Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 263
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wow, nie spodziewałam się, że podadzą wykaz zgłoszonych psów:eviltong:.
Na wystawę zostało zgłoszonych aż 6 collaków:lol:. Ale to i tak lepiej niż w Olsztynie i Augustowie w ten sam weekend:cool3:.

W takim razie, do zobaczenia w niedziele!

Posted

Hej Małgosiu:multi: - cieszę się :multi: , my mamy blisko to przyjedziemy w niedzielę - przed nami ok.60 psów do oceny ,ale bedziemy normalnie aby w spokoju sobie pogaworzyć ze znajomymi:-)

Posted

Jeśli utrzyma sie pogoda taka jak dzisiaj w Bielsku to wystawa będzie udana :) Jest 26 stopni, ciągle chmurki - ani za zimno ani za ciepło, w sam raz na wystawianie psów :)

Jestem ciekawa czy będzie oznaczona droga na wystawę, bo w Krakowie mimo oznaczeń udało mi się pogubić:oops:

Posted

A nie możecie choćby PKSem pojechać albo pociągiem?

Ja też miałam ten sam problem, tyle, że moja mama już odebrała prawko (w środę - musiałam jej stać w kolejce za tym prawem jazdy :cool1: )i jednak jedziemy.

Trzymam kciuki żeby Ci się jednak udało ;)

Guest Reyes
Posted

A jak dojechać z dworca do terenu wystawy??

Posted

Czy ktos wie jaka pogoda ma byc w niedziele i jaka jest teraz???? Ja jestem w Bohuminie juz u znajomych i tu calz czas leje :í co to bedzie jezeli w Ustroniu jest jak w Bohuminie??Przeciez obok terenu wystawy plynie WISLA

Posted

Ja będę na wystawie, dzięki uprzejmości pinczerki, która mnie ze sobą zabierze :buzi:

I bardzo się cieszę, że będe mieć możliwość poznania was:cool3:

A przede wszystkim , mam nadzieję, że pogoda się poprawi, bo dziś jest okropnie:diabloti:, ale prognozy są optymistyczne;)