Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no 2 kolejne złapane. w sumie już odjeżdżaliśmy, kiedy je zobaczyliśmy. przez 5-6 godzin nie mogliśmy ich na 100% namierzyć (brr, zimno). ale udało się. pobocze, szybki bieg, wślizg... miny grzybiarzy nie od opisania.

został prawdopodobnie jeden. i suka. koniecznie trzeba wrócić.

• Replies 296
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dwa złapane to brunatne sunie - takie jak tamta "pirania" :) dzikuski trochę. najmniej dziki jest samczyk :) misiek kuleczka

Ola, zmień tytuł, że maluszki troszkę dzikawe szukają PILNIE DT na socjalizację. pilnie, bo kurcze wrzucone w hotelowy kojec mogą mieć problemy ze znalezieniem domu :(

Posted

Mefi rozmawiała wczoraj rano z Panem Stróżem - są 2 wersje co do ilości szczeniaków. Jedna mówi o 4-ech, druga o 5-ciu maluchach.

Mamy telefon do "ochrony", więc pod koniec tygodnia upewnię się, czy suczka biega sama, czy jeszcze jeden klusek się ostał, czy do odłowienia pozostanie tylko ona.
Mefi widziała mamusię przy norze (samą). Była tam ze swoim psem, który obwąchał te podziemne korytarze i nie dał żadnego znaku, świadczącego o tym, że w środku mógłoby znajdować się jakieś stworzonko.
Acha, część jedzenia znikła.

Aga jutro będzie w hoteliku i porobi zdjęcia.

Posted

Agata69 napisał(a):
Mam pytanie: czy w weekend będzie ktoś z Warszawy w okolicach Płocka?
I czy ew. zabralibyście malutka sunię w drodze powrotnej. CzeKa na nią Ds. Ja bym sunie podwiozła.

W najbliższy weekend chyba nikt się nie wybiera...

Posted

agata, gdzie bys sunie podwiozła? jestes z których okolic płocka?

sylwiaso nei ma miejsca w hoteliku (to, co polecała ewatonieja) ,ale dla szzceniaka znajdzie miejsce - 150 zł z jej karmą. tylko trzeba szybko decysowac.
aha, no i trzeba od babuna wyciagnąć dane tej kosmetyczki, co wzięła szczeniaka nie od pary. stawiam, z eto moz ebyć dobry dom, ale trzeba to sprawdzić.

Posted

Cioteczka Abra niech sobie cholera w końcu skrzynkę normalnie opróżni !!!
Jedna zgroza która jest w DT w Gdańsku :D

Mala generalnie to diabeł wcielony!
Takiego zbója jeszcze nie miałam chyba nigdy!
Raz ją wzięłam na łózko i teraz co chwile chce :P

Kradnę zabawki do mojej skrytki

cdn.

Posted

jeeeeeeee :D super super super!

dwie pozostałe siostry też super :)

cytuję:

Wczoraj psiaki były strasznie przerażone. Nie mogłam ich wyjąć z transportera bo były zesztywniałe jak kamienie. Po pół godzinie prób wreszcie wydostałam je z kontenerka.
Mniejsza sunia strasznie się boi, panikuje bardzo mocno. Kuli się i zastyga w bezruchu. Nazwaliśmy ją Myszka, bo taki z niej mały boidudek:)
Większa jest odważniejsza. Nazywa się Bree. Jest bardziej kontaktowa i otwarta. Zdecydowanie mniej się boi. Nie kuli się tak i nie zastyga w bezruchu. Przed chwilką nawet merdała ogonkiem jak do niej mówiłam:)
Wczoraj wieczorem psinki wpadły w niesamowitą panikę jak je zabrałam na spacer. Są jednak niesamowicie mądre, wczoraj kiedy Bree siedziała mi na ręcach zaczęła paniowac, wyrywać się i piszczeć, a okazało się, że chce siusiu i nie chciala na mnie zrobić:)
Dziś z rana mąż przyniósł mi maluchy do łóżka i zasnęłam z nimi. Spałam tak 2,5 godziny.
No i zaliczyliśmy pierwsze siuśki na łóżko:) Ale tragedii nie było.
Nasza psinka Tila chyba pierwszy raz w życiu jest taka szczęśliwa! Bree i Mysia niesamowicie fajnie się z nią bawią. Do kotów też się cieszą, ale koty raczej na nie nie reagują.
Generalnie jest pozytywnie i jestem dobrej myśli.
Wczoraj mieliśmy mały wypadek, Mysia wcisnęła się na Bree i zrobiła na nią koopala. Dziś je wykąpię, a potem spsikam frontlinem.
Będzie dobrze.
W załącznikach pierwsze zdjęcia z wczoraj i dzisiejsze ze wspólnego spania <proszę tylko nie zwracać uwagi na tego ludzkiego potwora, czyli na mnie:)) >