Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 671
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Pianka']Jeju dziękuje, jestes kochana:multi:
To mi się podoba:

Nie zamykaj przed Korkiem furtki swojego domu, podaruj mu nadzieję i wiarę w to, że na świecie są jeszcze dobrzy ludzie.

polecam się na przyszłość! żeby tylko Korek znalazł fajny domek!!!! Odzywał się już ktoś do ciebie????

Posted

syla00 napisał(a):
polecam się na przyszłość! żeby tylko Korek znalazł fajny domek!!!! Odzywał się już ktoś do ciebie????

Brak jakiegokolwiek odzewu:-(

Posted

tak to straszne. Ludziska wyjeżdzają, pieski też tylko,że do lasu.
Takich to tylko przybic do drzewa, miodem polac i zostawić mróweczkom (one sobie z takimi poradzą)
Korek do góry.

Posted

Ojej, gdzie ty mi tak nisko spadasz:mad:

Dzisiaj byłam u Korka:loveu:
Poszliśmy na spacerek na smyczy:multi:
Jesteśmy na tym etapie, że Korek boi się jesli wyciągne smycz i do niego podchodze, ale jak go zachęce smakołykami to sam przyjdzie i wtedy go zapinam. Chodzi na smyczy, nie szarpie tak jak inne psy, ale momentami pociągne. I najgorsze, że piszczy na tej smyczy.
A więc Korek jesli będzie musiał pójdzie na smyczy, ale będzie na niej piszczał:-(

Posted

:-( Korek co ci ludzie ci zrobili!! Myślę,że z biegiem czasu będzie coraz lepiej, wkońcu się przekona, że już nikt nie robi mu krzywdy i smycz to nic strasznego.

Posted

Dzięki pomocy kochanej osobie mam bannerek z Korkiem:multi:

Oto on:

Jesli ktoś chce może wsadzić go razem z odsyłaczem do swojego podpisu i nas wspierać:cool3:

Posted

Czemu nikt Korka nie podnosi:placz:

I mam jeszcze jeden bannerek z Korkiem:

A dzisiaj już Korek ładniej chodził na smyczy.
Problem jest na terenie schroniska. Strasznie piszczy na smyczy, ale gdy oddaliliśmy się od schronu Korek przestał piszczeć. To samo było jak wracaliśmy, przy samym schronisku zaczął piszczeć.
On się tam nie nadaje!!!
Gdy tylko wraca do schroniska boi się, ze zostanie znów zamknięty, odrzucony, niekochany i zapomniany przez wszystkich :placz: :placz: :placz: :placz:

Korek za kratami:

I na spacerku: