tej pory mimo moich zgłoszeń nikt
kto prowadzi sprawę tego psiaka do mnie się jeszcze z żadną informacją
nie zjawił. Chcę temu psiakowi pomóc i nie będę ukrywać,że obawiam się
jeśli tak dłużej to potrwa to osoba inna się psiakiem zainteresuje a za
z tytułu,że mieszkam daleko stracę szansę na adopcję,szczeniaki trafiają
się nadzwyczaj rzadko a ja jestem zwolennikiem wychowywania psa od
maleńkości. Wy natomiast jesteście poważną organizacją i działacie dla
dobra zwierząt.Pozdrawiam i czekam na odpowiedź od Was.

napiszę Ci na pw jego dane, może napisz mu maila bo się Pan denerwuje i chyba mu zależy :)

Posted

Najpierw - sorry za offa...:cool3:

SBD - wszystkiego najlepszego z okazji urodzin ! Sto lat, sto lat...:Rose:
Wreszcie będziesz mogła spróbować alkoholu, drogie dziecko :)
Dotarłaś do bram pełnoletności ...

A teraz do rzeczy... Czy potrzebujemy dodatkowych rąk*/głów* (*niepotrzebne skreślić) w niedzielę?

Posted

bo w zadymionym i głosnym lokalu, a ty zdaje się masz coś do cyca przyczepione :-)?

ale to nie dogomaniackie urodziny, choć takie też powinnam wyprawić. zresztą dlaczego nie, tylko, ze w maju, bo ja wtedy porodziłam się. maj nawet lepszy, piknik psiowy w parku można uskutecznić. zatem gameta, szykuj się, w maju stawiasz się w wawie i nie ma, że boli!

Posted

w maju i ja się rodziłam, mozemy wiesza impreze zrobić :P

niestety, łapanie suki nie powiodło się.
a) była najedzona do granic możliwości, co kogoś nie spotkaliśmy (a jest tam jeszcze sporo ludzi, bo pogoda bardzo dobra) to mówił nam, ile to suce dziś dał jeść... aż mi się słabo zrobiło. suka w końcu miała w nosie naszą kiełbasę i poszła gdzieś, pewnie spac....
b) suka nie podchodzi do nikogo, podchodzi na dwa metry a potem ma blokadę - wręcz się cofa i warczy.

nie ma nikt towarowego busa?

Posted

Kurcze, czarno widzę wyłapanie mamusi. Może pomysł Mru przyniesie oczekiwany rezultat?
Oby...
Bo za kilka miesięcy znowu będziemy hasać po krzakach, lasach i działkach :) w poszukiwaniu kolejnego dzikiego miotu.
O ile ta suczynka przeżyje zimę...

Kto może pożyczyć, ew. pojechać busem na te działki????

Posted

[quote name='mtf zalesie']stary bus ma znajomy ukrainiec moze i by pozyczyl jak poprosze ale ja nie moge jechac /az do plocka ani blizej/ czy ktos z was by pojechal-bus ma swoje lata ale jezdzi na ukraine[/QUOTE]

Ja mogę jechać nawet czołgiem :) Paweł Mru pewnie też da radę.
Mtf, dobra Kobieto? A ten pojazd jest w stanie pokonać 400km bez awarii?
Wiem, może pytanie retoryczne...

Posted

co tam wejdzie :) a wejdzie dużo, bo klatka na kaukaza spokojnie

tak, Paweł też jechac może tylko pamiętać trzeba że faktycznie 400 km robimy :( (kręcenie się po mieście, hotel itp.)

ja jeszcze staram się pożyczyć bus, ale ciężko...

Posted

na ukraine jezdza dosc czesto a to chyba wiecej,wiem ze kiedys nawalil ale raz,nowy to on nie jest i zawsze cos sie zdarzyc moze.jakie wymiary ma ta klatka moze do mojego subaru combi wejdzie lub moze pozyczyc przyczepe bo mam samochod z hakiem

Posted

[quote name='mtf zalesie']to rzeczywiscie tylko bus lub przyczepa[/QUOTE]

Faktycznie.... można przyczepę na Statoil wypożyczyć (ale to kosztuje). Ew. od kogoś znajomego.
Tyle, że ja nie mam haka...
A Ty MTF mogłabyś pojechać swoją furą?

Posted

nie dostałam danych od żadnej z Was - czy mogę o nie raz jeszcze prosić?

zobaczcie, jak się ma Buli :)

Agnieszka:

"Legowisko tylko do drzemek w ciągu dnia! W nocy grzecznie sypia z główką na poduszce obok mnie ;)"
"To b. mądry chłopiec! Najgrzeczniejszy i najkochańszy ! :)"

Posted

jak byłam na wizycie to było mówione, że "wszędzie, ale nie na łóżku" hahaha ;) o mało im nie dałam psa, no ale widać było, że gdzie tam