Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 296
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a no i my jutro jedziemy po dwie małe sunie za Warszawę... nie wiem jakie dokładnie, jutro Wam pokażę. ale strasznie ludziom wadzą, wiecie - proszą o żarcie i w ogóle skandal...

Posted

[quote name='mru']a no i my jutro jedziemy po dwie małe sunie za Warszawę... nie wiem jakie dokładnie, jutro Wam pokażę. ale strasznie ludziom wadzą, wiecie - proszą o żarcie i w ogóle skandal...

Kolejne?.... Ja mam od soboty drugą sunię z ulicy, śliczna i domowa. dziś sterylka i szukamy domku :)
http://www.dogomania.pl/threads/194573-Nie-dajmy-jej-zastrzelić!-Mała-sunia-spod-wiejskiego-sklepu-nie-ma-czasu....

Posted

tych na ulicy to ciągle więcej :( a to czyjeś,a to niczyje i wszystkie niczyje w sumie
byliśmy po nie - to jednak para - nie było ich... będziemy szukać...

a zaraz Wam pokażę, jak się miewa BULI :D

Posted

cytuję maila od Agnieszki :)

Zgodnie z umową przesyłam kilka zdjęć Buliego, żeby pokazać, że chłopak ma się całkiem dobrze !:) Zadomowił się już na dobre, jest ulubieńcem mamy, calej okolicy i oczywiście moim! Kochany psiak, jest jeszcze malutki, ale bardzo się słucha i mało rozrabia. Piesek okazuje nam strasznie dużo miłości i jest naprawdę cudowny! Cudowny!

Byliśmy juz dwa razy u weterynarza - raz na odbaraczeniu, raz na drugiej szczepionce, kolejna wizyta 28 października. Buli na widok weterynarza strasznie się cieszył i kładł brzuszkiem do góry, wiec to bardzo dzielny chłopak:)

Strasznie go kochamy i bardzo się cieszymy, że jest z nami:) Jemu chyba też jest dobrze. Dziękuję jeszcze raz za przywiezienie tak cudownego chłopaczka:)

Posted

U Manieczki wszystko dobrze :)
Rozrabia na całego. Uczy się chodzić na smyczy, trochę pokracznie jej to podobno wychodzi ale jest lepiej.
Niestety bardzo niszczy i po wyjściu z domu zostaje w klatce kennelowej w którą się zaopatrzyli już.
Miala ostatnio problemy i złapała jakiegoś wirusa, na szczęście antybiotyki od razu zadziałały i teraz Mania dochodzi do siebie ;)

Posted

sleepingbyday dzięki za polecenie:eviltong: Już napisałam pw w sprawie tych szczeniorów, zobaczymy co z tego wyniknie:p
Dostalam maile z nowych domow dziewczynek:
Z domu Myszki:
"Witam.
Myszka ma się bardzo dobrze.Łobuzuje jak mało kto.Jest prze kochaną psinką.Imię zostało bo jej bardzo pasuje.Z adaptacją nie było problemów.Drugiego dnia już biegała,jak by była już od dawna u siebie.Zdjęcia niestety jak na razie nie ma.Jak będzie to oczywiście wyślę.
Pozdrawiam
Agnieszka"

Z domu Bree, która teraz nazywa się Tinka:
"Witam
Tinka bardzo dobrze:) przyzwyczaila sie juz do nas :)
Nie chowa się, wychodzi i zaczepia do zabawy. Jest kochana.
Pozdrawiam"

• 3 months later...
Posted

Buli rośnie :) Agnieszka pisze: to już prawie mężczyzna ! Już się na kolankach nie mieści :( Ale nadal pociecha ogromna i ma w sobie tę uroczą radość dzieciaczka ! ;)

a mamy szczeniaków nie widziano w lesie od 2 mcy...

wiadomo co u reszty maluchów...?