Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cytat ze strony oddzialu:

Opłaty wnoszone po terminie i w dniu wystawy wynoszą 80 PLN za każdego psa, w każdej klasie.

· Opłata dla wystawców zagranicznych wynosi 100 PLN za każdego psa. Psy z klasy szczeniąt – 50 PLN.

Opłata za wcześniej zgłoszonego psa w każdej

klasie wniesiona na wystawie wynosi 100 złotych

Mnie sie wydaje, ze to jednak dotyczy wystawcow krajowych placacych na wystawie. Sadze, ze watpliwosci moze rozwiac mail do organizatorow.

• Replies 263
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Złośnica']a czy ktoś mi powie, czy przedłużony będzie termin wysyłania zgłoszeń ?? Cockermanka wiesz coś może ??
jestem świeżo po przeprowadzce i pogubiłam papiery typu rodowód i championaty :-(
Z tego co wiem,to zgłoszenia były przyjmowane do piątku włącznie.:roll:

Posted

Złośliwość rzeczy martwych! W sobotę mieliśmy taką burzę, że nam sieciówka poszła. No i nie wysłałam zgłoszenia. Posżło dopiero dziś... Po cichu liczę, że może jednak jeszcze nas przyjmą... :roll:

Ale i tak mam nauczkę, że się nie zostawia wszystkiego na ostatnią chwlę.

Posted

Jak jest z wpuszczaniem niezgłoszonych psów na teren wystawy? Ma ktoś jakieś doświadczenia w tym temacie?

Wprowadzic psa zawsze mozna, w taki czy inny sposob. Pytanie tylko: w jakim celu?
Teren wystawy w Ustroniu nie jest przesadnie przestronny, po co zageszczac atmosfere? :roll:

Posted

a czy do kogoś już doszło zgłoszenie? :roll: mam nadzieję,że szybko dostanę. Jadę pare dni wcześniej do rodziny w rejony ustronia,więc boję się,że mogę się minąć ze zgłoszeniem :shake:

Posted

Dopiero teraz zobaczyłam ten wątek :oops:

Ja oczywiście będę jako widz, a to wszystko dzięki $andwich bo mnie wogóle poinformowała o terminie wystawy ;)

Cockermanka z jakim psem/psami będziesz? (jakby co to z tej strony Justa_z_BB z psy.mgt) Bardzo chciałabym Wam pokibicować, mam nadzieję, że jakoś się odnajdziemy ;)

JASMIN - nadal będziesz na 100% ?

Ja w Ustroniu sobie popatrzę na MP, ale zanim sama spróbuję to przydałoby się poćwiczyć, a nikt w okolicy nie chce mi użyczyć psa(czyt. nikt nie wystawia) :-(

Posted

Justyna, ja miałam okazję poznać już cockermankę, więc mogę Was zapoznać;).
Fajnie będzie Cię w końcu poznać na żywo, a nie tylko przez Internet:razz:.
Do zobaczenia za tydzień:multi:!

Posted

Ja miałam okazję porozmawiać z Cockermanką tylko przez internet więc będę wdzięczna :)

A ja Wam przywiozę Dobcię z DGM, ot co! :evil_lol:

$andwich dozobaczenia za tydzień :multi: Wiem, że jutro w Krk startujesz w MP, a jak to będzie w Ustroniu?

Posted

pinczerka i Gizmo - fajnie będzie Cię poznac :lol: .Wystawiam trzy cockery angielskie ;czarną sunię i dwa kolorki,niebiesko-srebrnego psa i biało-czarną sunię :cool3: .Znajdziesz nas przy ringu cockerów rzecz jasna (jeszcze nie wiem jaki numer ringu),będziemy miały rozłozony pawilon (3x3m) z zielonym dachem ... a poza tym $andwich mnie już zna :razz: